4 évnél régebbi cikk

Újra teljes kapacitással működik a nyáron leégett Sempre Étterem
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
Újra teljes kapacitással működik a nyáron leégett Sempre Étterem

Ínycsiklandóan eredeti olasz ételek, kézzel gyúrt házi tészták, változatos halak és a tenger gyümölcsei - többen megijedtek, hogy mindezeket nélkülözniük kell, amikor nyáron nagyon rossz hírek érkeztek: leégett a Bregyó mellett található Sempre Étterem tetőszerkezete, és az épület is megrongálódott. Mostanra azonban a megfeszített munka meghozta gyümölcsét, újra teljes kapacitással a működik a hely.

Ha valaki rajong az olasz ízekért, a friss halért, a kézzel gyúrt házi tésztákért vagy éppen az igazi, vékony és roppanós tésztás pizzáért, akkor szinte biztosan járt már a Bergyó bejáratánál található Sempre Étteremben. Az eredeti olasz ízek mellé pedig itáliai hangulat is dukál: ezt maximálisan hozta a Sempre, ahol kicsit mindig úgy érezte magát az ember, mintha éppen nyaralna.

Így nem véletlen, hogy többen aggódva kapták fel a fejüket a hírre, hogy egy augusztus végi szombat éjszakán leégett a Sempre tetőszerkezete és megrongálódott az épület is. Az azóta eltelt időben azonban megfeszített munka folyt a helyreállítás érdekében, így mostanra újra jelen időben mondhatjuk: az itáliai hangulatot maximálisan hozza a Sempre, ahol újra úgy érezheti magát az ember, mintha éppen nyaralna.

És hogy mi mindenből választhatunk, ha valamelyik borongós téli napon úgy döntünk, hogy egy kis nyarat csempészünk az ebédünkbe, vacsoránkba, életünkbe? Azt Farkas Tibor, a Sempre Étterem szakácsa nemcsak elmeséli, hanem meg is mutatja nekünk. Erősen étvágygerjesztő pillanatok következnek...

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek