Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 02., 02:59
Hírek,időjárásStrandoltál már az ősz első hétvégéjén? Idén megteheted!Továbbra sem kopogtat az ősz. Amilyen változékony, gyakran csapadékos volt a nyarunk, olyan száraz, meleg, eseménytelen a nyárutó és őszelő időjárása. Ez a hétvége sem az őszi idő jellegzetességeit fogja mutatni, simán elmehetne egy átlagos júliusi időjárásnak. És hogy mikor lehet ebben változás? Ki...
2016. 09. 02., 02:41Hírek,reggelVégre péntek! Éld túl velünk az utolsó hétköznapot!Már csak pár órát kell túlélni valahogy és kezdődik a jól megérdemelt pihenés. Mert ne feledjük: a szombat reggel valójában péntek este kezdődik. Túlélőkészletünk pedig ma is segít abban, hogy semmi váratlan dolog ne rontsa el a napod.
2016. 09. 01., 19:24HírekSzékesfehérvári Az Év Családbarát Vállalata 2020-banKisvállalat kategóriában székesfehérvári cég kapta a fődíjat, de a további két kategória nyertese is magyar vállalat lett 2020-ban Az Év Családbarát Vállalata pályázaton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 17:05
Hírek,gasztroSzeptember 18-án bezár Fehérvár legendás cukrászdája, a Budai úti ViniczaiSzeptember 18-án, vasárnap nyit ki utoljára a legendás Viniczai Cukrászda. A Budai úton található sütiző-fagyizó 59 éven keresztül volt a székesfehérváriak egyik törzshelye. Egyelőre még kérdéses, hogy mi lesz a helyén, csak az biztos, hogy a név nem eladó.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 11:32
Hírek,időjárásIlyen volt az elmúlt öt év iskolakezdő időjárása és ilyen lesz maAz idei sulikezdés inkább arról fog szólni időjárási szempontból, hogy hányan fogják a teremben, vagy a folyosón hagyni a pulcsijukat. Reggel elkél egy kis kardigán, vagy vékonyabb pulóver, de délutánra inkább már a fürdőruci esne jobban. Kíváncsivá tett, hogy az elmúlt években milyen idővel is indu...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 01., 03:31
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Éld túl velünk a csütörtököt, ami már kispéntek! A csütörtök már majdnem péntek, a péntek pedig már majdnem szombat, a majdnem viszont egészen pontosan csak majdnem, ezért a csütörtök legyen inkább amolyan kispéntek. Nálunk pedig minden fontos infót megtalálsz, hogy felkészülj a mai napra. Ami egyébként a tanévkezdés első napja...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 20:45
Hírek,közlekedésTarts már jobbra! - A középső sáv összes FittipaldijánakVasárnap kora este úgy hozta a sors, hogy Balatonról tartottam Székesfehérvár felé az M7-en. Már eleve ez egy hatalmas lúzerség, hiszen minden épkézláb autós tudja, hogy ez ilyenkor egy idegőrlő, lehetetlen vállalkozás, de úgy voltam vele, hogy egy kis monoton kuplungolással (egyes, kettes, egyes, ü...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 13:50
Hírek,iskolaEzekre figyelj oda mindenképpen az iskolai írószerek beszerzésénélJellemzően augusztus 20. után kezdődik a roham az írószerboltokban. Sokan nézelődnek, sokan hagyják az utolsó pillanatra a bevásárlást. Az általános iskolás gyerekek szüleikkel indulnak a tanszereket megvásárolni, a középiskolások inkább szeptember első heteiben vásárolják meg a szükséges eszközöket...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 31., 10:53
Hírek,időjárásCsak az augusztustól búcsúzunk ma, a nyártól nemGyakorlatilag alig lehetett észrevenni azt a gyenge hidegfrontot, amely valamikor hétfő este érte el hazánkat. Csak néhány fokos lehűlést produkált és egyedüli érzékelhet hatása az volt, hogy megélénkült az északi szél, illetve kissé tisztább lett a levegő. Szerdától ismételten csendes, nyugodt, nap...
2016. 08. 31., 08:45Hírek,reggelItt a szerdai túlélőcsomag: traffipax, időjárás, hírekMa is minden olyan információ megtalálható nálunk, amely elengedhetetlen egy csodás szerdai naphoz. Időjárás, traffipax, cirkusz, színház, közlekedés.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 18:25
Hírek,MutatványFókapuszi és zsiráftrollkodás - Megérkezett a Magyar Nemzeti CirkuszA fóka a legjobb fej, tőle puszit is kaptam, a zsiráf viszont a legnagyobb troll, szívbaj nélkül photobombol bármikor. Kollégáimmal kimentünk a Vásártérre, ahol már felhúzták a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 16:03
Hírek,hétvégeFehérvári programok hétvégére: Hőlégballon karnevál, Váli-völgyi Vigasságok és fényfestés a bazilika homlokzatánElkezdődött a szeptember, és vele együtt sokaknál a munka, diákoknál pedig egy új tanév - nehéz héten vagyunk túl. Szerencsére az időjárás is támogatja mindennek elfelejtését, és szeptember első hétvégéjén is számos szabadtéri program közül választhatunk. A Velencei-tónál rendezik meg a Hőlégballon ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 11:30
Hírek,időjárásA mainál jobb idő egy darabig nem lesz a papírsárkány-eregetésreÉjszaka átvonult térségünk felett mindenféle jelentős csinnadratta nélkül az a hidegfront, amely rövid időre megszakítja, pontosabban kissé visszaveti a nyár végi, szokatlanul magas hőmérsékleteket. Azonban nem lesz hosszú életű a front hatása, mivel a hét második felében ismételten melegszik az idő...
2016. 08. 30., 08:35Hírek,reggelItt a keddi túlélőcsomag: traffipax, időjárás, hírekA kedd egy jó nap, a hétfőhöz képest legalábbis eggyel közelebb vagyunk a hétvégéhez. Ettől eltekintve viszont mára is jól jöhet túlélőcsomagunk.
2016. 08. 29., 18:02Hírek,jégkorongBemutatkozott a Fehérvár AV19 új vezetőedzője, és egy új játékos is érkezettMegérkezett Székesfehérvárra a Fehérvár AV19 új vezetőedzője. A francia-kanadai Benoit Laporte egyelőre csak megtekintette a fehérvári jégkorongcsapat edzését. Hétfőn egy új játékos is csatlakozott a kerethez: a kanadai Adam Courchaine az utolsó igazolás az ősszel kezdődő EBEL-szezon előtt.
2016. 08. 29., 15:22HírekTizenhat éves velencei fiú kér segítsége édesanyja temetéséhez
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 29., 12:39
Hírek,KRESZTanulj meg közlekedni! Új KRESZ-táblát kapnak a biciklisekMai modern közlekedés a következő: a gyalogosok szidják az autósokat, az autósok a bicikliseket (és az összes többi autóst és gyalogost), a biciklisek gyalogosokat. És ott vannak még a motorosok, akiket mindenki utál, és akik minderre magasról tojnak. Ezen a KRESZ-táblák, lámpák, vonalak sem segíte...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 29., 10:54
Hírek,időjárásMa este hidegfront, kedden szél, majd nyárias idővel indul az őszCsak kicsit lesz változékonyabb az idő az előttünk álló héten, mint az előző volt. A hétfő este érkező hidegfront csak kissé borzolja az idegeinket, jelentős és hosszú távú változást nem hoz majd. Igaz kedden szeles lesz az idő, de szerdától, még inkább csütörtöktől ismételten nyárias időjárásra szá...
2016. 08. 28., 22:41Hírek,HétfőÍgy éld túl a hétfőt! - Traffipax, hírek, időjárásCsak semmi kapkodás! Minden fontos infót összegyűjtöttünk, ami segíthet megkönnyíteni a hétfő reggelt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 28., 13:09
Hírek,EMF Euro 2016Kazahsztán nyerte a székesfehérvári kispályás foci-Eb-tTörténete során először lett Kazahsztán a kispályás labdarúgás Európa-bajnoka. A döntőben büntetőkkel győzték le a horvátokat, a harmadik helyen Csehország végzett. A dunaújvárosi Nagy Attila lett a magyar csapat legjobbja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 28., 10:13
Hírek,időjárásAkár 37 fokosnak is érezhetjük a mai hőségetHógolyó nem más, mint kertes házunk állandó vendége, az idén tavasszal született kis cica. A macskákról tudni érdemes, hogy nem igazán szeretik a vizet. A mi hófehér látogatónknak annyira melege volt, hogy odatelepedett kerti tavunk mellé és időnként mancsával bele-bele nyúlt a vízbe, hűsítve végtag...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...