Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 21., 14:21
HírekMentorokat keres a Szent Imre IskolaházCsaládias környezetben és kellemes, baráti munkakapcsolatokkal várja minden segítőkész önkéntes jelentkezését a Szent Imre Iskolaház. Ha értesz a gyerekek nyelvén és szeretsz segíteni, érdemes jelentkezned.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 20., 20:59
Hírek,internetSosem volt még olyan szép az űrből Fehérvár, mint az új Google Earth-benMegújult a Google Earth és persze, hogy elsőként Fehérvárt néztük meg rajta. A helyzet az, hogy jól nézünk ki az űrből is. Sőt, jobban, mint valaha.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 20., 18:24
Hírek,VágtaA Velencei Vágtán dől el, ki a megye legjobb lovasa Update: elmarad a 2017-es Velencei VágtaJúlius 9-én új versenyhelyszínnel gazdagodik hazánk lovastérképe. Ekkor rendezik meg a Velencei Vágtát, ahol kiderül, hogy Velence saját lovasa mellett melyik település versenyzője képviseli e vidék lakóit és lovas hagyományait a Nemzeti Vágtán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 20., 12:23
Hírek,filmEgy animációs film lehet a következő magyar Oscar-díjasA LOVE című animációs rövidfilm elnyerte a zsűri díját a 19. RiverRun Nemzetközi Filmfesztiválon. Mivel a RiverRun Oscar-kvalifikáló fesztivál, ezért Bucsi Réka filmje automatikusan meghívást kapott az Amerikai Filmakadémia szűkített listájára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 19., 16:49
Sport,kosárlabdaVince Carter nyomdokában: Edwards a sulibanEgyre több fehérvári sportoló teszi tiszteletét a város tanintézményeiben, hogy egy-egy rendhagyó testi vagy osztályfőnöki órán próbálja saját sportága felé csábítani a kétségkívül mozgásszegény világban cseperedő apróságokat. Egy ilyen látogatás akár meg is határozhatja a csemeték későbbi sportpály...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 19., 13:56
HírekDaru segítségével emelték le a szobrokat a Bazilika homlokzatárólDaru segítségével emelték le a Bazilika homlokzatáról az 1773-ban készült Szent István-, és Szent Imre-szobrot, melyek Huber Pál János keze munkáját dicsérik. Restaurátorok készítenek másolatot a szobrokról, ezeket nyár elején fogják elhelyezni a székesegyház homlokzatán. Az eredeti alkotások a Püsp...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 18., 20:16
Hírek,rádióÚj műsorok a Vörösmarty RádióbanHosszabb reggeli műsor, több információ és helyi hír napközben, valamint új magazinműsorok délután és este – ezek a legfontosabb változások a Vörösmarty Rádióban. Az FM 99.2-n hallható rádió április 18-tól várja megújult műsorstruktúrával a hallgatókat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 18., 19:24
HírekSopronig tolják az obeliszkjüket a GEO hallgatóiLábon tolják hatalmas obeliszkjüket Sopronig az Alba Regia Műszaki Kar Geoinformatikai Intézetének hallgatói. Az április 23-ai eseményt egy 2014-es megmozdulás viszonzásának szánják és szorosan kapcsolódik a selmeci diákhagyományokhoz.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 18., 15:45
Hírek,fogyasztóvédelemVidd vissza és kicserélik!Visszahívta az egyik sajátmárkás folyékony szappanját a dm. Közleményük szerint a vásárlói panaszok nyomán indult gyártói ellenőrzés megállapította, hogy egyes csomagolások Enterobacter gergoviae baktériummal fertőződhettek. A terméket a lánc bármelyik üzletében visszaveszik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 16., 23:07
Hírek,időjárásMegint óriási formában lesz az időjárás: fagy, havas eső és havazás is várható a hétenNem, ez nem egy február végi időjárás-előrejelzés. Ez itt az április 17-tel kezdődő hét várható időjárása, benne olyan kifejezésekkel, mint "fagy", "havas eső" és "havazás". Azt mindig is tudtuk, hogy az április szeszélyes, de hogy ennyire?!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 16., 12:02
SportSitku Illéssel teqballoztunkMiután az elmúlt hetekben újabb három ismerősöm kért meg, ugyan áruljam már el, mi az a görbe pingpongasztal a Halesz Parkban, gondoltam, ideje tisztába tenni a dolgokat teqball-ügyben. Ebben pedig nem is segíthetett volna más, mint a sportág legszakavatottabb fehérvári képviselője, a Vidi egykori k...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 15., 16:49
HírekDokumentumfilmet készít Dávid Kornélról a Sport TVKönyvet már írtak róla, de film még nem készült Dávid Kornélról – eddig. Az egyetlen NBA-t (észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság) megjárt magyar játékosról a Sport TV forgat dokumentumfilmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 14., 20:36
Hírek,filmMegérkezett a Star Wars VIII első előzeteseNapra pontosan nyolc hónappal a magyarországi premier előtt megjelent a Star Wars VIII első előzetese. Az utolsó jedik alcímet viselő filmet december 14-én mutatják be itthon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 14., 13:09
Sport,fociJó az öreg Vidi a háznál: top 100-ban a fehérvári klubA Sporttudományok Nemzetközi Központja (CIES) harmincegy európai labdarúgó bajnokságot vett nagyító alá a játékosok életkorát vizsgálva. A 2016 szeptembere és 2017 márciusa között lejátszott mérkőzések alapján összeállították a legfiatalabb és a legidősebb európai klubok százas listáját, utóbbira a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 14., 11:21
Hírek,színházElmaradnak a Cserhalmi Anzix előadásaiElmaradnak a Cserhalmi Anzix előadásai április és május hónap során a Vörösmarty Színházban. Cserhalmi György színművész ugyanis komoly gerincműtéten esett át és lábadozása hosszú heteket vesz igénybe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 13., 13:39
HírekCsütörtökön péntek, hétfőn vasárnap, ha utazol, ezt tudnod kell...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 12., 21:39
Hírek,nyitvatartásHosszabb nyitvatartással készülnek a húsvétra a fehérvári üzletek Tovább tartanak nyitva csütörtökön az áruházláncok a meghosszabbodott húsvéti ünnep miatt, de még így is hosszabb sorok várhatók a kasszáknál. Akkor sem kell kétségbe esned, ha nem vásároltál be előre, összegyűjtöttünk néhány fehérvári üzletet, ahol még csütörtök este is bepótolhatod.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
2017. 04. 12., 13:01Hírek,gólyaMegérkezett Béla, a gólya a Szent Vendel utcába Szerkesztőségünk ablakából az év 365 napján láthatunk egy fészket a szemben lévő utca egyik villanypóznáján. Nagy öröm számunkra amikor tavasszal elfoglalja helyét Béla a fészekben. Olykor szappanoperába illő jeleneteket is láthatunk a fészek környékén, hiszen Béla egy Casanova, nagyon szeret csajoz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 12., 10:57
HírekMinden idők egyik legjobb bulizenéjének előadói is fellépnek a FEZEN-enMerthogy a fehérvári fesztiválra érkezik a House of Pain. Rajtuk kívül jön még Shaggy is, szóval egész szépen alakul a mezőny augusztus 2-5. között. És hogy melyik az a bulizene, amit a címben a világ egyik legjobbjának neveztünk? Hát ez:
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 11., 10:52
SportA megújulás művészete: új erőre kapott az ARAK AktívKisebb tavalyi megtorpanás után újra padlógázon dübörgött Fehérváron az ARAK Aktív. Az általános iskolások atlétikai tehetségkutatója több ponton is megújult, a 11 tanintézménnyel részvételi rekordot döntő Aktív szervezői jól éreztek rá, frissíteniük kell a sorozaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2017. 04. 10., 21:24
Hírek,oktatásIngyenes pályaorentációs szoftver a fehérvári fiataloknakSzemélyre szóló tanácsadással próbálja segíteni a város a székesfehérvári fiatalokat a pályaválasztásban. Ezért fejlesztették ki azt a pályaorientációs szoftvert, amely a személyiségjegyeket, a vérmérsékletet is figyelembe veszi a döntés során. A programot a fiatalok személyes tanácsadók támogatásáv...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!