Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 20:58
Hírek,közlekedésÓvatosan az utakon, bárhol mérhetnek a rendőrök!Háromnapos sebességellenőrző akciót tartanak a rendőrök az országban, így Fejér megyében is. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a fix traffipaxokon kívül bárhol találkozhatunk mobil sebességmérővel is. Szóval amúgy is mindenkit a szabálykövető vezetésre biztatunk, de most aztán főleg óvatosan ám!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 15:31
Hírek,iskolaAz ideális iskolatáska nyomában - Tippek vásárláshoz szülőknek és gyerekeknekSokféle szempontot kell figyelembe vennünk az iskolatáska választása során. Mint többgyermekes, gyakorló anya mondhatom, hogy a feladat nem egyszerű. Összegyűjtöttem azokat a főbb dolgokat, amik segítségünkre lehetnek a döntésben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 23., 02:01
Hírek,időjárásEnnyit az őszről, folytassuk inkább a nyarat! - Mától lassan javul az időjárásMegmutatta magát az ősz a hét első napján. Borongós, esős, hideg, szeles idő köszöntött be szinte országszerte és Fejér megyére is. Akik azonban azt gondolják, hogy mi, fehérváriak jártunk a legrosszabbul, azoknak jöjjön egy kis beszámoló hazánk más tájairól a hétfői nap időjárási eseményeiből. Mind...
2016. 08. 22., 16:23HírekTávozik a Fehérvár AV19 vezetőedzőjeVáratlanul bejelentette távozását a Fehérvár AV19 vezetőedzője. Tyler Dietrich április óta volt a fehérvári jégkorongcsapat edzője.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 14:46
HírekBálatűz a 63-as út mellettAugusztus 21-én, hajnali 4-kor érkezett a bejelentés, hogy a 63-as úton, Székesfehérvár és Aba között, Fehérvárhoz közelebb szalmakazal kapott lángra. A tűz ugyan átterjedt az ezer bálából álló kazal többi részére, de a tűzoltók gondoskodtak a környezet biztosításáról. Személyi sérülés nem történt, ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 03:47
Hírek,időjárásHétfőn még ősz, péntektől már kánikula - Így alakul a héten az időjárásAugusztus utolsó hete nem indul igazán jól a nyárimádóknak. Jó hír azonban, hogy az ősz-nyár meccsét egyértelműen úgy tűnik, hogy most még az utóbbi nyeri, hiszen fokozatos felmelegedés után péntektől ismét itt a kánikula.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 00:01
Hírek,EMF Euro 2016Nehezen, de győzött a magyar válogatott a fehérvári kispályás foci-Eb nyitómeccsénMagyarország 1:0-ra legyőzte Szlovéniát a székesfehérvári kispályás foci Európa-bajnokság nyitómeccsén. A mérkőzésen telt ház és jó hangulat volt, eső és rossz idő szerencsére nem. A második meccsen az oroszok nagyon megverték az olaszokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 21., 03:58
Hírek,időjárásDélutántól semmi jóra ne számítsunk: markáns hidegfront éri el Fehérvár környékétEddig kegyeibe fogadta az időjárás a Királyi Napok programjait és nagyrészt kiváló időben kerültek megrendezésre az események. Az idén úgy néz ki, hogy keretbe foglalja az idő a programsorozatot, hiszen esővel kezdődött és esővel is végződhet a fesztivál. És hogy honnan tájékozódjunk az időjárás akt...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 13:39
HírekEnnek a kvíznek a kitöltésére a mai nap a legalkalmasabb!Merthogy ez a a magyar és az európai történelem kiemelkedő alakjáról, kvíz I. (Szent) Istvánról szól. És egyáltalán nem nehéz, úgyhogy az ünnepségek és a tűzijátékok előtt klikkeljen mindenki! Remek móka lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 10:40
HírekMég az időjárás is augusztus 20-át ünnepliAz idén kiválónak ígérkezik nemzeti ünnepünk időjárása. Semmi különleges, szélsőséges, rendkívüli esemény nem veszélyezteti sem az országos, sem pedig a fehérvári programokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 12:23
Hírek,olimpiaFelemásan kezdtek a riói olimpián a fehérvári öttusázókCsütörtökön a rangsoroló vívással kezdetét vette az öttusázók programja a riói olimpián. A Volán Fehérvár versenyzői, Kovács Sarolta és Demeter Bence is pástra léptek, előbbi negatív, utóbbi pozitív mérleggel zárt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 10:37
Hírek,dohányDrágul a cigi, a dobozok egységesek lesznek, én meg úgy döntöttem, leszokomA dohányzás elég régi motoros már az emberiség történetében. Amikor még tini voltam, laza és bevállalós, engem is beszippantott az őrület. Akkor a cigi ára 500 forint volt, én a 17-et töltöttem, a dobozon pedig a márkajelzés mellett csak a szokásos felirat volt. Sokat változott a világ, öregedtem ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 04:22
Hírek,időjárásMa valószínűleg jó idő lesz, de...A korábbi esélylatolgatások mára többfelé esővel kecsegtettek. Nos, ahogyan változik a kedélyünk, úgy változnak az időjárás előrejelzések is. Jelenleg úgy néz ki, hogy a tipikusan "vagy esik, vagy nem"-kategória jön pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 22:11
Hírek,EMF Euro 2016Mi fán terem a minifoci?Augusztus 21. és 27. között Székesfehérváron rendezik a kispályás labdarúgó Európa-bajnokságot. Hogy ne csak a játékosok, hanem a közönség is felkészülten várhassa a rajtot, itt az ideje kicsit elmerülni a sportág történetében és szabályaiban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 15:28
Hírek,univerzumHoldimádók: a telihold misztériuma és hatásai az emberi szervezetre„Régi gondolat, hogy azok a törvények, amelyek itt a Földön hatnak ránk, ugyanazok, mint amelyek az égen látható dolgokat irányítják.” Az előbbi mondat a Nobel-díjas amerikai fizikustól, Steven Weinbergtől származik. Szóval teliholdkor valóban farkasemberré változunk? Egyáltalán milyen hatással van ...
2016. 08. 18., 10:33HírekSzalai László Teszt 01Ez egy teszt, ezt itt lead helye.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 02:55
Hírek,időjárásBorúra derű: kellemes időnk lesz ma - Most érdemes füvet nyírni!Kiváló időjárás néz ki a mai napra. Nem kell se kabát, se sapka így augusztus közepén. Én a helyetekben az esernyőt is otthon hagynám, de ha bent felejtődik a hátizsákban, akkor napernyőnek is megteszi. Azonban érdemes kihasználni a napot a fűnyírásra, mert pénteken ismét eső jöhet. A hét végén meg ...
2016. 08. 17., 23:34Hírek,tűzMelléképület lángolt a Sajó utcábanKigyulladt egy melléképület a Sajó utcában. Az oltáson cikkünk megjelenésekor még dolgoztak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 22:05
Sport,olimpiaFehérváriak az olimpiai hajrábanCélegyenesbe fordult a 2016-os riói olimpia, szerdán már a 12. versenynapot rendezik a brazil nagyvárosban. Eddig szinte minden nap születtek szép magyar eredmények, és bőven lesz még kinek szurkolni a vasárnap éjszakai záróünnepségig is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 18:06
Hírek,EMF Euro 2016A magyar válogatott az egyik esélyese a vasárnap kezdődő kispályás foci-EB-nekMár a műfű is a helyére került a vasárnap kezdődő kispályás foci-EB helyszínén. A tornán a magyar válogatott célkitűzése az elődöntőbe jutás. Ott voltunk a székesfehérvári murvás parkolóban kialakított ideiglenes stadionban tartott pályabejáráson.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...