Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 14:55
HírekMáté Péter slágerektől lesz hangos FehérvárcsurgóAugusztus 14-én, vasárnap este fél 9-kor kerül sor az Egy darabot a szívemből című előadásra, melyen Máté Péter-slágerek követik majd egymást. A premier a Károlyi-kastélyban lesz. Hangszálak, készüljetek!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 13:05
Hírek,esernyőMa már nem kell izzadnunk!Legalább is ha csak az időjáráson múlik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 21:07
Hírek,olimpiaSebestyén Dalma 6. lett az előfutamábanSebestyén Dalma megkezdte szereplését a riói olimpián. A székesfehérvári úszó a női 200 méteres mellúszás előfutamában a hatodik helyen végzett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 19:14
HírekRiasztást adtak ki a zivatarok miatt!Nem kedvez az időjárás a szabadtéri programoknak, már Székesfehérváron is villámlik, mennydörög, esik. A meteorológiai szolgálat pedig másodfokú riasztást adott ki a felhőszakadások és a heves zivatarok miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 01:52
Sport,szavazásÉs neked ki a kedvenc női olimpikonod?Hosszú Katinka és Szász Emese már belopta magát a szívünkbe, de a fehérváriak még csak most jönnek. Sebestyén Dalmáért szerdán 18:50-kor izgulhatunk.
2016. 08. 09., 18:08HírekHivatalos: Jön a következő generációs Playstation!A Sony fő tervező mérnöke Mark Cerny rántotta le a leplet az impozáns adatokról, egy mélyen szakmai prezentáció keretében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 09., 17:15
Hírek,hidegIsmét itt a hidegfront Északnyugat felől záporokkal, zivatarokkal, megerősödő északnyugati széllel kedd késő estétől hidegfront vonul át. Szerdán nyugaton, északnyugaton már jelentősen visszaesik a hőmérséklet, keleten, délkeleten viszont még 30 fokot mérhetünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 09., 16:28
HírekA Móri Művésztelepen jártunkAugusztusban öt hivatásos képzőművész kapott meghívást a Móri Művésztelepre, hogy csatlakozzanak az itt folyó alkotómunkához. Mi is kilátogattunk. Sok új élménnyel és tapasztalattal tértünk haza.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaEgy hajszál hiányzott, de idén is "csak" ezüst jutott a MÁV ElőrénekKomoly hátrányból állt fel, közel volt a győzelemhez, ám végül nem sikerült, így ebben az idényben is a dobogó 2. fokára állhatott fel a bajnokságban a fehérvári férfi röplabda csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabán elúszott a MÁV Előre bronzérmeHiába az újabb szoros csata, nem jött össze a történelmi bronzérem a fehérvári röpis hölgyeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 09., 13:38
HírekKigyulladt egy busz az M7-esen Érd térségébenPest felé igyekvők figyelmébe: lángra kapott egy menetrend szerint közlekedő autóbusz motortere az M7-es autópályán Érd térségében a főváros felé vezető oldal 18-as kilométerkövénél.
2016. 08. 08., 23:00HírekPróbaNagyon próba
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 08., 16:43
Hírek,Királyi NapokIlyen lesz II. (Vak) Béla koronázása a 2016-os Királyi NapokonA forró hangulatú középkorban nem voltak ritkák a trónviszályok. Így kezdődik II. (Vak) Béla király története is, akit idén, a Koronázási Szertartásjátékon Száraz Dénes alakít.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 08., 11:55
Hírek,sportMi történik a murvás parkolóval?Néhány napja már zajlanak az előkészületek: mobil lelátós ministadion épül az augusztus 21-én kezdődő kispályás foci-EB-e. Egy hétig Fehérváron focizik a kontinens 32 legjobb válogatottja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 08., 08:53
HírekbalesetKigyulladt egy busz a VásárhelyinKigyulladt egy busz motortere a Székesfehérváron, a Vásárhelyi utcában. A járműben nem tartózkodtak utasok, az eset kapcsán nem sérült meg senki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 07., 20:27
HírekBaleset történt a 81-es útonKét személyautó ütközött össze a 81-es úton, Székesfehérvár térségében, a Sárkeresztesre vezető szakaszon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2016. 08. 07., 14:59
Hírek,tűzLeégett egy madármegfigyelő DinnyésenKigyulladt és leégett egy madármegfigyelő állomás Dinnyés külterületén, a Velencei-tó térségében. A tűz mintegy száz négyzetméteres körzetben az aljnövényzetre is átterjedt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 07., 13:44
Hírek,RetroinformatikaA mesebeli gépGyakran láthatunk számítógépeket szerepelni filmekben, ám nem mindig tudjuk, hogy valójában melyik is az. Amerikai rakétabázisok vezérlésében ezt a szerepet egy Commodore 64 "játszotta", a Jurrasic Parkot pedig akkor már itthon kevésbé ismert Apple számítógépek segítségével vezérelhették. Ám voltak ...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 07., 13:44
Hírek,koronaMegkondulnak a harangok s királyok jönnek FehérvárraMár csak pár nap és megkondulnak a harangok, táncra kel a város, óriásbábokba botlik majd az utca népe, később pedig egyiptomiakba, moldávokba, grúzokba, baszkföldiekbe. Kezdődik ugyanis a Királyi Napok, jön a Koronázási Szertartásjáték, a Musica Sacra és a Néptáncfesztivál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 06., 20:10
Hírek,gyászMeghalt Laux József 73 éves korában, rövid betegség után meghalt az Omega és az LGT alapító dobosa, Laux József – közölte a család nevében Laux Ádám és Laux Thomas. A legendás dobosra három felvétellel emlékezünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 06., 16:04
Hírek,FEZENA Tankcsapda, Dub FX és a Milky Chance helyett a vihar volt a FEZEN harmadik napjának főszereplőjeHatvan fok napon, ötvenkilenc és fél árnyékban, később viharossá fokozódó szél, elmaradt, megrövidített, később befejezett, más helyszínen megtartott koncertek. A FEZEN harmadik napjának eseményei.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 05., 23:20
Hírek,FEZENRövidebb programmal léphet színpadra a TankcsapdaFacebook oldalukon tudatták a hírt a tankok: az idő barátságtalan, de ha rövidebb programmal is, színpadra lépnek.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!