5 évnél régebbi cikk

Miért zár be a Club Le Baron?
·Hírekbuli·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/CLUB LE BARON
Miért zár be a Club Le Baron?
·Hírekbuli·Utolsó frissítés: undefined

Azért, hogy ősszel új és nagyobb helyen, megújuló névvel ismét kinyithasson. Aki még utoljára egy jót akar bulizni a strand melletti Club Le Baronban, július 21-én megteheti.

Vasárnap óta terjed egy esemény meghívója a Facebookon: bezár a Club Le Baron, július 21-én nyit ki utoljára a strand melletti szórakozóhely. A buli neve is több mint árulkodó: Az Utolsó Show. A hely azonban nem szűnik meg, csak átalakul, tudtuk meg az üzletvezetőtől.

– Hivatalosan 299-en férnek el a Szabadságharcos úti szórakozóhelyen, de már jó ideje kinőttük a jelenlegi létesítményt – mondta Majtán Sándor. – Ugyan a jelenlegi Club Le Baronban már csak egy bulit rendezünk, ám ősztől egy négyszer ekkora helyen nyitunk ki újra.

A Club Le Baron 1993 óta működik jelenlegi helyén. Az elmúlt 25 évben (néhány évet leszámítva) ugyanezen a néven várta a vendégeket a klub a Szabadságharcos út 38. szám alatt, Majtán Sándor és csapata hat éve vette át az üzemeltetését. 

Az új szórakozóhely a tervek szerint szeptember 1-jén nyit a Hadiárva utcában, az egykori FEZEN Klub helyén. A klub megtartja nevét, és csak három, a méreteire utaló betűvel egészítik ki: Club Le Baron XXL. Az eddigiekkel ellentétben ide pont négyszer annyian férnek be (1200 fő) egy-egy este, mint amennyien a régi épületbe. Az új helyen négy különböző stílusú teremben lehet majd bulizni: retró és karaoke (ezek lesznek az alsó szinten és ide lehet menni táncolni és énekelni már szeptembertől), míg a minimál techno és a mai sláger termek a novemberben nyitó emeleten kapnak helyet.

Az üzletvezető elmondta, hogy a belépőárak az új helyszín ellenére sem változnak és egységesen, de termenként 1500 forintba kerülnek majd. Aki egy-egy este alatt mind a négy teremben akar bulizni, az 3000 forintért teheti ezt meg. A karaoke terembe ingyenes lesz a belépés bármely másik terembe váltott karszalaggal. Aki viszont csak karaokézni megy, annak csupán egy ezresbe kerül majd a bulizgatás.

– Mivel bejön a jelenlegi közönségünknek, ezért az új retró terem berendezése egy az egyben megegyezik majd a jelenlegiével – folytatta Majtán Sándor. – A terület maga azonban nagyobb lesz, termenként 400 négyzetméter, így a fellépők akár komplett zenekarral, tánckarral is érkezhetnek majd. A karaokés rész kicsit világosabb, míg a minimal és a sláger termek kialakítása modernebb és táncparkettes jellegű lesz.

A tervek szerint a Club Le Baron XXL nemcsak egy diszkó lesz a jövőben, ennél komolyabb terveik vannak.

– Valójában egy szórakoztató-központot szeretnénk a Hadiárva utcában kialakítani. Jövő tavaszra, nyárra az 5000 négyzetméteres udvarunkon családi programokat szeretnénk szervezni. Már most tervezzük a gyereknapot és szeretnénk májusban sör-virsli versenyt is rendezni. Mivel közel leszünk az új egyetemi campushoz, reméljük, hogy onnan is sokan jönnek majd át hozzánk akár csak egy-egy délutánra is – mondta a cég üzletvezetője.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek