Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 15:30
Hírek,emlék 64 év után végleg bezárt a Kossuth utcai fényképészetZárt ajtó, üres kirakatok, ez a szomorú látvány fogadja ma a vendégeket, az egykor pezsgő, Kossuth utcai műterem előtt. Végleg bezárt ugyanis a korábban itt működő fényképészet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 14:09
Hírek,TrendSzőrös vagy csupasz? Álomférfiak mellszőrzete a '60-as évektől napjainkigA szőrös mellkast, más néven a szerelempázsitot szereted, vagy inkább lecsupaszítanád a pasit, úgy modern módra? Esetleg csak kicsit legyen szőrös, mint amikor kevés csípőssel kéred a gyrost? Nézzük, hogyan változott a mellszőrzet trend az elmúlt évtizedekben és mi is a mai álláspont a témával kapc...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 11:15
Hírek,gyerekEgy seregélyesi kislány az ország második legszebb gyerekeSeregélyes mindössze 16 kilométerre van Székesfehérvártól. A 4700 főt számláló településen lakik a hatéves Minárik Dorina, Magyarország második legszebb kislánya. Édesanyjával, Minárikné Pavelka Tímeával beszélgettünk a gyerekszépségversenyekről és Dorina sikereiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 08:50
Hírek,reggelTraffipax, hírek, időjárás - Érkezik szerdai túlélőcsomagunkMa is összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy jól induljon a nap. Lássuk, mi várható ma.
2016. 09. 06., 12:00Hírek,autóMa már ne tankolj: szerdán 5 forinttal csökken az üzemanyag áraBruttó 5-5 forinttal csökkenti a 95-ös benzin és a gázolaj árát a Mol Nyrt. Ezzel a benzin literenként átlagára 330-331 forintra, a gázolajé 332-333 forintra mérséklődik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 06., 11:00
HírekÉbresztő! 14 pörgős szám őszi reggelekreKedd. Még csak most kezdődött a hét, és ez a gondolat elég rosszul tud hatni a hétvégéből éppenhogy felébredő lelki állapotra. Nem csak korán kell ébredni és le kell húzni 8 órát az iskolában vagy a munkahelyen, de a következő hétvége is csak kerek négy nap múlva várható. Ha még az eső is esik, végk...
2016. 09. 06., 09:00Hírek,reggelItt a keddi túlélőcsomagunk, avagy minden, amit a napról tudni érdemesA mai napra is összeszedtünk minden hasznos információt, amely segíthet túlélni egy átlagos keddet. Traffipax, hírek, időjárás előrejelzés következik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 19:33
Hírek,MutatványMost akkor a fóka tényleg tud trombitálni? - Ilyen a Magyar Nemzeti CirkuszEgyszer voltam cirkuszban még gyerekként, de annyira megijedtem a majomtól, hogy pár perc után visítva szaladtam ki a sátorból, amelynek aztán később a közelébe sem mentem. Egészen mostanáig. Most ugyanis erőt vettem magamon és megnéztem a Magyar Nemzeti Cirkusz műsorát.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeHétvégén már sok lesz a napsütésPénteken még erősen felhős, borult lesz az ég és többfelé, többször kell esőre számítani, akár zivatar is kialakulhat. Szombaton és vasárnap azonban már sok lesz a napsütés, olykor élénk széllel és 22-27 Celsius-fok közötti csúcshőmérsékletekkel - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésNyáriasan meleg napok jönnek, a fehérvári Sportmajálison 24 fok várhatóNapos, száraz, meleg idővel indul a hét és még szerdán, május 1-jén is 20 fok feletti csúcshőmérsékletre van kilátás. A hét második felében azonban változékonyra fordul az időjárás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
2016. 09. 05., 15:52HírekKarambol és három kilométeres a kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt helyszíneltek a rendőrök az M7-esen Martonvásárnál, a főváros felé vezető oldalon. Mintegy három kilométeres volt a kocsisor.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 14:08
Hírek,jövőIlyen lehet a megújuló fehérvári strandElkészült az első, animált látványterv, hogy milyen is lenne a székesfehérvári Városi Strand a felújítása után. Csúszdák, további kiszolgálóegységek, gyerek- és élménymedencék is helyet kapnának az átalakított komplexumban. Egyúttal bővülne az uszoda is, szaunaparkot is terveznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 05., 11:37
Hírek,időjárásHétfőn esőkabát, kedden széldzseki, szerdától ismét rövidnadrág - Ilyen lesz az időjárás a hétenMindössze egy napra, de megmutatja magát az ősz. Szerencsére hamar túlesünk a letargián és a hét közepétől visszatér a hamisítatlan nyári idő olyannyira, hogy egyértelműen strandidő lesz hétvégén. A fehérvári programoknak (Lecsófőző vigasságok, Börgöndi Repülőnap) kiváló lesz a szombati, vasárnapi i...
2016. 09. 05., 03:17Hírek,reggelMegint kezdődik: hétfői túlélőkészletünk hírekkel, traffipaxszal, időjárássalNos, a mai nappal jön, ami már nagyon rég volt: az első teljes hét az iskolában. Pánikra azonban semmi ok, nálunk most is minden fontos információ megtalálható ahhoz, hogy túléljük valahogy ezt a hétfőt is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 22:00
Hírek,univerzumÚj Föld tűnt fel az égen, avagy ilyen lenne az élet a leghíresebb sci-fi bolygókon A Kentaur csillagkép vöröstörpéje körül egy Földhöz hasonló bolygót fedeztek fel, aminek felszínén - ha beigazolódnak a feltételezések - víz is előfordulhat. Most a sci-fi filmeket hívjuk segítségül, megpróbálva elképzelni egy esetleges elpucolás utáni happyendet.
2016. 09. 04., 19:56Hírek,közlekedésHét kilométeres kocsisor volt az M7-esenBaleset miatt mintegy hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán Polgárdi térségében vasárnap délután - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 18:30
Hírek,FényÚjra a régi: homlokzati fényfestéssel ünnepelték a Szent István-bazilikátSzeptember 3-án, szombat este ünnepelték a Székesfehérvári egyházmegye főtemplomának, a Szent István-székesegyháznak elkészültét. A megszépült bazilikát először Spányi Antal megyés püspök, majd Soltész Miklós államtitkár, végül Cser-Palkovics András polgármester köszöntötte. A megnyitó után, az est...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 04., 13:25
HírekMég nem tudni, miért zuhant le a sárkányrepülőKukoricatáblába zuhant egy sárkányrepülő szombat este nem messze az úrhidai repülőtértől. A gép vezetőjét kórházba szállították, egyes információk szerint súlyos, mások szerint könnyebb sérülésekkel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 16:35
Hírek,segítségnyújtásA Fehérvár Bike Maffia első közösségfejlesztő főzése a Paraba udvaránMa délelőtt 11 órakor vette kezdetét a Fehérvár Bike Maffia első bemutatkozása, közösségfejlesztő főzése a Paraba udvarán. A csapat rászoruló családoknak, hajléktalanoknak nyújt segítséget azzal, hogy közösségi főzés keretében ételt visz nekik - természetesen biciklivel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 03., 14:54
Hírek,hőlégballonAz Agárdi Parkerdő szombati programja: ejtőernyős ugrások, helikopteres repülés, felszállás hőlégballonnalSzeptember 1-4 között immáron huszonkettedik alkalommal rendezik meg a velencei-tavi hőlégballon karnevált. Az Agárdi Parkerdőben egész nap kirakodóvásárral, számos izgalmas programmal várják a látogatókat, köztük ejtőernyős ugrásokkal, helikopter show-val, és persze hőlégballonos felszállással. Ez ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 02., 02:59
Hírek,időjárásStrandoltál már az ősz első hétvégéjén? Idén megteheted!Továbbra sem kopogtat az ősz. Amilyen változékony, gyakran csapadékos volt a nyarunk, olyan száraz, meleg, eseménytelen a nyárutó és őszelő időjárása. Ez a hétvége sem az őszi idő jellegzetességeit fogja mutatni, simán elmehetne egy átlagos júliusi időjárásnak. És hogy mikor lehet ebben változás? Ki...
2016. 09. 02., 02:41Hírek,reggelVégre péntek! Éld túl velünk az utolsó hétköznapot!Már csak pár órát kell túlélni valahogy és kezdődik a jól megérdemelt pihenés. Mert ne feledjük: a szombat reggel valójában péntek este kezdődik. Túlélőkészletünk pedig ma is segít abban, hogy semmi váratlan dolog ne rontsa el a napod.
2016. 09. 01., 19:24HírekSzékesfehérvári Az Év Családbarát Vállalata 2020-banKisvállalat kategóriában székesfehérvári cég kapta a fődíjat, de a további két kategória nyertese is magyar vállalat lett 2020-ban Az Év Családbarát Vállalata pályázaton.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!