5 évnél régebbi cikk

Nézd meg az adventi vásárt a Városháza ablakából!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Nézd meg az adventi vásárt a Városháza ablakából!

Különleges sétára hívott meg minden fehérvári lakost dr. Cser-Palkovics András polgármester: december 20-án csütörtökön bejárhatjuk a városházát, és akár a polgármesteri iroda ablakából is megcsodálhatjuk az adventre kivilágított belvárost.

Minden évben nagy népszerűségnek örvendenek a közösségi oldalon azok az adventi fotók, melyek székesfehérvár polgármestere irodájának ablakából készülnek a karácsonyi vásárról, az ünnepi díszkivilágításról. Idén december 20-án akár Te is megcsodálhatod élőben ezt a látványt!

Facebook-oldalán hívott meg minden érdeklődőt dr. Cser-Palkovics András egy adventi találkozóra a Városházára. December 20-án este bejárható lesz az épület nagy része, többek között a polgármesteri irodából is megcsodálhatják majd a látogatók az adventi Belvárost.

December 20-án, csütörtökön 16.30 órától 19.00 óráig az adventi Belvárost egy másik szemszögből, a Városháza ablakaiból is megcsodálhatja, megörökítheti bárki. Dr. Cser-Palkovics András polgármester közösségi oldalán hívott meg egy városházi sétára mindenkit.

Mint írja, az épület nagy része, így a titkárság mellett a polgármesteri iroda és a kistanácsterem is bejárható lesz, valamint a Szent Korona hiteles másolatát és a nemrégen zárult ásatás keretében megtalált limoges-i korpuszt is megnézhetik a látogatók.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek