Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 16., 13:05
Hírek,koronavírusLezárják Magyarország határait, korlátozzák az éttermek, üzletek nyitvatartását - újabb rendkívüli intézkedések!Lezárják Magyarország határait a személyforgalom elől, ezt és több rendkívüli intézkedést is bejelentett Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn az Országgyűlésben napirend előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 15., 20:49
Hírek,időjárásVégre: sok napsütés lesz a héten!Hogy egy kis jó hírrel is szolgáljunk: a héten végre úgy érezhetjük magunkat, mintha ténylegesen is tavasz lenne.
2020. 03. 15., 20:41Hírek,koronavírusKoronavírus: meghalt az első magyar beteg, 7 új fertőzött hazánkban, Dunaújvárosban kedden zárnak be az óvodák és bölcsődék - 12. napA 75 éves beteg a szállítást követően hunyt el, 32-re nőtt a hazánkban diagnosztizált fertőzöttek száma, Dunaújvárosban a bölcsődék és óvodák hétfőn még a szokott módon üzemelnek, keddtől azonban már zárva tartanak.
2020. 03. 15., 15:29Hírek,koronavírusMeghalt az első magyar koronavírusos betegA 75 éves beteg a szállítást követően hunyt el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 15., 09:53
Hírek,koronavírusTranzit pihenőhelyeket jelöltek ki hazánkban a külföldről érkező kamionosoknakA koronavírus-járvány egész Európában nagyon gyorsan terjed, Magyarországon jelenleg 30 fertőzöttről tudni. A rendőrök és a katonák is szoros együttműködésben végzik a feladataikat, amelynek eredményeképpen úgynevezett tranzit pihenőhelyeket jelöltek ki a külföldről érkező kamionosoknak.
2020. 03. 14., 20:42Hírek,koronavírusKoronavírus: 11 új fertőzött itthon, Fehérváron nem zárnak be az óvodák és a bölcsődék, megjelentek az új rendeletek - 11. nap30-ra nőtt Magyarországon a fertőzöttek száma, Székesfehérváron a jövő héten még nem zárnak be az óvodák és bölcsődék, helyette ügyeleti rend szerint fognak működni, illetve megjelentek a koronavírus-járvány elleni védekezést szolgáló kormányrendeletek és határozatok a Magyar Közlöny legfrissebb, sz...
2020. 03. 14., 14:42Hírek,oktatásFehérváron a jövő héten még nem zárnak be az óvodák és a bölcsődék, rendkívüli ügyeleti rend szerint fognak működniViszont aki megteheti, ne vigye hétfőtől óvodába és bölcsődébe gyermekét - kérte dr. Cser-Palkovics András polgármester hivatalos közleményében.
2020. 03. 14., 12:47Sport,heti tornaKézisúlyzós és talajon végzett gyakorlatok az egész test átmozgatásáraÚjabb tíz perces blokkot hoztunk, hogy otthon is bármikor nekiállhass egy jó kis hatékony edzésnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
2020. 03. 14., 08:30Hírek,oktatásDr. Cser-Palkovics András értekezletre hívja az óvodák és bölcsődék vezetőitSzékesfehérvár polgármestere Facebook-oldalán várja a témával kapcsolatos véleményeket.
2020. 03. 13., 20:34Hírek,koronavírusKoronavírus: 19-re nőtt hazánkban a fertőzöttek száma, nem lesz Magyarországon Giro d'Italia, napirenden az iskolabezárás - 10. nap19-re nőtt Magyarországon a fertőzöttek száma, lefújták a Giro'd Italia kerékpárverseny magyar szakaszát és még több fehérvári programot.
2020. 03. 13., 19:42Hírek,lottóFeladtunk egy lottót - ha nyerünk, mind a 6 milliárd forintot jótékony célra költjükKözel 6 milliárd forintot lehet nyerni a szombati ötös lottó sorsoláson. A rekordnyereményért mi is harcba szállunk: Sohonyai Edit, Kovács Szilvia, Arany Gold Zoltán, Damniczki Balázs és Kocsis Balázs is tippelt egy számot. A nyereményt pedig az általuk megjelölt jótékony célokra fordítjuk.
2020. 03. 13., 18:22Hírek,koronavírusFehérváriak is vannak hatósági karanténban, de tünetmentesekEgy cég esetében pedig otthonról történő munkavégzés elrendelésére volt szükség, mert egy „kontaktszemély” van alkalmazottaik között - tájékoztatott Facebook-oldalán pénteken dr. Cser-Palkovics András.
2020. 03. 13., 14:39Hírek,közlekedésMárcius 16-án kezdődik a Vásártéri úti felüljáró megerősítése, félpályás lezárás lesz a Balatoni út érintett szakaszánHétfőn kezdődik a Vásártéri úti felüljáró statikai megerősítése, a munkavégzés miatt félpályás útlezárás lesz a Balatoni úton, a Vásártéri utca csomópontban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 12., 22:03
Hírek,időjárásCsapadékos péntek után derült idő lesz a hétvégénA csütörtöki forró napsugarakat körülbelül tíz fokos lehűlés követi a hétvégén, de nagyjából derült idő lesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 12., 20:15
Hírek,koronavírusKoronavírus: három új fertőzött, nem zárnak be a mozik - 9. nap16 koronavírusos van már Magyarországon, napközben kiürítették az egyik budapesti irodaépület egy részét, a Cinema City megtartja vetítéseit, de maximum 99 nézővel. Ilyen volt a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet második napja.
2020. 03. 12., 16:00Hírek,koronavírusElmarad minden fehérvári önkormányzati rendezvény májusig, ami a meghatározott látogatószám felettiErről az önkormányzat dönt legkésőbb pénteken, a Giro d'Italia sorsáról pedig majd az állam és a szervező cég.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 12., 12:54
Hírek,koronavírusCinema City: maximum 99 jegyet adnak el egy vetítésreNem maradnak el a vetítések a Cinema City hálózatába tartozó mozikban, így Székesfehérváron sem. A koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet ideje alatt azonban egy-egy előadásra csak maximum 99 jegyet értékesít a mozis cég.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 12., 11:57
Hírek,gyászElhunyt Mikó PéterTürelemmel viselt, hosszan tartó súlyos betegségében elhunyt Mikó Péter ügyvéd, a Fejér megyei Ügyvédi Kamara Magyar Érdemrend Lovagkeresztjével kitüntetett elnöke, Fejér megye díszpolgára.
2020. 03. 12., 10:44Hírek,közlekedésLezárják a Fiskális úti körforgalmat március 14-én és 15-énAszfaltozási munkálatok miatt a hétvégén, március 14-én és 15-én lezárják a Fiskális út – Pozsonyi út körforgalmi csomópontot. Ez idő alatt a Pozsonyi és Fiskális úton közlekedő autóbuszjáratok terelőútvonalon járnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 11., 19:36
Hírek,koronavírusKoronavírus: világjárvánnyá nyilvánítva, veszélyhelyzet Magyarországon - 8. napA WHO világjárvány szintjére léptette a Covid-19 vírusfertőzést. Intézménylátogatási tilalmat rendeltek el a magyarországi egyetemeken, de e pillanatban az iskolák bezárását nem tartják indokoltnak. Az óvodákról és a bölcsődékről a helyhatóságok döntenek. Szerdai történések egy helyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 11., 18:12
Gazdaság,koronavírusMi történik, ha koronavírus-járvány miatt mentesítenek a munkavégzés alól?A koronavírus-fertőzés terjedése mostanra nem egy távoli történet lett, így munkáltatónak, de a munkavállalóknak is érdemes felkészülnie a fertőzésgyanú vagy a vírus konkrét megjelenése esetén felmerülő kérdésekre, teendőkre.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!