Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 20., 12:45
Hírek,2017Jövőre is lehet még fizetni a régi húszezresselKorábban úgy volt, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) ez év végével bevonja a régi címleteket, most azonban úgy döntöttek, több időt adnak az embereknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 20., 09:45
Hírek,karácsonyEgyre kevesebb az esélyünk a fehér karácsonyraAz ország nyugati része gyakorlatilag elesett, de Nyíregyháza környékén még van remény!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 19., 17:24
Hírek,rablásBetörtek egy enyingi ékszerboltba, de a rablókat megzavartákDecember 16-án hajnalban két férfi betört egy enyingi ékszerboltba. Az egyik férfit otthonában őrizetbe vették, társát viszont nagy erőkkel keresi a Fejér megyei rendőrség, melyhez a lakosság segítségét is kérik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 19., 15:11
Hírek,felújításÚjabb felújítási munkálatokat fejeztek be a székesfehérvári vasútállomásonTavasszal adták át a székesfehérvári vasútállomás megújult épületét, azonban a felújítások továbbra is folynak. A mostani beruházás során megújult a vasúti pálya és a biztosítóberendezések.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 19., 13:19
Hírek,kedvezményVan ŐsFehérvár Városkártyád? Akkor van egy jó hírünkÖrülhetnek azok a székesfehérváriak, akik a számos kedvezményre jogosító ŐsFehérvár Városkártyával rendelkeznek. A kártya érvényességi idejét ugyanis most meghosszabbították, így a 2016. december 31-i lejárati dátum helyett 2017. március 31-ig felhasználható. Na de mire is jó a városkártya és kik ve...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 19., 11:28
HírekElhunyt a Dumbledore magyar hangjaként is ismert szinkronszínészMakay Sándor Aese- és Gobbi-díjas színművész amellett, hogy A Harry Potter-történet legnagyobb mágusát, Dumbledore-t szinkronizálta, jellegzetes hangját még számos filmbéli szereplőnek kölcsönözte. Az ismert magyar színművész hosszú és változatos életpályájában ráadásul a fehérvári Vörösmarty Színhá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 18., 20:24
Időjárás,ónos esőRiasztás az ónos eső miatt! - Fejérben elsőfokú figyelmeztetés van érvénybenTöbb észak-dunántúli járásra narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki az ónos eső veszélye miatt a meteorológiai szolgálat vasárnap este. Az érintett területeken a következő órákban tartós ónos esőre kell készülni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 18., 16:45
Hírek,2017Így változik jövőre a cafeteriaJanuár elsejétől átalakul a cafeteriarendszer, a legfontosabb változás, hogy az Erzsébet-utalványok után 49,56 százalékos adót kell fizetnie a munkáltatónak. Továbbra sem kell adózni azonban többek között a kulturális intézményi belépő, a sportrendezvény-belépő és a lakáshitel-támogatás után.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hőségA jövő héten kissé mérséklődik a hőségKedden-szerdán felhősebb, a hét végére naposabb idő várható - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,kánikulaMarad a kánikula hétvégén is - figyeljünk egymásra!Az országos tisztifőorvos az ország egész területére vonatkozóan péntek 0 órától vasárnap 24 óráig fenntartja a hőségriasztást, azonban harmadfokról másodfokra módosítja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,rekordEz lehet a nyár legmelegebb napjaKedden sem jön enyhülés, még az eddig melegrekord is megdőlhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 18., 11:40
Hírek,jótékonykodásMélyszegénységben élő családok kaptak adományokatÉdességet és élelmiszercsomagokat adományozott a rászorulóknak az Ifjúság a Jövő Családjaiért Kulturális és Közhasznú Egyesület.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 17., 19:05
Hírek,jótettKönyveket kaptak a rabokNagyjából 100 ezer forint értékben adományozott könyveket a Vörösmarty Társaság a székesfehérvári raboknak.
2016. 12. 17., 12:09HírekEgy traktor és két autó ütközött össze Pákozd és Fehérvár közöttA balesetben hárman megsérültek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 17., 10:27
HírekNapos szombat, felhősebb vasárnap Fehérváron és környékénAdvent utolsó hétvégéjén is előbújik a nap, főként szombaton, az esernyőt pedig nyugodtan otthon lehet hagyni, mert ezúttal sem lesz rá szükség. Meleg ruhára viszont annál inkább, mivel főleg éjjelente kemény mínuszokra lehet számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 16., 10:44
Hírek,BíborszívAz FMC cikke nyomán lemeze lesz a Bíborszívnek - A megjelenést Spányi Antal is támogatjaEgy hete itt, az fmc.hu-n írtam a Bíborszív Utcai Formációról, amelynek akkor még csak álom volt, hogy dalaikból lemez készüljön. A helyzet azonban azóta megváltozott...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 15., 22:40
Hírek,jótékonykodás'Sok ember elfelejt minket' - Angyalok jártak a dégi gyermekotthonbanVolt olyan, aki mindössze egy jó telefontokra vágyott. Az Ifjabb Ocskay Gábor Alapítványnak köszönhetően pedig ez az álom (is) teljesült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 15., 20:45
Hírek,jótettHalmozottan sérült gyerekeknek sütöttek bejglit a baracskai rabokNem spórolták ki a mákot a kalácsból.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 15., 15:35
HírekTöbb mint 150 kiló táppal leptük meg az ASKA AlapítványtNem mentünk üres kézzel a menhelyre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 14., 14:58
Hírek,átverésKivonták a forgalomból egy fehérvári cég pénisz-, sperma- és mellnövelő étrend-kiegészítőit Három interneten rendelhető étrend-kiegészítőt vont ki a forgalomból a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH). A pénisz-, sperma- és mellnövelő tablettákat egy székesfehérvári székhelyű cég árulta, amely közleményben tudatta: a betiltás fő oka, a nem megfelelő címkézés volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,VárosházaJogerős választási eredményÁtvették megbízóleveleiket a Helyhatósági Választáson mandátumhoz jutott képviselők. Délelőtt a megválasztott polgármester és a 14 körzetes képviselő vette át a dokumentumot, délután a nemzetiségi önkormányzatok megválasztott képviselői, majd a kompenzációs listáról bejutott képviselők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 12. 14., 10:50
Hírek,jótékonykodásTisztálkodási szereket gyűjt a Fehérvári Heti BetevőIgen, ők azok, akik kéthetente osztanak meleg ételt a rászorulóknak, az ünnepek közeledtével azonban extra akcióik is vannak.
2016. 12. 14., 09:28HírekÚjabb baleset történt Székesfehérváron!Ezúttal a Budai úton volt karambol.
2016. 12. 14., 08:46Hírek,balesetBaleset a Balatoni útnál! Az arra közlekedőknek forgalmi akadállyal kell számolniuk!Két kocsi ütközött össze Székesfehérváron a 7-es és 8-as főutak csomópontjánál a Balatoni útnál.
2016. 12. 13., 10:16Hírek,eltűntEltűnt egy lány Székesfehérváron - Elment a munkahelyéről, azóta senki sem láttaA 20 éves Szücs Zsuzsannát november 28-án látták utoljára, miután távozott a székesfehérvári munkahelyéről. A lány ügyében körözést adott ki a Dombóvári Rendőrfőkapitányság és a Fejér megyei rendőrök is nagy erőkkel keresik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Eltűnt egy Aba Novák festmény, új szakmai igazgatója van a múzeumnak és összefogott Fehérvár, hogy megmentse a városi fákat. A Fehérvár Hetilap július 25-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy miként tudod megúszni az autókázást ebben a nagy forróságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új főigazgató a kórház élén, ünnepélyes diplomaosztó a Kodolányin, új röplabdakomplexum épül. A július 18-án megjelent lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új igazgató a Vasvári élén, Gyulai Memorial, Iván-napi búcsú. Eheti lapunkban is számos érdekes témával várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Szent László király, aki példakép lett katonái körében, valamint elismerések a fehérvári színészeknek és fókuszban a közlekedés! Eheti lapunkban is számos érdekes témákkal várjuk olvasóinkat.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Semmelweis nap alkalmából köszöntötték a kórházi dolgozókat, jogerőre emelkedett a választási eredmény és fergeteges tanévzáróval indult a vakáció Fehérváron! A Fehérvár Hetilap június 27-én megjelent lapszámában mindemellett a Múzeumok éjszakája programkavalkád legszebb pillanatait is visszanézhete...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hamarosan lekerülnek a választási plakátok, köszönet és elismerés nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, június 20-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!