Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 25., 18:40
Sport,sportFehérvári a világ legerősebb 60 éveseGyolcsos Ferenc a Budapesten megnyert Masters Európa-bajnoki cím után a veteránok világbajnokságán sem talált legyőzőre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 24., 10:18
Hírek,interjúAutófitnesz háromszázszorJubileumot ünnepelt a Vörösmarty Rádió: háromszázadik adásához érkezett az Autófitnesz című műsor. A halászléfőzéssel egybekötött ünneplés jó alkalmat adott a nosztalgiázásra és arra is, hogy kiderüljön: az ősz tartogat bőven újdonságokat is a 99,2-n.
2018. 08. 23., 16:18Hírek,balesetBaleset miatt lezárták a főváros felé a fél M7-est FehérvárnálKét személyautó ütközött össze az M7-es autópályán Székesfehérvárnál. A baleset a főváros irányába vezető oldalon történt, az egyik sérültet tűzoltók emelték ki az autóból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 23., 10:43
Hírek,közlekedésFolytatódik a Berényi út felújítása - Teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcátAugusztus 23-án, csütörtökön reggeltől teljes szélességében lezárják a Mikszáth Kálmán utcát, a Berényi út felújításának második üteme miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 21., 18:47
Hírek,veszélyÚjra másodfokú hőségriasztás - Ezeken a helyeken osztanak vizet Fehérváron!Ismét ráerősített a kánikula - remélhetőleg utoljára ezen a nyáron. Az óvintézkedéseket azonban ugyanolyan komolyan kell venni. Székesfehérváron több helyen is osztanak ivóvizet és klimatizált helyiségek is várják a felfrissülni vágyókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 21., 16:55
Sport,sportA MOL Vidi FC-vel is játszhatunk a FIFA 19-ben?Egyelőre tessék pletyka szinten kezelni a hírt, de ha minden igaz, akkor egy magyar csapattal is harcba indulhatunk a népszerű focis videójáték újabb felvonásában, a FIFA 19-ben. De hogy ez hol is érint minket? Ez a csapat nem más, mint szeretett városunk BL-selejtezőkön menetelő csapata, a MOL Vidi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 21., 12:42
Hírek,közlekedésJelentős sebességkorlátozások augusztus 23-tól az M7-es autópályán - felújítják a siófoki szakasztVárhatóan több mint fél éven keresztül kell lassabb haladásra számítani az M7-es autópálya Balatonvilágos és Zamárdi közötti szakaszán útfelújítási munkálatok miatt.
2018. 08. 20., 15:18Hírek,balesetSzalagkorlátnak ütközött egy személyautó az M7-esen, Polgárdinál - Frissítve!Polgárdi társégében egy személyautó szalagkorlátnak ütközött, ezért a forgalom egy sávon halad a Balaton felé.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 19., 17:48
Hírek,időjárásHétvégére búcsúzik a nyár - időjárásHét elején még hőségriadó van érvényben, de aztán szépen lassan búcsúzik a nyár, és csökken a nappali felmelegedés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 18., 10:50
Közlekedés,lezárásForgalomkorlátozások lesznek a Várkörúton szombaton és vasárnap esteA történelmi óriásbábok szombaton és vasárnap este is végigvonulnak a Várkörúton, így időszakos forgalomkorlátozásokra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 16., 12:12
Közlekedés,Tour de HongrieEzekre a forgalomkorlátozásokra kell számítani augusztus 16-án a Tour de Hongrie miatt17 óra után teljes lezárás lesz a kerékpárosverseny teljes útvonalán és a célterületen, a Dózsa György út és a Várkörút környékén.
2018. 08. 15., 15:00Sport,interjúMindig azt mondom, egy edző mutasson példát - interjú Gazdag KittivelGazdag Kitti neve nem lehet ismeretlen a székesfehérváriaknak, ugyanis kilenc évig kézilabdázott, ebből hatot városunkban. A kézis pályafutása befejeztével szinte a semmiből talált rá a testépítés világa, amellyel olyannyira egymásra hangolódtak, hogy rövid időn belül három versenyen is indult, és m...
2018. 08. 14., 19:17Hírek,közlekedésMegint a forgalommal szemben haladt egy autós az elkerülőnNem először fordult elő, hogy valaki a forgalommal szemben hajtott fel az elkerülő útra. Korábban ebből volt halálos baleset is, hétfőn azonban szerencsére nem történt tragédia.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 14., 16:47
Hírek,InstagramNem tud főzni, teniszezik és még nem végleges a szelfipont felirata - instagramos kérdésekre válaszolt a polgármesterOnline fogadóórát tartott Cser-Palkovics András. A város polgármestere ezúttal nem a Facebookon, hanem kistestvérén, az Instagramon várta a kérdéseket. A válaszok egy pohár belvárosi jegeskávé mellett születtek meg. Szóba került többek között a sok vitát kiváltó szelfipont felirata, a megújult stran...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 14., 12:41
Sport,fociNézd óriáskivetítőn a Vidi ma esti meccsét a Petőfi parkban!Már minden jegy elkelt a MOL Vidi FC ma esti, Malmö FF elleni Bajnokok Ligája selejtezőjére. A klub közös meccsnézést szervez a Petőfi parkba azoknak, akik nem tudják a felcsúti Pancho Arénában nézni a sorsdöntő mérkőzést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 13., 20:07
Sport,e-sportMegnyitott az Alba Game CornerMessze még az Alba Fehérvár tétmeccseinek sora, ám aki egy jó kosármeccsre vágyik, már most ellátogathat az Alba Regia Sportcsarnokba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 12., 20:32
Hírek,időjárásIrány a strand! - folytatódnak a forró napokHasználjuk ki a nyár utolsó két hetét, és csobbanjunk egy medencében vagy valamelyik tóban, ha csak tehetjük! Az időjárás mindenesetre nem hagyja cserben forróság szerelmeseit: marad a kánikula, néhány frissítő záporokkal.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 11., 12:07
Hírek,viharFákat csavart ki a vihar hajnalban SzékesfehérváronKidőlt fák és elöntött területek maradtak a hajnali hatalmas vihar után, ami főként a város közepén pusztított.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 10., 10:59
Hírek,természetAugusztus 11-től látogatható az Északi-tó környéke a Sóstó Természetvédelmi TerületenBár teljesen még nem zárult le a folyamat, a Sóstó Természetvédelmi Terület Rehabilitációs Program keretében a fejlesztések jelentős része elkészült. Augusztus 11-től az Északi-tó és környéke már látogatható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 09., 14:18
Hírek,FacebookElkészült a kamunyeremények feketelistájaAz elmúlt bő egy évben lehetett (nem) nyerni Teslát, robogót, komplett konyhafelszerelést, de viccesen még csillagközi rombolót is. Most elkészült a "lájkold, oszd meg és nyerj" oldalak fekete listája.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 08., 16:02
Hírek,szuperhősFejér megyei Pókember portyázik VárpalotánEgészen egyedi mozgáskultúrájával nyűgözi le a várpalotaiakat a Fejér megyei Pókember. Hogy ki ő és pontosan honnan jött, azt nem árulta el, de várjuk a tippeket!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!