3 évnél régebbi cikk

Ingyen síelhetnek a gyerekek Eplényben
Ingyen síelhetnek a gyerekek Eplényben

Kevés lehetőség van jelenleg, ahol a gyerekek biztonsággal sportolhatnak: az eplényi síaréna éppen ezért úgy döntött, hogy a hóágyú tesztek során a T1 tanulópályán keletkezett havat a gyerekeknek adja.

A koronavírus miatt mostanra az amatőr sportolók számára szinte minden lehetőség megszűnt, hiszen télen kevés olyan sport van, amely a szabad levegőn biztonsággal űzhető. Éppen ezért is jó lehetőség és nemes gesztus az eplényi Intersport Síaréna felajánlása, mely szerint a 14 év alattiak ingyen használhatják a tanulópályát.

Egyelőre egyetlen pálya üzemel: az elmúlt héten lezajlott hóágyú tesztek során annyi hó keletkezett a T1 tanulópályán, hogy használható síelésre.

Szellemiségünk azt diktálja, hogy a hó nem veszhet kárba - írja a síaréna.

Ugyanakkor felhívják a figyelmet a felelősségteljes viselkedésre, a hatályos járványügyi szabályozások betartására, illetve kiemelik, a vírusoktól mentes környezetet extra fertőtlenítőállomások támogatják.

Egyelőre a vendéglátóipari egységek nem nyitnak ki, a síkölcsönző is csak a kiadóablakon keresztül üzemel. Továbbá arra kérik a felnőtteket és kísérőket, hogy az élményszerzést hagyják meg a gyerekeknek:

Most a terep a gyerekeké! Arra kérjük a kísérőket, hogy sáros lábbal ne menjenek a hóra, inkább a pálya széléről figyeljék a gyerkőcöket.

Az Intersport Síaréna Eplény jelenlegi heti nyitvatartása:

  • Szerda: 12:00-16:00
  • Csütörtök: 09:00-16:00
  • Péntek: 09:00-16:00
  • Szombat: 09:00-16:00
  • Vasárnap: 09:00-16:00

Borítókép: Facebook/Intersport Síaréna Eplény
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek