5 évnél régebbi cikk

Miben legyünk stílusosak a strandon? - Fürdőruhatrendek 2018
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
Miben legyünk stílusosak a strandon? - Fürdőruhatrendek 2018

Már elkezdted szervezni a közös nyaralást a pasiddal, és a barátnőiddel is megbeszélted, melyik fesztiválra csekkoltok be idén? Persze a nyaralás nem az igazi, ha nem szerzel be egy szuper fürdőruhát is az útra. 2018-ban igazán izgalmas a kínálat!

Ha már unod a tavalyi beachszettedet, akkor megmutatom, milyen fürdőruhák lesznek idén igazán menők a strandon. A Style Is In The Air rovatom legutóbbi videójában megnéztük, hogy itt, Székesfehérváron milyen fürdőruhák közül választhatunk, most pedig következzenek általánosságban a 2018-as fürdőruhadivat legfontosabb elemei.

Szóval, indulhat a nyaralás, a fesztiválszezon, és persze a strandolás akár a Velencei-tavon, akár a Balatonon! 

Fodormánia

Az idei nyár a romantikus fazonok rajongóinak kedvez. A virágmintás fürdőruhákat, élükön a rózsákkal, csak még bájosabbá teszik a fodrozások. A felsőrészek fodrozása ráadásul optikai tunningként is működik, hiszen kihangsúlyozza a dekoltázst, és ezzel még ellenállhatatlanabbá teszi viselőjét.

Masnik? Abszolút!

Ki mondta, hogy csak a kislányok hordhatnak masnit? 2018-ban az igazi divatimádóknak szinte kötelező lesz beszerezniük egy masnis fürdőruhát, amelyen lehet a díszítés akár a pántrészeken vagy az alsón is. A fürdőruhák egyedi kialakításának és szabásának köszönhetően pedig kihangsúlyozzák az alakot, miközben a problémás részekről abszolút elterelik a figyelmet.

Vegyük vagy ne vegyük félvállról!

Szexi és csábító: így lehetne leginkább jellemezni az egypántos fürdőruhákat, amelyek az idei nyár abszolút favoritjai lesznek. Amennyiben még tovább merészkednénk az extrém irányzatban, akkor feldobhatjuk még fodorral, csipkével, illetve egyéb extra díszítőelemekkel.

Újra hódít a csipke

Vagy talán mondhatjuk úgy: még mindig hódít a csipke. Izgalmas, szexi és abszolút nőies anyag, amitől néhány fürdőruha - pikánsan - fehérnemű érzetet kap. Telitalálat!

Retró forever

Az egyrészes dresszek combkivágása olyan magasra nyúlik, hogy lábad hosszúsága a topmodellekével vetekszik majd. Valamint visszatérnek a pöttyök, a csíkok, a plasztik és a mellrész nagy feliratai egyaránt. Én imádom!

Felsőruházat vagy fürdőruha?

A kérdés abszolút jogos, de ma már igyekeznek olyan darabokat gyártani, amik abszolút többcélúak és nagyon is megállják a helyüket mindkét szerepben. Elég felkapnunk bikininkre vagy fürdőruhánkra egy vagány strandruhát, esetleg egy farmersortot és máris kész a tökéletes outfit. Én támogatom, ha egy ruhadarab jól kombinálható és jól kihasználható.

Irány a trópusok

A 2018-as év talán legnagyobb favoritjai a trópusi motívumok. Legyen szó akár állatmintákról, akár a dzsungel növényeiről, ha ezt választod, akkor idén garantáltan nem nyúlsz mellé vele. Egy merész alapszín, megbolondítva némi pálmalevéllel és néhány papagájjal, ugye, hogy neked is megdobogtatja a szíved? Ha ez nyerő darab számodra, akkor 2018-ban egészen biztosan találsz kedvedre valót a felhozatalban.

Csillogás minden mennyiségben

Ha imádsz kitűnni a strandon (is), akkor jó hírem van számodra: 2018-ban a legmenőbb fürdőruhák fényesek, csillogóak! Legyen szó flitterről vagy bársonyról, bátran válaszd bármelyiket. Kivéve, ha egy kicsit teltebb az alkatod, mert ez esetben nem ajánlom, hiszen a fényes anyagok optikailag erősítenek.

Egyformában a család

Ha fontos számodra az egységes megjelenés, akkor választhatsz azonos anyagú, szabású és mintájú darabokat a gyermekeidnek is. A lányok anyával, a fiúk pedig apával öltözhetnek össze…. Hát nem cukik így együtt…?!

Kiegészítők

Amennyiben megvan a tökéletes bikini avagy fürdőruha, akkor se higgyük, hogy már nincs is tovább tennivalónk, hiszen még hátra van a strandruha, a strandtáska és a kiegészítők kérdése. Mert ma már nem egy törülközőbe csavarva megyünk el lángost enni, vagy nem egy műanyag szatyorban visszük ki a kedvenc magazinunkat és a naptejet a partra.

Válassz akár egy horgolt egyberuhát vagy egy lenge ingruhát, biztosan nem leszel alulöltözött benne. A fürdőruhákat ma már hozzájuk passzoló strandtáskával is megvásárolhatjuk, ami nagyon vagány összképet eredményez. Ha pedig még tovább szeretnénk tunningolni a megjelenésünket, akkor jöhetnek az ékszerek és a kendők! De vigyázzunk, mert itt is fontos szabály, hogy a kevesebb néha több!

Jó strandolást és nyaralást mindenkinek!

Amennyiben úgy érzed, hogy segítségre szorulnál a fenti termékek beszerzésében, akkor ne habozz a segítségemet kérni, az Alba Plaza jóvoltából ingyenesen. További infókért és időpontfoglalásért kattints ide!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek