Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 25., 12:31
Hírek,koronavírusCsökkentette termelését a fehérvári Hydro is a koronavírus miatt, de csak részlegesen áll leCsak néhány olyan nap lesz, amikor egyáltalán nem lesz termelés a székesfehérvári Hydronál.
2020. 03. 25., 09:32Hírek,fejlesztésElkészültek az Auchan-körforgalom átépítésének tervei, elindult az engedélyeztetésÚjabb szakaszába lépett a város egyik legterheltebb csomópontjának, az Auchan-körforgalomnak a modernizálása.
2020. 03. 25., 02:05Hírek,koronavírusKoronavírus: hétfőtől leáll a Hankook rácalmási gyáraA Hankook Tire hétfőtől felfüggeszti a termelést rácalmási gyárában - közölte a Hankook Tire Magyarország Kft.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 24., 20:36
Hírek,koronavírusKoronavírus: nemsokára megkezdik a maszkok kiosztását Fehérváron, számos adomány az egészségügyi dolgozóknak - 21. nap20-szal nőt a Magyarországon azonosított fertőzöttek száma, 60.000 maszk érkezett Fehérvárra és elhalasztják a tokiói olimpiát.
2020. 03. 23., 20:36Hírek,koronavírusKoronavírus: több tízezer kisvállalkozó kap adómentességet, készpénzmentes jegyvásárlás a Volánbusz járatain - 20. nap81 480 kisvállalkozónak kap június 30-ig mentességet a kormány a kata átalányadó-fizetési kötelezettsége alól, a Volánbusz valamennyi helyközi járatán, valamint azon települések helyi járatain, ahol a Volánbusz a szolgáltató, elérhetővé válik az applikációban történő, készpénzmentes jegyvásárlás.
2020. 03. 23., 17:30Hírek,szemétszállításNőtt a hulladék mennyisége, folyamatos a szemétszállítás FehérváronA cégeknél visszaesett, a háztartásokban azonban nőtt a hulladék mennyisége az elmúlt héten. A kukák töltöttségén is látszik, sokan dolgoznak otthonról, és tanulnak a négy fal között. A Depónia tájékoztatása szerint folyamatos a szemétszállítás Fehérváron, és remélhetőleg az marad a jövőben is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 23., 13:19
Sport,koronavírusA fehérvári öttusázók egyelőre úgy készülnek, lesz olimpia TokióbanAz öttusázó Kovács Sarolta és Demeter Bence egyelőre még edzhet, de nem tudják, lesz-e egyáltalán mire felkészülni? A hamarosan koronavírus-teszten is áteső sportolók kivárnak, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság négy héten belül dönt a nyári, tokiói olimpia sorsáról.
2020. 03. 23., 10:39Sport,heti tornaLendületes otthoni torna tíz percbenItt az ideje, hogy átmozgasd magad! Ha pedig több időd van, ezt a komplex tízperces edzésprogramot többször is végigcsinálhatod!
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
2020. 03. 23., 08:07Hírek,koronavírusÚjabb idős férfi hunyt el, 36-tal nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma Ezzel összesen 167 beazonosított koronavírus-fertőzöttet tartanak számon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 22., 20:58
Hírek,időjárásMarad a márciusi télViharos széllel és havazással, havas esővel indul a hét. A hét vége felé azért újra enyhül majd az idő.
2020. 03. 22., 20:38Hírek,koronavírusKoronavírus: ötven millió forint értékben szerez be maszkokat a fehérvári lakosságnak az önkormányzat - 19. nap50 millió forint értékben szereznek be sebészi maszkokat a lakosság számára. Ezek kiosztásának ütemezéséről és módjáról később intézkednek. A maszkok beszerzését a város saját, átcsoportosított forrásaiból és az eddig összegyűlt felajánlásokból fedezi.
2020. 03. 22., 11:49Hírek,koronavírus6-ra emelkedett a koronavírussal-fertőzött elhunytak száma és 12 főre a gyógyultak számaA halottak és a gyógyultak száma is nőtt ma.
2020. 03. 22., 10:08Hírek,koronavírus131-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek számaÚjabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 131-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
2020. 03. 21., 22:18Hírek,koronavírusÍgy tapsolt Fehérvár az egészségügyi dolgozókértEste nyolc órakor Székesfehérváron is felcsendült a taps, hálából az egészségügyben dolgozóknak, és mindazoknak, akik tevékenyen segítenek a koronavírus elleni küzdelemben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 21., 20:32
Hírek,koronavírusKoronavírus: Negyvenes éveiben járó fertőzött is van súlyos állapotban, számos fehérvári cég segíti a védekezést - 18. napMárcius 21-ére 103-ra emelkedett a koronavírussal igazoltan fertőzöttek száma. Fontos intézkedéseket vezettek be Fehérváron a kismamák védelmében, az Operatív Törzs pedig egyelőre nem tervezi kijárási tilalom bevezetését.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 21., 15:36
Hírek,építkezésMár a koronavírus előtt csökkent az építési kedvAz elmúlt évek januári forgalmához mérten az idei esztendő első havában adták ki a legkevesebb építési engedélyt Magyarországon. A csökkenő tendencia vélhetően nem köthető az azóta az életünket gyökerestől felforgató koronavírushoz.
2020. 03. 21., 11:25Hírek,vásárlás15 ezer forintig ne kelljen PIN kód a bankkártyás fizetéshez - javasolja az MNBA fizikai kapcsolatok számának csökkentése érdekében az érintéses fizetési kártyás vásárlások esetében a PIN kód kötelező használatára vonatkozó 5 ezer forintos értékhatár 15 ezer forintra történő emelésére szólítja fel a bankokat és a kártyatársaságokat a Magyar Nemzeti Bank.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalókA Fejérvíz nevében csalók járják a házakat felmérésre hivatkozvaA szolgáltatónál nem zajlik jelenleg semmilyen közvélemény-kutatás.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,állatkínzásFelesleges kutya Fehérváron: oszlophoz kötötte, és mellé tette a tálját meg némi tápot a volt gazdaVárják azok jelentkezését, akik látták az esetet vagy felismerik a kutyát.
2020. 03. 21., 09:57Hírek,koronavírus103-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek számaÚjabb magyar állampolgároknál és két külföldinél mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 103-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.
2020. 03. 20., 21:20Hírek,koronavírus4-re nőtt a koronavírussal fertőzött halottak számaÚjabb koronavírussal fertőzött krónikus betegségben szenvedő beteg halt meg.
2020. 03. 20., 21:13Hírek,koronavírus4-re nőtt a koronavírussal fertőzött halottak számaÚjabb koronavírussal fertőzött krónikus betegségben szenvedő beteg halt meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 20., 20:19
Hírek,koronavírusKoronavírus: Két újabb magyar halott, Fehérváron is járőröznek a katonák - 17. napKét koronavírus okozta halálos áldozatot jelentettek be ma Magyarországon, Székesfehérvár utcáin is katonák felügyelik a rendet, 629 millió forintot csoportosítottak át a város költségvetéséből a járvány elleni védekezésre. Összefoglaló a pénteki történésekről.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!