4 évnél régebbi cikk

Ki a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!
·Sportpályázat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Fehérvár
Ki a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!
·Sportpályázat·Utolsó frissítés: undefined

Ismét meghirdeti rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata, a legjobb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák.

Hosszú évek óta hagyomány a két klubnál, hogy közös rajzpályázatot hirdetnek, ahova az ügyesen rajzoló gyermekek alkotásait várják. Az elmúlt évben több mint 180 pályamű érkezett, a résztvevők évről évre emelkedő száma alapján pedig könnyen elképzelhető, hogy az idén tovább emelkedik a beérkező, szebbnél-szebb rajzok száma.

- A rajzpályázatot idén is együtt szervezi az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, valamint az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata. Remélem az idén is nagy siker lesz  rajzpályázatunknak, azt mondhatom, hogy évről-évre több rajz érkezik be hozzánk. Székesfehérvár összes általános iskolájával felvettük a kapcsolatot, egyik támogatónk, a Patika Plus pedig ismételten Magyarország összes partnerpatikáinak kiküldte a rajzpályázat kiírását. Ennek eredménye, hogy a korábbi években is érkeztek rajzok Pécsről, Debrecenből és Nyíregyházáról is - árulta el Horváth Éva, az Alba Fehérvár marketingvezetője.

Kedvcsinálóként íme, a tavalyi kiírás eredményhirdetésén készült videó:

 Az idei évben öt kategóriában várják a rajzokat: a gyermekek lerajzolhatják kedvenc kosárlabdázójukat, illetve kedven kézilabdázójukat. Lerajzolhatják kedvenc kézilabdás élményüket, de azt is, mi mindent tesznek meg egészségükért. Az ötödik kategóriában pedig papírra vethetik elképzelésüket arról, milyen lesz majd az Alba jelenleg kivitelezési stádiumban lévő új csarnoka.

Nevezni két korcsoportban, 6-9 éves és 10-14 éves korosztályban lehet. A pályaműveket személyesen az Alba Regia Sportcsarnok (Székesfehérvár, Gáz u. 19.) Sportirodáján lehet leadni, postai úton pedig Az alkotásokat A/4-es borítékban a kitöltött hozzájáruló nyilatkozattal és pályázati adatlappal együtt a következő címre várják: Alba Regia SC Kft. Alba Regia Sportcsarnok, 8000 Székesfehérvár, Gáz utca 19.

Fontos információ, hogy a pályázatok csak a kitöltött pályázati adatlappal és hozzájáruló nyilatkozattal érvényesek, amely innen tölthető le.

A kategóriák legjobb rajzait - amelyeket a két csapat legjobbjai választanak ki - értékes jutalomban részesítik, dedikált mezek és csapatpólók, családi belépők és más relikviák találnak gazdára, a rajzpályázatot támogató PatikaPlus pedig hat okostelefont ajánlott fel a legjobbak részére.

A beküldési határidő 2020. április 6., bővebb információt pedig a horvathe@albafehervar.hu e-mail címen kérhetnek az érdeklődők

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek