Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 22., 00:01
Hírek,EMF Euro 2016Nehezen, de győzött a magyar válogatott a fehérvári kispályás foci-Eb nyitómeccsénMagyarország 1:0-ra legyőzte Szlovéniát a székesfehérvári kispályás foci Európa-bajnokság nyitómeccsén. A mérkőzésen telt ház és jó hangulat volt, eső és rossz idő szerencsére nem. A második meccsen az oroszok nagyon megverték az olaszokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 21., 03:58
Hírek,időjárásDélutántól semmi jóra ne számítsunk: markáns hidegfront éri el Fehérvár környékétEddig kegyeibe fogadta az időjárás a Királyi Napok programjait és nagyrészt kiváló időben kerültek megrendezésre az események. Az idén úgy néz ki, hogy keretbe foglalja az idő a programsorozatot, hiszen esővel kezdődött és esővel is végződhet a fesztivál. És hogy honnan tájékozódjunk az időjárás akt...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 13:39
HírekEnnek a kvíznek a kitöltésére a mai nap a legalkalmasabb!Merthogy ez a a magyar és az európai történelem kiemelkedő alakjáról, kvíz I. (Szent) Istvánról szól. És egyáltalán nem nehéz, úgyhogy az ünnepségek és a tűzijátékok előtt klikkeljen mindenki! Remek móka lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 20., 10:40
HírekMég az időjárás is augusztus 20-át ünnepliAz idén kiválónak ígérkezik nemzeti ünnepünk időjárása. Semmi különleges, szélsőséges, rendkívüli esemény nem veszélyezteti sem az országos, sem pedig a fehérvári programokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 12:23
Hírek,olimpiaFelemásan kezdtek a riói olimpián a fehérvári öttusázókCsütörtökön a rangsoroló vívással kezdetét vette az öttusázók programja a riói olimpián. A Volán Fehérvár versenyzői, Kovács Sarolta és Demeter Bence is pástra léptek, előbbi negatív, utóbbi pozitív mérleggel zárt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 10:37
Hírek,dohányDrágul a cigi, a dobozok egységesek lesznek, én meg úgy döntöttem, leszokomA dohányzás elég régi motoros már az emberiség történetében. Amikor még tini voltam, laza és bevállalós, engem is beszippantott az őrület. Akkor a cigi ára 500 forint volt, én a 17-et töltöttem, a dobozon pedig a márkajelzés mellett csak a szokásos felirat volt. Sokat változott a világ, öregedtem ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 19., 04:22
Hírek,időjárásMa valószínűleg jó idő lesz, de...A korábbi esélylatolgatások mára többfelé esővel kecsegtettek. Nos, ahogyan változik a kedélyünk, úgy változnak az időjárás előrejelzések is. Jelenleg úgy néz ki, hogy a tipikusan "vagy esik, vagy nem"-kategória jön pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 22:11
Hírek,EMF Euro 2016Mi fán terem a minifoci?Augusztus 21. és 27. között Székesfehérváron rendezik a kispályás labdarúgó Európa-bajnokságot. Hogy ne csak a játékosok, hanem a közönség is felkészülten várhassa a rajtot, itt az ideje kicsit elmerülni a sportág történetében és szabályaiban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,jubileum30 éves a székesfehérvári Emerson30 éve alapította meg székesfehérvári cégét az Emerson. A kerek évforduló alkalmából a vállalat telephelyén köszöntötték a dolgozókat, valamint avatták fel a főbejárat előtti alkotást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 15:28
Hírek,univerzumHoldimádók: a telihold misztériuma és hatásai az emberi szervezetre„Régi gondolat, hogy azok a törvények, amelyek itt a Földön hatnak ránk, ugyanazok, mint amelyek az égen látható dolgokat irányítják.” Az előbbi mondat a Nobel-díjas amerikai fizikustól, Steven Weinbergtől származik. Szóval teliholdkor valóban farkasemberré változunk? Egyáltalán milyen hatással van ...
2016. 08. 18., 10:33HírekSzalai László Teszt 01Ez egy teszt, ezt itt lead helye.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 18., 02:55
Hírek,időjárásBorúra derű: kellemes időnk lesz ma - Most érdemes füvet nyírni!Kiváló időjárás néz ki a mai napra. Nem kell se kabát, se sapka így augusztus közepén. Én a helyetekben az esernyőt is otthon hagynám, de ha bent felejtődik a hátizsákban, akkor napernyőnek is megteszi. Azonban érdemes kihasználni a napot a fűnyírásra, mert pénteken ismét eső jöhet. A hét végén meg ...
2016. 08. 17., 23:34Hírek,tűzMelléképület lángolt a Sajó utcábanKigyulladt egy melléképület a Sajó utcában. Az oltáson cikkünk megjelenésekor még dolgoztak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 22:05
Sport,olimpiaFehérváriak az olimpiai hajrábanCélegyenesbe fordult a 2016-os riói olimpia, szerdán már a 12. versenynapot rendezik a brazil nagyvárosban. Eddig szinte minden nap születtek szép magyar eredmények, és bőven lesz még kinek szurkolni a vasárnap éjszakai záróünnepségig is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 18:06
Hírek,EMF Euro 2016A magyar válogatott az egyik esélyese a vasárnap kezdődő kispályás foci-EB-nekMár a műfű is a helyére került a vasárnap kezdődő kispályás foci-EB helyszínén. A tornán a magyar válogatott célkitűzése az elődöntőbe jutás. Ott voltunk a székesfehérvári murvás parkolóban kialakított ideiglenes stadionban tartott pályabejáráson.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 16:05
Hírek,táncÚjdonság, lendület, dobogás - Indul a Nemzetközi NéptáncfesztiválBarátságokat, szerelmeket és felejthetetlen éjszakákat köszönhetek a Nemzetközi Néptáncfesztiválnak. Ráadásul e fesztivál érdeme az is, hogy én is megszerettem a néptáncot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 10:55
Hírek,fmc.huSzeretnél egy ilyen bögrét? Nyerd meg a Vörösmarty Rádióban!Láthattad már óriásplakátokon, buszokon, újságban és online is az fmc.hu Székesfehérvárt ábrázoló grafikáját. De bögrén még nem. Eddig. Most azonban készült pár darab, és azokon felül, amiket megtartunk magunknak, a többit megnyerheted a Vörösmarty Rádióban. Szerintünk kifejezetten pofás darabok le...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeVáltozékonnyá válik az időjárás a pünkösdi hosszú hétvégénA hőmérséklet csúcsértéke a hétvégén 24 Celsius-fok körül várható.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésA hét eleji napos idő után érkezhetnek majd záporokNapos idő várható gomolyfelhőkkel a jövő hét első felében, 19-25 fokos csúcshőmérsékletekkel, majd megnő a záporok, zivatarok esélye - derül ki a HungaroMet előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeZáporok zavarhatják a sok napsütést a hétvégénSok napsütés várható a hétvégén, 20-25 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletekkel, a napsütést záporok, vasárnap esetleg zivatarok zavarhatják meg - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 02:21
Hírek,időjárásMa eső után napsütés lesz - Az ilyen időjárást még a vargánya sem szeretiA korábbi napokkal ellentétben, szerdán már kevésbé lesz nyárias az idő, de délutánra javulnak az időjárási feltételek. Az eső nem jön jól a belvárosi programoknak, de a gombáknak kifejezetten előnyös lehet. Ennek ellenére nem könnyű szert tenni rájuk. Hogy miért? Ez kiderül a cikkből!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 15:54
HírekCsaládi vita miatt felgyújtotta konyháját egy fehérvári nőÖsszeveszett egy idős pár a székesfehérvári Mura utcában. A családi veszekedés odáig fajult, hogy az asszony felgyújtotta a lakás konyháját. A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, az eset során senki sem sérült meg. Az asszonyt - aki információink szerint pszichiátriai beteg - a mentők kórh...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 14:42
Hírek,Musica SacraÉs te ezeket tudtad Rossiniről?Tudsz mindent a Csík zenekarról és Lovasi Andrásról? Még akkor is, ha álmodból felébresztenek? Na és mi a helyzet a kicsivel komolyabb témákkal? Rossini még megvan? Itt a lehetőség, hogy bizonyíts!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 01:33
Hírek,időjárásTegnap majdnem esett a hó, de ma jó idő jön a fehérvári muzsika szagraSzinte tökéletesnek mondható időjárás fogadja az idei Katonazenekarokat, majd Charlie-t, végül este a Nemzeti Emlékhelyen a Musica Sacra előadóit és természetesen mindenkit, aki kilátogat a programokra. Nagykabátot ne vigyünk, de a fürdőruha sem biztos, hogy alkalmas öltözék lesz.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!