Fair25 °C
2021. május 11. kedd Ferenc
Menü
Házhozszállítás

Ki a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!

Ki a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!
Elő a színes ceruzákat, itt az újabb kosaras-kézis rajzpályázat! (Fotó: Alba Fehérvár)

Ismét meghirdeti rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata, a legjobb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák.

Hosszú évek óta hagyomány a két klubnál, hogy közös rajzpályázatot hirdetnek, ahova az ügyesen rajzoló gyermekek alkotásait várják. Az elmúlt évben több mint 180 pályamű érkezett, a résztvevők évről évre emelkedő száma alapján pedig könnyen elképzelhető, hogy az idén tovább emelkedik a beérkező, szebbnél-szebb rajzok száma.

- A rajzpályázatot idén is együtt szervezi az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, valamint az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata. Remélem az idén is nagy siker lesz  rajzpályázatunknak, azt mondhatom, hogy évről-évre több rajz érkezik be hozzánk. Székesfehérvár összes általános iskolájával felvettük a kapcsolatot, egyik támogatónk, a Patika Plus pedig ismételten Magyarország összes partnerpatikáinak kiküldte a rajzpályázat kiírását. Ennek eredménye, hogy a korábbi években is érkeztek rajzok Pécsről, Debrecenből és Nyíregyházáról is - árulta el Horváth Éva, az Alba Fehérvár marketingvezetője.

Kedvcsinálóként íme, a tavalyi kiírás eredményhirdetésén készült videó:

 Az idei évben öt kategóriában várják a rajzokat: a gyermekek lerajzolhatják kedvenc kosárlabdázójukat, illetve kedven kézilabdázójukat. Lerajzolhatják kedvenc kézilabdás élményüket, de azt is, mi mindent tesznek meg egészségükért. Az ötödik kategóriában pedig papírra vethetik elképzelésüket arról, milyen lesz majd az Alba jelenleg kivitelezési stádiumban lévő új csarnoka.

Nevezni két korcsoportban, 6-9 éves és 10-14 éves korosztályban lehet. A pályaműveket személyesen az Alba Regia Sportcsarnok (Székesfehérvár, Gáz u. 19.) Sportirodáján lehet leadni, postai úton pedig Az alkotásokat A/4-es borítékban a kitöltött hozzájáruló nyilatkozattal és pályázati adatlappal együtt a következő címre várják: Alba Regia SC Kft. Alba Regia Sportcsarnok, 8000 Székesfehérvár, Gáz utca 19.

Egy éve az akkor 9 éves Kovács Krisztián ezzel az ötletes rajzzal nyerte meg a pályázatot (Fotó: ÖKK/Simon Erika)
Egy éve az akkor 9 éves Kovács Krisztián ezzel az ötletes rajzzal nyerte meg a pályázatot (Fotó: ÖKK/Simon Erika)

Fontos információ, hogy a pályázatok csak a kitöltött pályázati adatlappal és hozzájáruló nyilatkozattal érvényesek, amely innen tölthető le.

A kategóriák legjobb rajzait - amelyeket a két csapat legjobbjai választanak ki - értékes jutalomban részesítik, dedikált mezek és csapatpólók, családi belépők és más relikviák találnak gazdára, a rajzpályázatot támogató PatikaPlus pedig hat okostelefont ajánlott fel a legjobbak részére.

A beküldési határidő 2020. április 6., bővebb információt pedig a horvathe@albafehervar.hu e-mail címen kérhetnek az érdeklődők

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • A járvány még nem ért véget - óvatosságra intenek!
  A járvány még nem ért véget - óvatosságra intenek!
 • Drágább lesz a gázolaj
  Drágább lesz a gázolaj
 • Nem nőhetnek a havi törlesztőrészletek a hitelmoratórium után
  Nem nőhetnek a havi törlesztőrészletek a hitelmoratórium után
 • Óriási segítséget kaphatnak a civilek
  Óriási segítséget kaphatnak a civilek