5 évnél régebbi cikk

Testépítés negyven felett? - Sosem késő belevágni!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Körtvélyes Tivadar
Testépítés negyven felett? - Sosem késő belevágni!

Bele lehet még vágni negyven év felett a testépítésbe? És ha igen, mire kell odafigyelni? Ezekre ad választ Tischler Csaba, aki a Cutler Fehérvárban készül az idei testépítő versenyszezonra, Sántha Tamás, a Cutler Fehérvár ügyvezetőjének felügyelete mellett.

Sokakkal előfordul, hogy életük egy bizonyos szakaszában nagy energiát fordítanak az edzésre, testük formázására. Aztán valahogy elfogy a lendület útközben, jön a család, a gyerekek, elsodornak a hétköznapok. Ahogy lassan nőnek a csemeték, és több időnk lesz magunkra, a mozgás újra előtérbe kerül. A rendszeres sportolást sosem késő újra elkezdeni, sőt, akár versenyszerűen is űzhetjük még negyven éves kor felett is.

Természetesen figyelembe kell venni a test adottságait, sokkal jobban kell például vigyázni az ízületeinkre negyven felett. De mint Tischler Csaba példája is mutatja: nagyon látványos eredményeket lehet elérni! Csaba két és fél éve kezdte újra az edzéseket Sántha Tamás, a Cutler Fehérvár ügyvezetőjének irányítása mellett, két hét múlva pedig megkezdi a versenyzést is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek