Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 01., 21:11
Hírek,időjárásHa végre itt a nyár... - újra melegszik az időA zivataros, hűvös, esős idő után a héten végre nyár lesz. Aki most vette ki a szabit, örülhet, klasszisokkal jobban jár, mint azok, akik múlthéten nyaraltak. Volna.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 30., 16:14
Hírek,forgalomkorlátozásForgalmirend-változás lesz a Gyulai Memorial alattA Gyulai István Memorial – Atlétikai Magyar Nagydíj idején forgalomkorlátozásokra kell számítani a verseny helyszínén és közelében: a Bregyó köz, Fürdősor, Ligetsor, Aranysas utca által határolt területeken július 1-jén, 12 órától július 2-án 22 óráig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 30., 10:55
Sport,fociMOL Vidi FC???Maradjunk annyiban, érdekes. Ízlelgetni kell, de ez az íz egyelőre olyan keserű, hogy nem lesz könnyű letolni a piros-kék szurkolók torkán. Ha egyáltalán sikerül.
2018. 06. 29., 11:08Hírek,balesetÁrokba hajtott egy személyautó a 8-as főúton Fehérvár és Csór közöttElsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült.
2018. 06. 27., 21:49Hírek,bűnügyKilencfős bűnbandát számoltak fel a rendőrök Fejér megyébenA betörésekre és autófeltörésekre szakosodott férfiakat közel egy éve figyelték a nyomozók, legalább tucatnyi eset írható a számlájukra. A fosztogatók szinte egész Fejérben tevékenykedtek, de a szálak Pest megyébe is elértek.
2018. 06. 27., 13:15Hírek,balesetFelüljáró alá szorult egy teherautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA baleset a sztráda Budapest felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 27., 10:59
Sport,kerékpárÍgy vigyázzunk a bringánkra nyáron!Nyáron pattannak a legtöbben két kerékre, hogy kiránduljanak, túrázzak egy jót biciklivel. De akár a mindennapos munkába járáshoz használjuk a kerékpárt, akár például a Velencei-tó körül indulunk el vele, a bringa és persze a saját biztonságunk érdekében is érdemes alaposan felkészülni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 26., 11:10
Hírek,felújításElkezdődött a Zombori út felújítása - szakaszos lezárásokra kell számítani Június 26-án, kedden reggel kezdődtek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái, a munka várhatóan hét hónapig tart, ez idő alatt szakaszos lezárások lesznek, és buszjáratok terelésére is kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 19:11
Hírek,felújításJúnius utolsó hétvégéjén nyithat a strandMár feltöltötték a medencéket és elindult a használatbavételi eljárás, vagyis tényleg célegyenesbe fordult a strandfelújítás. A tervek szerint június 30-án, szombaton birtokba is vehetik a fürdőzők a megszépült területet, ahol több újdonsággal várják a pancsolni, hűsölni vágyókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 12:55
Közlekedés,autópályaAmitől felmegy a vérnyomásunk: autópálya belső sávjában döcögő autósok, vagy előző kamionosokTöbbünknek ismerős a kép, amikor vasárnap délután a Balatontól hazafelé tartó csúcsban egy kedves autóstárs döcög az autópálya belső sávjában, horribile dictu, ugyanitt előző kamionos után poroszkál a kocsisor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 25., 10:49
Hírek,ufoA tudósok szerint nem jönnek az idegenekHosszas kutatási és értékelési időszak után brit tudósok kimondták véleményüket UFO-ügyben: szerintük valószínűleg nem fog landolni a Földön sem E.T., sem az Alien filmek ronda ragadózói.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 24., 20:32
Hírek,időjárásJúnius utolsó napjaiban lehűlés, júliusba lépve újra strandidő várhatóA nyár második hónapjába lépve, már mindenki hozzászokott a tartós meleghez. Igen ám, de van egy rossz hírem: a napokban tapasztalható lehűlés a jövő hétre is bőven ki fog tartani. Persze nem kell aggódni, lesz itt napsütés is meg minden, de sokszor kelleni fog majd egy vastagabb réteg. A jó hír vis...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 23., 18:07
Sport,sportFerikém, nincs annál jobb, mint amikor a himnusz neked szól!Gyolcsos Ferenc pedig meg is fogadta edzője tanácsát, a fehérvári súlyemelő 60 évesen Európa-bajnok lett a sportág Masters kontinenstornáján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 22., 10:59
Hírek,rendőrkutyaSzolgálatban négy lábon - gárdonyi nyomozókutya kapott kitüntetéstÖt évvel ezelőtt alapította a Fejér Megyei Rendőrfőkapitányság vezetője a Szolgálatban négy lábon elnevezésű rangos elismerést. A díjat minden évben Kántor, a híres nyomozókutya halálának évfordulóján adnak át június 21-én. Idén Renk, a Gárdonyi Rendőrkapitányság ötéves belga juhásza kapta a kitünt...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 21., 19:35
Hírek,sérülésSérült őzgidák a VadmadárkórházbanA mezőgazdasági munkagépek életveszélyes sérüléseket ejtenek a legelőn, vetésekben meglapuló kis állatokban. A pici őzek tulajdonsága, hogy veszély esetén lelapulnak, rejtőzködni próbálnak. Ilyenkor szinte lehetetlen egy traktorról észrevenni az aprócska állatokat. Ha a munkagépeket úgynevezett vadr...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 19., 17:03
Hírek,közlekedésAugusztusig tart a lezárás a Széchenyi útonA Széchenyi út Balatoni út és Horvát István utca közötti szakaszán végeznek burkolat felújítást június 20-ától. Az érintett szakaszon félpályás útlezárás lesz, a forgalmat jelzőőrök szabályozzák.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 19., 10:50
Hírek,érdekességNe várj tovább, ha látni akarod a szentjánosbogarak rajzását az Alcsúti Arborétumban!Az eredeti elképzelések szerint június 29-ig lehetett volna látni az Alcsúti Arborétumban a szentjánosbogarak látványos esti fényjátékát. Az időjárás azonban másként döntött: a korán beköszöntött nyár miatt június 20-ig csodálhatjuk meg a jelenséget. Siess, ha nem akarsz róla lemaradni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 18., 18:59
Hírek,gyerekekÍgy lehetnek a szünidőben is biztonságban a gyerekek - tanácsok a rendőrségtőlBeköszöntött a vakáció - a fiatalok érthetően felszabadultabbak a nyári hónapok alatt. Sokszor ezzel együtt óvatlanabbak is, ezért a rendőrség a honlapján összegyűjtött néhány fontos biztonsági tanácsot a szünidőre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 18., 12:55
Hírek,okostelefonEljött a SIM kártyák alkonyaNormál, mini, mikro, nano - Hamarosan elköszönhetünk a különböző SIM kártyáktól, melyek helyét a SIM profil veheti át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 17., 20:43
Hírek,időjárásHétközben strandidő, hétvégén lehűlésA hét közepére nyugodtan lehet tervezgetni strandolást, a most nyaralók örömére visszatérnek a harminc fok feletti csúcshőmérsékletek. Ahogy az már lenni szokott, hétvégére fordul borúsabbra az idő: feltámad a szél, több lesz a csapadék és némi lehűlés is valószínű.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 16., 16:29
Sport,fociVilágbajnok lett a Vidi ex-csékájaMíg Oroszországban még csak most indult a vb, a Vidi egykori kiválósága, Sándor György már begyűjtött egy világbajnoki címet.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!