Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 28., 16:41
Hírek,időjárásEsővel és meleggel jön a novemberA hétvégén meleg rekordok dőltek, és marad is az enyhe, húsz fok körüli idő az elkövetkező héten is. Ettől eltekintve viszont lehangoló, borús, szeles idővel búcsúzik az október.
2018. 10. 27., 16:01Hírek,balesetHalálra gázolt a vonat egy gyalogost a Balatoni úti vasúti átjárónálHalálra gázolt a vonat egy gyalogost szombaton kora délután Székesfehérváron, a Balatoni úti vasúti átjáróban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 27., 13:09
Hírek,közlekedésIngyenes járműátvizsgálás és látásellenőrzés a Fejér megyei sofőröknek is december 7-igA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott a Látni és látszani országos kampányhoz, melynek keretében december 7-ig az akcióban résztvevő szervizekben térítésmentesen vizsgáltathatják át a járművük világító és fényjelző berendezéseit, valamint gumiabroncsait a megyei sofőrök, a regisztrált ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 26., 13:07
Hírek,rendőrségEzt az eltűnt fehérvári nőt keresi a rendőrségEltűnt negyvennyolc éves székesfehérvári nőt keres a rendőrség. Forgó Diánát október 1. óta nem találják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 26., 10:55
Hírek,télNe feledd visszaállítani az órádat hétvégén! - 2021-ig még marad az óraátállítás gyakorlataKezdődnek a hosszú esték, a korai sötétedés: október 27-én, szombatról október 28-án, vasárnapra virradóra vissza kell állítani az óráinkat, hivatalosan hajnali 3-kor lépünk vissza egy órát hajnali 2-re. A téli és a nyári időszámítás közti váltogatás a legfrissebb hírek szerint 2021-ig megmarad.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 24., 10:31
Hírek,bűncselekményTizenötmillió forint értékű kábítószerfogás SzékesfehérváronTöbb mint három kiló kannabiszt és közel egy kiló amfetamint foglaltak le a rendőrök egy székesfehérvári férfi igazoltatásánál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 21., 20:08
Hírek,időjárásItt van az ősz, itt van újra: hűvösebb és szelesebb idő várható a jövő hétenOktóber végével nemcsak a dátumból és az elsárgult falevelekből tudhatjuk, hogy milyen évszakban vagyunk, hanem már az időjárásból is kiderül, hogy itt valami ősz-féle van kibontakozóban. Második nekifutásra már bőven kapunk a nyakunkba hideget, így egy időre elpakolhatjuk a melegebb hónapokra emlék...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 21., 11:00
Hírek,tökFaragd, de ne kóstold meg! Akár mérgező is lehet a dísztökA tökfélék családjába tartozó fajok közül nem mindegyik ehető, a dekorációs célra szánt dísztökök toxikus vegyületeket tartalmaznak, ezért fogyasztásuk már kis mennyiségben is komoly, kellemetlen tüneteket okoznak: gyomorgörcsöt, hányást, hasmenést, kiszáradást - figyelmeztet a Nemzeti Élelmiszerlán...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 20., 20:07
Hírek,önvédelemIngyenes önvédelmi tanfolyam indult SzékesfehérváronSzékesfehérvár Önkormányzatának támogatásával ingyenes önvédelmi kurzust indított az Atarashi Kaishin Ryu Szövetség. A képzést hétfőnként 18 órától tartják az önvédelmi iskola gyakorlóhelyén, a Prohászka út 12. alatt.
2018. 10. 20., 12:52Hírek,szelfiEldőlt, hogy milyen lesz az új székesfehérvári szelfipontTöbb mint ötezren szavaztak arról, hogy milyen legyen az Adventre, a Magyar Király Szálló előtti térre ki kerülő új székesfehérvári szelfipont.
2018. 10. 19., 19:21Hírek,balesetHalálos gyalogosgázolás történt Székesfehérváron a Horvát István utcábanTragikus baleset történt Székesfehérváron 2018. október 19-én pénteken délután: egy teherautó elgázolt egy gyalogost, aki az elsődleges információk szerint életét vesztette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 19., 12:58
Sport,sportÚjabb fehérvári siker: Szilágyi Vilmos aranyérmes lett a FitparádénSzilágyi Vilmos aranyéremmel gazdagodott az elmúlt hétvégén rendezett Fitparádén. A székesfehérvári testépítő fiatal kora ellenére rendkívül céltudatosan készül a versenyekre, mindig a maximumot próbálja kihozni magából, és ami a legfontosabb: soha nem adja fel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 18., 14:26
Hírek,vasútMegnyitották a Déli pályaudvart, de a székesfehérvári vonalon még a vágányzári menetrend van érvénybenA MÁV tájékoztatása szerint szerdán befejeződtek a munkálatok, és csütörtökön hajnalban újraindult a Déli pályaudvaron a forgalom.
2018. 10. 16., 22:56Hírek,drogBiofűtől bekábult fiatalokat videóztak le a PalotavárosbanValószínűleg biofűtől kábultak szobor merevvé azok a fiatalok, akikről egy videó is kering az interneten. A drogosok a Jancsár parkban voltak teljesen beállva, a városlakók szerint nem ez volt az első ilyen eset, gyakran látnak hasonlót. Az Egészségdokk Alapítvány szakemberei szerint, nagyon könnyű ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 16., 19:34
Hírek,internetOktóber 30-ig lehet nevezni 25 kategóriában Az Év Honlapja pályázatraMeghosszabbították Az Év Honlapja pályázat nevezési határidejét. Október 30-ig összesen 25 kategóriában várják nemcsak a honlapokat, hanem az applikációkat, digitális megoldásokat és influencer kampányokat is. Tavaly a szekesfehervar.hu különdíjat kapott a versenyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 14., 16:58
Hírek,időjárásLesz nyár is, tél is – heti időjárásLassan hozzászokunk, hogy néha egyetlen hét alatt kapunk minden évszakból egy kicsit. Ez a héten sem lesz másképpen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 13., 14:50
Sport,karrierAz Alba Fehérvár kosárlabdacsapatnál forgatott az RTL Klub: élsport és karrierépítésAz országos kereskedelmi csatorna munkaerő-piaci magazinja látogatott az Alba Fehérvár kosárlabdacsapatához. A témát természetesen az élsport és a karrierépítés adta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
2018. 10. 13., 10:38Sport,Heti FittKatus Attila és Bohos Kornél is ingyenes edzést tartott a SportfestenÖsszesen több száz ember sportolt valamit a Sportfesten múlt szombaton. Az ingyenes sportágválasztó kezdeményezés tehát bejött a Cutler Fehérvárnak, az órákat pedig olyan elismert szakemberek tartották, mint Katus Attila vagy Bohos Kornél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 12., 16:44
Közlekedés,útlezárásLezárások lesznek a Mátyás király körúton péntek estétől szombat estigOktóber 13-án, szombaton Magyarország köztársasági elnöke csapatzászlót adományoz az október 1-jével, aktív katonai szervezetként Székesfehérváron megalakult MH 6. Sipos Gyula Területvédelmi Ezrednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 10. 12., 13:17
Hírek,felsőoktatásA jövő most kezdődik: állásbörze a munkavállalóknak, Felsőoktatási Expó a nebulóknakA jövő hét eleje a munka és a továbbtanulás jegyében zajlik majd: október 15-én, hétfőn a Fejér Megyei Hírlap Állásbörze a munkakeresőket, illetve a munkahelyváltásra készülőket várja, október 16-án, kedden pedig a továbbtanulás előtt álló diákoknak szolgál hasznos információkkal az Alba Regia Felső...
2018. 10. 12., 11:08Hírek,videóA bíróságon folytatódik az áprilisi fehérvári autós üldözés ügyeÁprilisban filmbe illő autós üldözés zajlott Székesfehérváron. A sértett szerint két kisbusz vette üldözőbe és mindenáron le akarták őt szorítani, hogy sérelmeikért elégtételt vehessenek. A rendőrség a napokban lezárta a nyomozást.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!