Hírek
2020. 04. 14., 12:24Hírek,koronavírusDr. Cser-Palkovics András: "Fehérváron 598 esetben kellett a közterület-felügyeletnek intézkednie húsvétkor"Április 14-től újra az állami kijárási korlátozások vannak életben, dr. Cser-Palkovics András Facebookon adott tájékoztatást a húsvéti, illetve az ünnepek utáni időszakról.
2020. 04. 14., 09:25Hírek,koronavírusKoronavírus: 106-ra nőtt a Fejér megyei fertőzöttek száma4 fővel nőtt a koronavírusos betegek száma Fejér megyében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 13., 22:02
Hírek,koronavírusKoronavírus: 100 fölött a Fejér megyei fertőzöttek száma, több millió védőeszköz érkezett Magyarországra - 41. nap1458 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma, 102 koronavírussal diagnosztizált beteg Fejér megyében, újabb egészségügyi védőeszközök érkeztek Budapestre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 13., 12:34
Hírek,koronavírusFehérvári katonák fertőtlenítették a Pesti úti Idősek Otthonát - Videó!Április 12-én a székesfehérvári MH 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj Biológiai Mentesítő Csoportja végezte a Pesti úti Idősek Otthonának fertőtlenítését.
2020. 04. 13., 09:45Hírek,koronavírusKoronavírus: 9-cel nőtt a Fejér megyei fertőzöttek száma, összesen 102-en vannak1458 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 10 idős beteg, Fejér megyében 102 fertőzöttet tartanak számon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 12., 22:22
Hírek,időjárásAz időjárás elintézi a locsolkodást: záporral, zivatarral indul a hétSzódásszifonok és kölnisüvegek helyett idén húsvéthétfőn a felhők oldják meg a locsolkodást: csapadék és lehűlés érkezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 12., 21:41
Hírek,koronavírusKoronavírus: Fejér megyében egy hét alatt megnégyszereződött a fertőzöttek száma, Bucsi László a fehérvári kórház élén - 40. napTegnaphoz képest tizeneggyel több, összesen 93 fertőzöttről tudnak eddig Fejér megyében, országosan pedig összesen 1410-ről.
2020. 04. 12., 17:56Hírek,kórházMegvan a fehérvári kórház új megbízott főigazgatójaDr. Bucsi László címzetes egyetemi docenst bízta meg a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház főigazgatói posztjával Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,Csónakázó-tóCsónakház nyílt a Csónakázó-tó partján, Kovács Katalin háromszoros olimpiai bajnok kajakozó adta átA csónakház megnyitásával közösen ünnepelte a magyar sport napját hétfőn a Kovács Katalin Nemzeti Kajak-Kenu Akadémia és a Vörösmarty Mihály Általános Iskola. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabdaVereség Szolnokon, csak a bronzéremért küzdhet az AlbaSokba került az Alba kosarasainak a pénteki, nagy előnyről elbukott hazai meccs, a vérszemet kapó Szolnok nem szalasztotta el nagy esélyét és bejutott a fináléba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kézilabdaFontos győzelemmel zárta le vereségsorozatát az AFKC Komoly lendülettel száguldott lefelé a lejtőn az elmúlt hetekben a fehérvári női kézicsapat, amely vasárnap öt vereség után, talán még időben szerzett nagyon fontos 2 pontot a kiesés elkerülésért folytatott csatában.
2020. 04. 12., 14:38Hírek,kórházVargha Tamás: Mielőbb legyen teljes jogkörű vezetője a fehérvári kórháznak!Vargha Tamás városunk országgyűlési képviselőjeként húsvétvasárnap Facebook-oldalán annak a véleményének adott hangot, miszerint kiemelten fontosnak tartja, hogy kórházunk élén mindenképpen és mielőbb legyen teljes jogkörrel rendelkező orvosszakmai vezető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 12., 10:21
Hírek,koronavírusTovább nőtt a fertőzöttek száma Fejérben, már csak 15 ezren vannak hatósági karanténban MagyarországonHúsvétvasárnapra 1400 fölé emelkedett Magyarországon a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 22:08
Hírek,koronavírusKoronavírus: Fejér megyében terjed leggyorsabban a vírus - 39. napA járvánnyal kapcsolatos mulasztás miatt menesztették a fehérvári kórház főigazgatóját. Megyénkben terjed leggyorsabban a koronavírus, Fejér megyében hétszeresére ugrott a fertőzöttek száma március vége óta. A fővárosban újabb idősotthonban harapózott el a járvány. A szombati nap eseményeinek össze...
2020. 04. 11., 19:50Sport,öttusaVicces videóban mutatja be Kovács Sarolta és 15 másik öttusázó, hogyan (ne) sportolj otthonMit csinál a világjárvány ideje alatt egy öttusázó? Egyelőre úgy tűnik, hogy nem unatkozik, és még egy kis szórakozásra is marad ideje. A fehérvári Kovács Sarolta és 15 társa vicces karanténvideót készített az öttusás home office-ról.
2020. 04. 11., 18:46Hírek,koronavírusA járvánnyal kapcsolatban mulasztott a leváltott székesfehérvári kórházigazgató Napok óta látható a számokon, hogy Fejér megyében nő a leggyorsabban a koronavírusos betegek száma, nem véletlenül vezette be itt a polgármester a legszigorúbb korlátozásokat a húsvéti hétvégére. Mint kiderült, a fehérvári kórház főigazgatója a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban olyan súlyos mulasz...
2020. 04. 11., 16:51Hírek,tűzEgy hektáron ég a nádas Pátka külterületénMintegy egy hektárt érint a tűz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 11:43
Hírek,húsvétBrutális roham volt a fehérvári boltokban nagyszombat reggelén!Így nehéz elkerülni a tömeget!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 10:26
Hírek,koronavírusTízzel emelkedett a koronavírusos betegek száma tegnap óta Fejérben, már 82-en vannakÚjabb nyolc fővel emelkedett az elhunytak száma egy nap alatt, és összesen 1310 igazolt koronavírusos beteg van hazánkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 11., 09:32
Hírek,kórházLeváltották a fehérvári kórház igazgatójátÁprilis 9-én leadta hivatalát a Fejér Megyei Szent György Kórház igazgatója, Csernavölgyi István.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,Budai útPéntek délutánra végeznek a csőtörés utáni javítással a Budai útonA tervezett keddi átadás helyett várhatóan május 10-én, pénteken 13 óra után használhatják ismét az autósok a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakaszát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetNégyes karambol az M7-esenA baleset a Balaton felé vezető oldalon, Szabadbattyánnál akadályozza a forgalmat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,gyerekekÍgy tanulják a közlekedést a fehérvári gyerekekMájus 11. a Közlekedési Kultúra Napja. Idén is figyelemfelhívó programmal készül az önkormányzat a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Vármegyei szervezetével, és a Székesfehérvári Rendőrkapitánysággal karöltve. Több mint 200 gyermeket várnak játékos feladatokkal szerdán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 21:56
Hírek,koronavírusKoronavírus: új lélegeztetőgépet kapott a kórház, a dohányboltoknak is be kell zárniuk 15 órakor - 38. napFejér megye Budapest és Pest megye után továbbra is a legfertőzöttebb megyének számít a koronavírusos megbetegedések tekintetében. Ez történt pénteken.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 17:29
Sport,sportKülönleges versenyautón dolgoznak egy fehérvári műhelybenÚjabb nagy fába vágta a fejszéjét Auszmann Gyula. A fehérvári autóversenyző újabb versenyautót épít, a garázsban már több mint félkész állapotban van egy több mint negyvenéves Polonéz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 16:02
Hírek,vásárlásVideó mutatja be, hogy bevásárlás közben milyen könnyen terjedhet a koronavírusAkár úgy is elkaphatjuk a koronavírust egy szupermarketben, hogy tőlünk több sornyi távolságra köhögött egy fertőzött személy. Zárt térben percekig terjedhet a vírus a levegőben a mit sem sejtő vásárlók között. Egy finn egyetem rövid animációban mutatja be a folyamatot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 04. 10., 13:58
Hírek,koronavírusFehérvár és több Fejér megyei település is szigorított a kijárási korlátozáson, van, ahol lezárták a községetSzékesfehérvár és több Fejér megyei polgármester is élt a speciális jogosítvánnyal, amely szerint húsvéthétfő estig szigoríthatnak a kijárási korlátozáson túl.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!