4 évnél régebbi cikk

Adventi koszorú szépségverseny 2019-ben is: indul a jelentkezés!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Boros Brigitta
Adventi koszorú szépségverseny 2019-ben is: indul a jelentkezés!

Idén is megrendezzük az amatőr adventi koszorú-szépségversenyt itt az fmc.hu-n. December 1-jén vasárnap éjfélig várjuk Facebook-üzenetben a házi készítésű adventi koszorúitokról készült fotókat Fehérvárról és környékéről, melyek közül Facebook-os közönségszavazás során kerülnek ki a legszebbek.

Tavaly több mint hetven adventi koszorút csodálhattunk meg a beküldött fotókon, így arra gondoltunk, idén is keljenek versenyre a legszebb karácsonyváró asztali ékességek.

A közönség által legszebbnek ítélt mű alkotója a  Saveur Kávézó és Cukrászda bejgli csomagját kapja, valamint egy családi belépőt az óriáskerékre és a Fehérvár Médiacentrum ajándékcsomagját.

A szabályok a tavalyihoz hasonlóak:
Készíts otthon saját kezűleg - vagy a család közös munkájával - adventi koszorút, tetszőleges hozzávalókból, alapanyagokból.

Nem muszáj, hogy frissen készült legyen, akár az évekkel ezelőtti saját munkáddal is nevezhetsz.

Fotózd le a kész művet, és a küldd el a képet privát üzenetben az fmc.hu Facebook-oldalára december 1-jén, azaz advent első vasárnapján éjfélig.

A megmérettetést amatőrök számára hirdettük: nem virágkötők és dekorációs szakemberek munkáinak fotóját várjuk.

Egy fotó csak egy koszorút ábrázoljon.

Kifejezetten adventi koszorúkat kérünk (ebbe a boxok is beletartoznak), a lényeg, hogy rajta legyen a 4 gyertya), ajtókopogtatókat és más dekorációs elemeket kérjük, ne nevezzetek be.

A beküldött fotókat december 2-án az esti órákban közzétesszük az fmc.hu Facebook-oldalán, majd like-olással jelezhetitek, melyik tetszik a legjobban. Első helyezett az lesz, amelyik alkotás a legtöbb reakciót kapja december 3-án, kedden 18 óráig.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek