Light rain showers30 °C
2019. június 16. vasárnap Jusztin
Menü

Akár Te is megtervezheted az adóhivatal ügyfélszolgálatosainak új egyenöltözékét

Akár Te is megtervezheted az adóhivatal ügyfélszolgálatosainak új egyenöltözékét
Mit viseljenek ezentúl? (Fotó: infoter.eu)

Hivatali nyakkendő és nyaksál megtervezésére hirdetett pályázatot a NAV, melyet az adóhivatal és a kormányablakok ügyfélszolgálati munkatársai viselnek majd a jövőben. Itt az esély, most Te is beleszólhatsz, miként tudnának a legszimpatikusabb külsővel fogadni!

Te is azok közé tartozol, akinek hivatalos ügyek intézésénél automatikusan izzadni kezd a tenyere, és szorongva áll a sorban akkor is, ha csak egy legegyszerűbb formanyomtatványt kell kitölteni? Ezen a beidegződésen persze sokat enyhít, ha kevésbé érezzük szigorúnak a pult túloldalán bennünket fogadó hivatalnokot. Ezen pedig  - sok egyéb mellett - a szimpatikus, mégis magabiztosságot, megbízhatóságot sugárzó öltözködése is segíthet. 

Talán ezért is gondolta úgy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, hogy külsős jelentkezőkkel megpályáztatja a lehetőséget: tervezzenek ruhát az ügyfelekkel foglalkozó munkatársak számára. Az "Ügyfélszolgálati stílus” címet viselő pályázatra június 30-ig lehet jelentkezni az alábbiakban leírt módon: 

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal ügyfélszolgálatain, illetve a Kormányablakokban közönségkapcsolati munkakörben foglalkoztatott munkatársai részére a NAV egységes arculati elvárásait érvényesítve hivatali nyakkendő és nyaksál megtervezésére írt ki pályázatot, amely kifejezésre juttatja az adóhivatal társadalmi szerepét, illetve megfelel a minőségi, modern hivatali ruházattal szemben támasztott követelményeknek.
 

Mint honlapjukon kifejtették, a NAV 2016 óta újfajta szemléletmóddal közelíti meg az adózókat, szolgáltató hivatalként működik, melyet tetszetős viselettel is szeretnénk erősíteni, a pályázattal pedig a fiatal tehetségeknek szeretnének érvényesülési lehetőséget adni.

Ügyfélszolgálati formaruhát fog viselni a NAV ügyfélszolgálatokon (igazgatóságokon, kormányablakban) fő munkaköri feladatként az ügyféltérben az ügyféllel személyes kapcsolattal járó feladatot ellátó kormánytisztviselő, amelynek alapja női dolgozók esetében fehér blúz, férfiak esetében fehér ing.

A pályázat témaköre: A női dolgozók számára nyaksál/kendő, illetve a férfiak részére nyakkendő.  A ruházati kiegészítők praktikus és mindennapos viseletre alkalmasak legyenek. A sálakon/nyakkendőkön meg kell jelennie a NAV-logónak a tervező által javasolt helyeken, vagy megjelenésében utaljon Magyarországra, a nemzeti identitásra, vagy a tervező által javasolt egyéb kreatív, modern megjelenéssel juttassa kifejezésre, hogy milyennek szeretné látni a NAV-ot. Könnyen tisztítható, magasabb hőfokon, otthon mosható és vasalható darabokat kell tervezni, melyek minimum két év élettartamot bírjanak ki. 

A pályázatra 16. életévüket betöltött személyek jelentkezhetnek, 18 év alatt csak szülői engedéllyel. Szükséges még tanulói/hallgatói jogviszony valamely hazai művészeti, kreatívipari közép/felsőoktatási intézményben, a pályázó adatainak és elérhetőségeinek megadása és hozzájárulás a személyes adatai kezeléséhez (több pályázó esetében személyenként), az adatkezelési tájékoztató és hozzájáruló nyilatkozat hiánytalan kitöltése, aláírása, az adatvédelmi tudnivalók elfogadása, csatolása.

A pályázatra jelentkezni egyénileg vagy alkotói csoportban egyaránt lehetséges.

Egy pályázótól több pályamű is érkezhet, a tervek száma nincs maximálva. A formailag és tartalmilag megfelelő pályázatok értékelését a NAV szakmai bizottsága végzi.  A pályázati anyagokat, terveket, leírás és technikai rajzokat elektronikus formában kell eljuttatni, az alábbi e-mail címre: stilus@nav.gov.hu. Az e-mail tárgya: ügyfélszolgálati stílus. A pályázati anyagmintákat postai úton vagy személyesen a NAV 1054 Budapest, Széchenyi utca 2. szám alá kérjük eljuttatni. A pályaműben kérjük feltüntetni, hogy milyen módon érkezik meg az anyagminta.

Forrás és a pályázat további részletei: nav.gov.hu   

 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák

Galéria

Ez van

A hét embere

Eseménynaptár

 • Befejezték a nyomozást a megölt soroksári futónő ügyében
  Befejezték a nyomozást a megölt soroksári futónő ügyében
 • Fokozottan ellenőriz a NÉBIH a vízpartokon
  Fokozottan ellenőriz a NÉBIH a vízpartokon
 • Tállai: már százezer nyugdíjas dolgozik
  Tállai: már százezer nyugdíjas dolgozik
 • Székesfehérvár ad otthont a XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-versenynek
  Székesfehérvár ad otthont a XV. Gróf Széchenyi Ödön Országos Tűzoltósport-versenynek
 • Délután már több lesz a fátyolfelhő felettünk de így is a napsütés marad meghatározó
  Délután már több lesz a fátyolfelhő felettünk de így is a napsütés marad meghatározó
 • Trópusi forróság fojtogatja az olaszokat
  Trópusi forróság fojtogatja az olaszokat
 • Áradások pusztítanak Anglia északi részén
  Áradások pusztítanak Anglia északi részén
 • Tovább tartanak nyitva a fővárosi strandok a hőhullám miatt
  Tovább tartanak nyitva a fővárosi strandok a hőhullám miatt
 • Júliustól négy területen lehet igényelni az állami segítséget
  Júliustól négy területen lehet igényelni az állami segítséget
 • Erősödik a forgalom az M7-es autópályán a Balaton irányába
  Erősödik a forgalom az M7-es autópályán a Balaton irányába
 • Hol és mennyiért lehet strandolni idén a Balatonnál?
  Hol és mennyiért lehet strandolni idén a Balatonnál?
 • Elismerő okleveleket adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért
  Elismerő okleveleket adományoz az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért
 • Már kevesebb mint két hetük van a banki ügyfeleknek az adategyeztetésre
  Már kevesebb mint két hetük van a banki ügyfeleknek az adategyeztetésre