Cloudy10 °C
2021. április 17. szombat Rudolf
Menü
Házhozszállítás

Székesfehérvári bejglit kapott Győrfi Pál

A Heim Pál Gyermekkórháznak, a Dél-pesti Centrumkórháznak és az Országos Mentőszolgálatnak is ajándékoztak az év bejglijéből, mely Székesfehérváron készül.

Ahogyan arról már korábban beszámoltunk, a fehérvári Aranyalma Cukrászda mestere sütötte az év mákos bejglijét.  A díjnyertes bejgliből most jutott az Országos Mentőszolgálatnak, a Heim Pál Gyermekkórháznak és a Dél-pesti Centrumkórháznak is.

A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestülete Facebook-oldalán számolt be arról, hogy a napokban az Év Bejglije 2020 verseny győzteseivel közösen adták át a díjnyertes bejglikből összeállított adományainkat.

Győrfi Pálnak stílszerűen 112 darab bejglit adtak át az Országos Mentőszolgálat részére, megköszönve egész éves áldozatos munkájukat.

"A Heim Pál Gyermekkórházban Dr. Nagy Anikó főigazgató főorvos asszony fogadott minket. Szintén emberfeletti munkát végeznek, hétfőtől-vasárnapig 0-24-ben dolgoznak és emellett is maradt energiájuk mosolyogni. Még egy mézeskalács kórházat is kaptunk Tőlük ajándékba, köszönjük szépen! - írják. -  A napunkat a Dél-pesti Centrumkórházban fejeztük be, ahol Dr. Szlávik Jánosnak adtuk át a bejgli adományunkat. A főorvos úr elmesélte, hogy milyen óriási munkát végeznek és mennyire bízik abban, hogy egy megfelelő átoltottsággal majd túl leszünk a víruson."

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák

Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
  Székesfehérvárig közlekednek majd nyáron a balatoni éjszakai bagolyvonatok
 • Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
  Mesés természetismereti tábor alsó tagozatosoknak a Velencei-tó partján
 • Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
  Új lakóját keresi „Fehérvár bölcsője”
 • Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán
  Ételintolerancia vagy ételallergia? - előadás az EFI oldalán