5 évnél régebbi cikk

A tíz legjobb vidéki cukrászda közé választották a fehérvári Damniczkit
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/damniczki
A tíz legjobb vidéki cukrászda közé választották a fehérvári Damniczkit

Az ország legjobb éttermeit díjazta február 25-én este a Dining Guide, de több más díj mellett a legjobb vidéki cukrászdákat is elismerték. Ezek közé választották a fehérvári Damniczkit is.

Átadták február 25-én Budapesten a Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauz díjait. Elsősorban az ország legjobb éttermeit díjazták, de kiosztásra került többek között az Év Koktélbárja, az Év Kávélapja vagy az Év Szervizembere díj is. A Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Díj birtokosa 2019-ben a Széll Tamás és Szulló Szabina vezette Stand lett.

Mindezek mellett megszületett a vidéki cukrászdák top 10-es listája is a 2018-as teljesítményeik alapján. A Dining Guide – Az Év Cukrászdája Díját Mihály László vehette át a váci Mihályi Patisserie cukrászdáért.

A legjobb vidéki cukrászdák listáján szerepel az egyik székesfehérvári egység is: Damniczki Balázs és felesége örömmel tettek eleget a Várkert Bazárban rendezett hétfő esti díjátadó gálára szóló meghívásnak, innen posztolták a jó hírt: a tíz közé választották a székesfehérvári Damniczki Cukrászdát is.

Damniczki Balázs büszkén posztolta Facebook-oldalán a listát:

Gratulálunk a cukrászda munkatársainak!

Forrás: diningguide.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek