2 évnél régebbi cikk

Miért ne lehetne saját strandod?
·Életmódnyár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
aqualing.hu
Miért ne lehetne saját strandod?
·Életmódnyár·Utolsó frissítés: undefined

Lassan itt a nyár és ki ne szeretne belecsobbanni a hűsítő vízbe – kiváltképp, ha nem kell túl messzire mennie az élményért? Nincs is egyszerűbb annál, mint munka után – vagy a szabadságunkat töltve – kilépni a házból, s pár lépést tenni a kertünkbe, ahol ott áll egy igényeinknek megfelelő medence, s csak arra vár, hogy elmerüljünk benne!

Nemrég megnyitotta kapuit Székesfehérváron egy Aqualing medenceáruház a Széchenyi utca 5. szám alatt, ahol a cég munkatársai a tervezéstől kezdve a végső felhasználásig segítenek abban, hogy mindenki megtalálja a vágyainak megfelelő medencét.

A szaküzletben gyorsan felállítható medencéket, azokhoz való gépészetet, karbantartó eszközöket és vízfertőtlenítő szereket is választhatunk, valamint vizes játékokat, strandcikkeket, evezős deszkákat is vásárolhatunk.

Az itt kínált kész medencék könnyedén összerakhatók: a felállítás szerszámigénye minimális, minden háztartásban megtalálható. A medencék kínálata rendkívül széles körű: bármilyen méretben, konstrukcióban, extrákkal elérhetők.

A választékból ki kell emelni a felfújható masszázsmedencéket, melyek 40°C-ig melegítik fel a vizet, s a magas hőmérséklet mellett kellemes pezsgő élményt is biztosítanak az otthoni ellazuláshoz. Ez kimondottan jól jön akkor, amikor hűvösre fordul az időjárás. Tűzhet forrón a nap, fújhat a szél, eshet a hó: ezekben a medencékben olyan fürdési élményben lehet részünk, mintha egy épített jakuzziban kényeztetnénk magunkat! Ráadásul az áruk sokkal kedvezőbb, mint „hagyományos” társaiké!

Az Aqualingtől különböző kiegészítőket is beszerezhetünk: felfújható játékokat vagy épp egy védőhálós, masszív felépítésű trambulint, mely jól átmozgatja gyermekünket (s külön előnye, hogy nagyon kevés helyet foglal el). És ha már sport, akkor a SUP-deszkákról sem szabad megfeledkezni, hiszen 2021 az állva evezés éve!

Az üzletben kizárólag olyan termékeket árulnak, melyek minden európai szabványnak megfelelnek.

Térkép a bolthoz itt található (a korábbi kínai bolt helyén):

 

Nyitva tartás: hétköznapokon 9-től 17 óráig

A bolt hivatalos oldala ide kattintva tekinthető meg.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek