Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 16:05
Hírek,táncÚjdonság, lendület, dobogás - Indul a Nemzetközi NéptáncfesztiválBarátságokat, szerelmeket és felejthetetlen éjszakákat köszönhetek a Nemzetközi Néptáncfesztiválnak. Ráadásul e fesztivál érdeme az is, hogy én is megszerettem a néptáncot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 10:55
Hírek,fmc.huSzeretnél egy ilyen bögrét? Nyerd meg a Vörösmarty Rádióban!Láthattad már óriásplakátokon, buszokon, újságban és online is az fmc.hu Székesfehérvárt ábrázoló grafikáját. De bögrén még nem. Eddig. Most azonban készült pár darab, és azokon felül, amiket megtartunk magunknak, a többit megnyerheted a Vörösmarty Rádióban. Szerintünk kifejezetten pofás darabok le...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 17., 02:21
Hírek,időjárásMa eső után napsütés lesz - Az ilyen időjárást még a vargánya sem szeretiA korábbi napokkal ellentétben, szerdán már kevésbé lesz nyárias az idő, de délutánra javulnak az időjárási feltételek. Az eső nem jön jól a belvárosi programoknak, de a gombáknak kifejezetten előnyös lehet. Ennek ellenére nem könnyű szert tenni rájuk. Hogy miért? Ez kiderül a cikkből!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 15:54
HírekCsaládi vita miatt felgyújtotta konyháját egy fehérvári nőÖsszeveszett egy idős pár a székesfehérvári Mura utcában. A családi veszekedés odáig fajult, hogy az asszony felgyújtotta a lakás konyháját. A tüzet a tűzoltók kiérkezése előtt eloltották, az eset során senki sem sérült meg. Az asszonyt - aki információink szerint pszichiátriai beteg - a mentők kórh...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 14:42
Hírek,Musica SacraÉs te ezeket tudtad Rossiniről?Tudsz mindent a Csík zenekarról és Lovasi Andrásról? Még akkor is, ha álmodból felébresztenek? Na és mi a helyzet a kicsivel komolyabb témákkal? Rossini még megvan? Itt a lehetőség, hogy bizonyíts!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 16., 01:33
Hírek,időjárásTegnap majdnem esett a hó, de ma jó idő jön a fehérvári muzsika szagraSzinte tökéletesnek mondható időjárás fogadja az idei Katonazenekarokat, majd Charlie-t, végül este a Nemzeti Emlékhelyen a Musica Sacra előadóit és természetesen mindenkit, aki kilátogat a programokra. Nagykabátot ne vigyünk, de a fürdőruha sem biztos, hogy alkalmas öltözék lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 18:59
Hírek,Királyi NapokLebuktál! Királyi Napok és Rúzsa Magdi-koncert úgy, ahogy még nem láttadA Királyi Napokat belengi a középkori hangulat, a koronázástól az utcai jelmezeseken át a különböző programokig. Hát ez a cikk most nem erről fog szólni. Inkább néhány elkapott, mókás pillanatról, amikor kipukkad a régmúlt-lufi.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 16:21
Hírek,közlekedésBaleset történt az M7-esen SzékesfehérvárnálHárom személyautó ütközött az M7-es autópályán Székesfehérvárnál, a Balaton felé vezető pályaoldalon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 15., 13:13
Hírek,időjárásRossz hír mozdulatművészeknek: hétfőn akár eshet isMinden vasárnapi várakozásom bejött, a hétfővel azonban nehezebb dolgom lesz. Lehet, hogy jön a csapadék, de az is előfordulhat, hogy elkerül minket. Ez persze senkit ne akadályozzon meg abban, hogy az utolsó nyári hétfők egyikén kimozduljon otthonról és a szabad levegőn töltse az idejét. Például a ...
2016. 08. 14., 19:19HírekA világjáró macska a Velencei-tavat is megnézteDean Nicholson és macskája, Nala biciklivel járják a világot. Az elmúlt hónapokat Magyarországon töltötték, Fejér megyét is körbeutazták, a karantént Sukorón vészelték át.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 14., 11:16
HírekIdőjósunk jelenti: ismét támad a nyár!Csak kiböjtöltük azt a néhány napot, amely inkább volt őszies, mint nyárias. Hiába, az időjárás már csak ilyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 13., 15:39
Hírek,Királyi NapokKirályi Napok: egy séta, egy koncert, nulla telefonTalán kimondhatjuk, hogy Székesfehérvár legnevezetesebb programja a Királyi Napok. Így elég nagy fiaskónak tűnhet, hogy íróként mindössze két százalékos telefontöltöttséggel érkeztem a helyszínre. De mégis, ez így volt jó!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 13., 15:14
Hírek,melegfrontKi korán kelt, pulcsit nyert! - Időjárás előrejelzésKicsit bolondját járatja velünk az időjárás mostanában. A hét elején még úszóshort, napszemüveg, meg fényvédő volt a napi kellék, most meg a legtöbb emberen hosszú naci, pulcsi, a merészebbeken pedig kabát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 12., 15:02
Sport,olimpiaKenderesi és Sebestyén Dalma együtt teszteli a sajtburesztNyilatkozata után már pár perccel legendássá lett Kenderesi Tamás mondása, miszerint egy kicsit elfáradt és ráférne pár sajtburesz...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 12., 13:33
Hírek,napsütésKirályi Napok királyi időjárással?Úgy néz ki, hogy az idei Királyi Napok programsorozat nem az időjárásról fog szólni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 17:24
Hírek,Királyi NapokA királyné, az érsek, a püspök, a krónikás és plusz két FőA Királyi Napok fénypontja a Koronázási Szertartásjáték, melyen évről évre megidézik egy-egy magyar király székesfehérvári koronázását. Ennek apropóján megkérdeztük a színészeket, akik örömmel meséltek szerepükről, történetről és megosztották a helyszínnel kapcsolatos gondolataikat is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 14:55
HírekMáté Péter slágerektől lesz hangos FehérvárcsurgóAugusztus 14-én, vasárnap este fél 9-kor kerül sor az Egy darabot a szívemből című előadásra, melyen Máté Péter-slágerek követik majd egymást. A premier a Károlyi-kastélyban lesz. Hangszálak, készüljetek!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 11., 13:05
Hírek,esernyőMa már nem kell izzadnunk!Legalább is ha csak az időjáráson múlik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 21:07
Hírek,olimpiaSebestyén Dalma 6. lett az előfutamábanSebestyén Dalma megkezdte szereplését a riói olimpián. A székesfehérvári úszó a női 200 méteres mellúszás előfutamában a hatodik helyen végzett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 10., 19:14
HírekRiasztást adtak ki a zivatarok miatt!Nem kedvez az időjárás a szabadtéri programoknak, már Székesfehérváron is villámlik, mennydörög, esik. A meteorológiai szolgálat pedig másodfokú riasztást adott ki a felhőszakadások és a heves zivatarok miatt.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...