4 évnél régebbi cikk

Ezeken a helyeken lesznek mammográfiai szűrések áprilisban Fejér megyében
Fehérvár Médiacentrum fotója
sopronkorhaz.hu
Ezeken a helyeken lesznek mammográfiai szűrések áprilisban Fejér megyében

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház mammográfiai szakrendelésre, emlőszűrésre várja a Székesfehérváron élő hölgyeket. Előszálláson, Alapon és Sárbogárdon mobil szűrőkamionban biztosítják a vizsgálatot.

Nem lehet eleget hangoztatni: az időben felfedezett mellrák gyógyítható! Erre azonban csak akkor van esély, ha a nők rendszeresen elvégeztetik a megfelelő szűrővizsgálatokat. 

Székesfehérváron a mammográfiás szűrőállomás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház radiológiai szakrendelésén, Székesfehérváron, a Hunyadi utcában működik. Ide várják áprilisban azokat a székesfehérvári hölgyeket, akik a vizsgálatra a közelmúltban meghívót kaptak. A rendelési idő: hétfőn és pénteken 7:30 – 13:00 óráig, kedden, szerdán és csütörtökön 7:30 – 17:00 óráig.

A mobil szűrőkamionba pedig április 15-16-án Alapon, majd április 17. és május 10. között Sárbogárdon várják a szakemberek a meghívóval rendelkezőket. A rendelési idő: munkanapokon 9:30-15:00 óráig.

A Fejér Megyei Kormányhivatal tájékoztatása szerint a meghívólevélen szereplő időpont az alábbi telefonszámon módosítható: 06-20/387-7996

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek