4 évnél régebbi cikk

Legyél te is önkéntes a 2020-as UEFA Európa-bajnokságon!
Legyél te is önkéntes a 2020-as UEFA Európa-bajnokságon!

A 2020-as labdarúgó-Európa-bajnokságot tizenkét városban (többek között Budapesten is) bonyolítják le Európa szerte. És ha már így alakult, az UEFA színvonalas és minőségi Önkéntes Programot szeretne megvalósítani az összes helyszínen, így akár te is jelentkezhetsz, hogy önkénteskedj a magyarországi meccseken.

A kiválasztott önkéntesek a rendezés és szervezés teljes folyamatába bepillantást nyerhetnek, hiszen a legkülönbözőbb feladatkörökben segíthetik a szervező csapat munkáját: többek között ilyenek az akkreditáció, a ceremónia, a transzport, a média, a versenyrendezés, és a nézői szolgáltatások is.

Az UEFA célja, hogy Európa lakosaival közösen egy örökké tartó emléket teremtsen a rendezővárosok lakóinak, ezen kívül azt szeretnék, ha egy felejthetetlen élményben lenne részük a jelentkező önkénteseknek, amely reményeik szerint meghozza a kedvet az önkéntességhez, így a továbbiakban még többen vesznek majd részt labdarúgó események kisegítésében.

Azáltal, hogy a 2020-as UEFA Európa-bajnokságot tizenkét városban (Amszterdam, Baku, Bilbao, Bukarest, Budapest, Koppenhága, Dublin, Glasgow, London, München, Róma, Szentpétervár) bonyolítják le, az UEFA eddigi legsokszínűbb Önkéntes Programját szervezi meg, ezzel rendkívüli lehetőséget biztosítva több ezer önkéntesnek.

Az Önkéntes Programért a helyszíni rendezőbizottságok felelnek, ők végzik a toborzást és a kiválasztást, gondoskodnak az eseményt megelőző képzésekről, valamint koordinálják az önkénteseket az esemény teljes időtartama alatt.

Jelentkezz, ha:

  • 2002. május 01. előtt születtél,
  • legalább társalgási szinten beszélsz angolul,
  • legalább mérkőzésnapokon (2020.06.16, 06.20, 06.24, 06.28.) ráérsz.

A kiválasztottak lehetőséget kapnak arra, hogy a 2020-as UEFA Európa-bajnokságon szert tegyenek kiemelkedő rendezvényszervezési és irányítási tapasztalatokra. Az önkéntesek a beosztásuknak megfelelő akkreditációt, teljes Adidas-egyenruhát (cipővel) és étkezést, valamint ingyenes helyi tömegközlekedési lehetőséget kapnak. Az esemény végén pedig záróbulit rendeznek számukra, ahol oklevéllel és további ajándékokkal lepik meg őket. Mindent összevéve életre szóló élménnyel gazdagodhatnak.

(Forrás: euro2020.mlsz.hu)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek