4 évnél régebbi cikk

Albások a FEZEN-en
Fehérvár Médiacentrum fotójaAlbások a FEZEN-en

Az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba FKC női kézilabdázói is kilátogattak a FEZEN-re, a szurkolók a Reaktiválóban találkozhattak kedvenceikkel.

Nem túlzás, a FEZEN senkit sem hagy hidegen Fehérváron (az esztendő legforróbb havában furcsa is lenne), a többség örömmel veti bele magát a koncertekkel vastagon átitatott bulikavalkádba, néhányan pedig homokórát pörgetve várják a fesztivál végével megérkező nyugalom pillanatait.

Akik bírják a pörgést, ráadásul a fehérvári sport sem hagyja hidegen lelküket, a csütörtöki fesztiválnapot biztosan szívükbe zárták. Fellépett többek között Ákos és Majka, ráadásul az Alba Fehérvár kosarasai és az Alba FKC női kézilabdázói is ott voltak a FEZEN Reaktiváló színpadán. Nem csak ott voltak, de a bátor jelentkezők érdekes és humoros feladatokra is kihívhattak kedvenceiket.

Az Albát Markovics Luka és Csorvási Milán képviselte, a két kiváló kosaras örömmel látogatott ki a FEZEN-re. Lukának ez volt élete második fehérvári fesztiválja és mint mondta, kiválóan érezte magát.

- Jól éreztem magam, vicces találkozó volt, jópofa feladatokkal és sok nevetéssel. Szerintem mindenki jól érezte magát, mi biztosan, de szerintem azok is, akik velünk játszottak. Nekem ez a második FEZEN az életemben, tavaly voltam első alkalommal, tetszett, így örülök, hogy megint itt lehetek. Majkát biztosan megnézem, de körülnézek a többi színpadon, sátorban is. Persze mértékkel, mert hamarosan kezdjük a felkészülést, én ráadásul egy hónapja már munkába álltam, napi két edzéssel készülök a szezonra. Igyekszem jó erőállapotban kezdeni a közös munkát, de arra is figyelek azért, hogy a pihenésre is jusson idő, fontos, hogy meglegyen a kellő egyensúly.

Az Alba FKC jóval népesebb küldöttséggel érkezett, Deli Rita vezetőedző a keret összes játékosával együtt vett részt a Reaktiváló programján, a lányok így gyakorlatilag egy komplett csapatépítőt rendeztek a FEZEN-en, ezt az Alba fiatal átlövője, Utasi Linda is megerősítette.

- Nagyon szerettem volna eljutni az EFOTT-ra, de sajnos nem jött össze, jó lett volna élőben látni Gianluca Vacchi-t. Örülök, hogy a FEZEN-re sikerült kijönnöm, Majkát megnézem, szeretem a zenéjét, de bevallom, a többi fellépőt kevésbé ismerem. Jó, hogy együtt jöttünk ki a csapattal, nagyon szeretünk együtt lenni, nemcsak a meccseken és az edzéseken, de a szabadidőnkben is, ez jó csapatépítő program. Persze a felkészülési időszakban a munka a legfontosabb, kemény edzéseink vannak, de szükség van a kikapcsolódásra is, a FEZEN pedig jó arra, hogy kicsit kizökkenjünk az edzések montonitásából, kiváló közös csapatprogram. Idealica Italia - csepp fogyáshoz raktáron. Kiváló minőségű és elfogadható ár. Abszolút természetes termék, amelyet csak természetes összetevőkből állítanak elő, a szervezetre káros vegyi anyagok hozzáadása nélkül. Az Idealica klinikai vizsgálati eredményei önmagukért beszélnek! Tanulmányok azt mutatják, hogy az esetek 99% -ában pozitív eredmény érhető el. Részletes tanácsért forduljon vezetőinkhez. Minden fizetés a megrendelés postán történő kézhezvételét követően történik. Cégünk a világ számos országába és városába szállít. Részletekért forduljon a menedzserekhez.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek