Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 23:09
Hírek,filmDarth Vader is szerepel az új Star Wars-előzetesbenOktóber végére ígérték, de két héttel korábban érkezett az új Star Wars-film végleges előzetese. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet trailerében tizenegy év után újra feltűnik Darth Vader is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 20:05
HírekSúr a legszebb fekvésű magyar falu, Gánt az ötödik lettAz origo.hu olvasói döntöttek: Súr a legszebb fekvésű magyar falu. A győztes település 48 percnyi autóútra van Székesfehérvártól, nagyjából Mór és Zirc között. A szavazáson a Fejér megyét képviselő Gánt az ötödik helyen végzett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 14:24
Hírek,TVÁtlagosan 300 forinttal drágul a tévézésA RTL Klub és a TV2 műsoraiért kell többet fizetni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 11:49
HírekFagyos orrú fohászMi nem fával, nem olajjal és nem is szénnel fűtünk, hanem aláírással. Ha panelben laksz, tudod miről beszélek. Ha nem, akkor isten hozott a világomban!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 12., 21:33
Hírek,közlekedésA teljes vasúti menetrendet is feltöltötték a Google Térkép útvonaltervezőjébeHa valaki a Google Térképen tervezett útvonalat tegnap óta, annak már feltűnhetett, hogy immár a magyar vasúti menetrendeket is bevonja a keresésbe a népszerű szolgáltatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 12., 16:21
Hírek,tűzoltóságÍgy dolgoznak a hősök - Nyitott kapuk a tűzoltóságonRengeteg kisgyermek álma válhat valóra a hétvégén, hiszen a Székesfehérvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság október 15-én megnyitja a tűzoltószertár kapuit, vagyis bárki betekintést nyerhet abba, hogy miként is dolgoznak a hétköznapok hősei.
2016. 10. 11., 17:22HírekEgy ember meghalt a 7-es főúton történt balesetbenKisteherautónak ütközött egy személygépkocsi a 7-es főút 75-ös kilométerénél, Székesfehérvár térségében. A balesetben a személyautó sofőrje életét vesztette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 11., 16:50
HírekAmikor szóba kerül a halál pillanata az Olvasás Éjszakáján..."Egy meghívó az olvasás szeretetére" - így foglalta össze röviden az Olvasás Éjszakájának lényegét az egyik legnagyobb fehérvári könyvesbolt vezetője, Tóthné Molnár Erzsébet. De valójában mi a jó az olvasásban?
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,biztonságAutópálya-matricát lehet nyerniHarmadik alkalommal indít közlekedésbiztonsági témájú online felmérést a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a kérdőívet kitöltők között tíz darab havi autópálya-matricát sorsol ki a társaság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásForgalomkorlátozás lesz a héten egy öreghegyi kereszteződésnélKeddtől még csak félpályás korlátozás lesz, de pénteken és szombaton aszfaltozás miatt a Pozsonyi út–Zsolnai út kereszteződés egyik teljes ágát lezárják majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 10., 16:00
Hírek,autóÚjra használhatják az autósok az Alba Plaza tetőparkolójátElkészült az Alba Plaza tetőparkolójának felújítása. Mától újra használhatják az autósok a székesfehérvári Belváros egyik legnagyobb parkolóját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 10., 12:45
Közlekedés,parkolásMár kiváltható az éves bérlet az új fizetős parkolási zónákbanNovembertől bővülnek a parkolási zónák Székesfehérváron, mától pedig már megválthatják az érintett városrészeken élők a parkolási bérleteket. A Városgondnokságon lehetőség van a 2017-es lakossági bérletek megvásárlására is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2016. 10. 10., 02:10
Hírek,szavazásGánt lehet az ország legszebb fekvésű falujaEhhez persze néhány szavazatra is szüksége lesz a Székesfehérvártól 24 kilométerre fekvő falunak. Az origo.hu szavazásán a Fejér megye legszebb fekvésűnek választott faluja egyelőre a 6. helyen áll. Szavazni október 13-án délig lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 08., 11:51
HírekFehérváron járt a divattervező, aki menővé varázsolja a népművészetetA népművészetet és a népviseletet ma már leginkább a hagyománnyal, a múlttal párosítjuk. Nem így van ezzel Molnár-Madarász Melinda divattervező, művésznevén csak Meyke, aki modern ruhaterveivel új lendületet ad a különböző tájegységek művészetének. A külföldi berkekben is nevet szerző designer pénte...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 08., 11:26
Hírek,betegségEgyszerű gyógymódok megfázás kezelésére: intézd el gyorsan azt a náthát!Nem lehet már tagadni, végleg megérkezett az ősz. E tény elleni hadakozást segítő vénasszonyok nyara és indián nyár is múlóban van, a hőmérő higanyszála egyre inkább kúszik lefelé azzal az ígérettel, hogy közeledik az év leghidegebb évszaka, a tél. A lehűlés hatására jellemzően ekkor üt be a megfázá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 08., 11:09
Hírek,tanévÉletből vett tippek a tanévhez általános iskolától az egyetemigImmáron tíz éve, hogy magam mögött tudhatom az általános iskolát, öt éve, hogy a gimnáziumot, és lassan egy éve, hogy elvégeztem az egyetemet is. Élénken emlékszem még azonban a tanévkezdés előtti és utáni pillanatokra, a szeptember elsejéig tartó várakozásra, izgalomra, és az azt követő szenvedésre...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 07., 17:00
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Glamour napok, moziünnep, Fehérvár Szalon és Olvasás Éjszakája A hétvége három alappillére a könyv, a mozi és a szüreti mulattság. A fehérvári programkavalkádban lesz tehát filmünnep, art mozi napok, olvasók éjszakája, könyvtár éjszakája és két szüreti mulattság: Gorsiumban az Augustalia, Maroshegyen pedig a Böndörödő. Az amerikaifoci osztályozóját az év meccse...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 06., 21:40
Hírek,megemlékezésVirágutat és szoborkertet avattak a a királyszállási Trianon MúzeumbanEgész napos programmal várta a megemlékezőket a Trianon Múzeum a királyszállási Nagy-Magyarország Parkban. A trianoni békediktátum 101-ik évfordulóján a rendezvényen felavatták a Virágnak Virága Kárpát-medencei Illat-és Virágutat és az általa ölelt szoborkertet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 06., 15:50
Hírek,meseDisney-rajzfilmek újratöltve: szerinted melyik a legjobb élőszereplős feldolgozás?A mesék terén a Disney-rajzfilmek uralták a 20. század második felét, a 2000-es évektől azonban egyre inkább teret kaptak az élőszereplős feldolgozások. Csipkerózsika, Hamupipőke, Hófehérke, Belle és Ariel is megjelent már a filmvásznon, akár többféle verzióban is, így kíváncsiak lettünk, nektek mel...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásKét gólt is visszavont a VAR, elúszott a Vidi dobogója! A Puskás a bronzérmes.A 90. percben szinte felrobbant a stadion, szabályosnak tűnő gólt szerzett a fehérvári csapat, már mindenki ünnepelt, amikor a VAR és Karakó játékvezető úgy döntött, véget vet az eufóriának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásDisztl László: Nem voltunk sztárjátékosok, de rengeteget dolgoztunkDisztl László a Vidi történelmének egyik legjobb középső védőjeként igazi legendává vált Fehérváron. UEFA-kupa-döntős lett a piros-kékekkel, első magyarként BL-résztvevő és KEK-elődöntős az FC Bruges színeiben, míg a válogatottal vb-n járt. Ő a főszereplője sportos retro sorozatunk heti epizódjának....
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kézilabdaMKSZ Érdemérem Madár Imrének - kitüntették a fehérvári kézilabdás ikontSokat tett a helyi kézilabdasportért, méltán kapott elismerést a honi szakszövetségtől Madár Imre.
2016. 10. 05., 20:00Hírek,rejtélyEz meg mi akar lenni? Bemutatjuk az univerzum egyik legnagyobb rejtélyétOlyat fotóztunk tavaly karácsony előtt, de olyat... Hogy most eszünkbe is jutott. Gyerekek százmillióinak álmát váltotta valóra a szerencsi csokigyár, egyúttal szülők százmillióinak okoz komoly fejvakarást az alábbi fotó: na, ezt vajon hogyan magyarázod el a gyereknek?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 04., 17:26
Hírek,filmÚjra felkapták a neten A Videoton sztoritSchiffer Pál 1991-ben készült dokumentumfilmje a hétvégén újra felkerült az egyik legnagyobb magyar fájlcserélő oldalra. A Videoton sztori az első, és eddigi legnagyobb tömeges székesfehérvári elbocsátás történetét dolgozza fel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 04., 14:58
Hírek,évfordulóHogy is volt? Hat évvel ezelőtt történt a vörösiszap-katasztrófa 2010. október 4-én nem gondoltuk volna, hogy erre a napra évekkel később is emlékszünk majd. Ekkor szakadt át az ajkai timföldgyár gátja, aminek következtében a kiszabaduló lúgos vörösiszap több tíz négyzetkilométeren pusztított a környező településeken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 04., 03:41
Hírek,munkaJól jönne egy kis extra bevétel? Keress pénzt azzal, hogy fehérvári vagy!Van valami olyan a fejedben, amiért mások fizetnének is neked: úgy ismered Székesfehérvárt, mint a tenyeredet. Itt a lehetőség, hogy kicsavarj ebből egy kis extra bevételt: legyél te is a világ (egyik) legnagyobb online idegenvezető-hálózatának tagja. Ezután már csak néhány turista kell és számolatl...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!