Hírek
2018. 06. 03., 18:21Hírek,időjárásNagyon durva időjárás lesz a jövő hétenSzó szerint bármi előfordulhat a jövő héten: szinte minden nap 30 fok feletti csúcshőmérséklet várható, emellett a felhőszakadás, a jégeső, a zápor és a viharos széllökések lesznek az időjárás legfontosabb hívószavai. Sok sikert a túléléshez!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 03., 10:20
Hírek,közlekedésFutóverseny miatt lesznek forgalomkorlátozások ma délutántól estigMa délután kettőtől este nyolcig forgalomkorlátozások lesznek Székesfehérváron a TESZ-futóverseny miatt. Az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) összegyűjtötte, hogy a korlátozások melyik útszakaszokat és buszjáratokat érintik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 19:14
Hírek,szúnyogJúnius 4-én és 5-én lesz szúnyogirtás FehérváronEgyre több a lakossági bejelentés a szúnyogok nagy száma miatt, ezért az önkormányzat úgy döntött: az országos intézkedést megelőzően szúnyogirtást kezdeményez városunkban. Június 4-én és 5-én a napnyugta előtti órákban végzik a légi szúnyoggyérítést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 14:11
Hírek,BelvárosIlyen lett a felújított Országzászló térA hivatalos ünnepélyes átadás időpontja június 4-e, de már birtokba vehették a fehérvári járókelők a szépen felújított Országzászló teret. Ha még nem jártál arra, mutatjuk, milyen lett.
2018. 06. 02., 12:44Hírek,eltűntMájus 9. óta nem találják a dégi Somogyi LaurátKözel egy hónapja tűnt el Somogyi Laura. A fiatalkorú lányt utoljára május 9-én látták, mielőtt dégi otthonából eddig ismeretlen helyre távozott. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 02., 12:06
Hírek,gyerekekTovábbra is a Hanna és a Bence a legnépszerűbb keresztnévSokat kellett várni 2017 leggyakoribb neveinek listájára, ráadásul nincs meglepetés, továbbra is a Hanna és a Bence a listavezető.
2018. 06. 02., 10:08Sport,Heti FittEdzés bemelegítés nélkül? Sok sikert a sérülésekhez!Ideális esetben húsz perc, a gyakorlatban maximum ugyanennyi másodperc - nagyjából így lehetne összefoglalni, amit a bemelegítésről elméletben tudni kell, és ami ehhez képest a valóságban történik. Pedig edzés előtt muszáj lenne időt szánni az átmozgatásra, különben előbb-utóbb jönni fognak a sérülé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 01., 16:51
Hírek,brékingLezárás a Zrínyi utcában - szovjet kézigránátokat találtakSzovjet gyártmányú kézigránátokat és lövedékeket találtak a Budai úti Interspar mögötti területen, ezért a Zrínyi utcát 150 méteres körzetben lezárták.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,ingyen Fehérváron öt helyszínről indulnak ingyenes nordic walking foglalkozások A székesfehérvári foglalkozások október 30-ig indulnak idén, az oktatók díjmentesen biztosítják a botokat a résztvevőknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,EmlékezésIdén is megemlékezett Nagy Gáborról az Alba Fehérvár csapata.Aki a székesfehérvári kosárlabdával akár keveset is foglalkozott, Nagy Gábor nevét biztosan hallotta. Az Alba egykori játékosa, edzője, majd elnöke a sportág alappillére volt városunkban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongKiss Dávid: mindenkinek magába kell néznieCsalódottan összegzett Kiss Dávid, az osztrák jégkorongligában (ICEHL) érdekelt Hydro Fehérvár AV19 vezetőedzője az után, hogy csapata vasárnap 7-3-ra kikapott Klagenfurtban.
2018. 05. 31., 19:38Hírek,balesetNégy autó karambolozott, lezárták az M7 Budapest felé vezető szakaszátHárman is megsérültek, amikor négy autó összeütközött csütörtökön délután az M7-es autópályán. A sérültekhez mentőhelikopter érkezett, ezért az autópálya Budapest felé vezető szakaszát teljes szélességében lezárták a mentés idejére. A baleset Baracska magasságában, a 35-ös kilométerszelvénynél törté...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 31., 19:06
Hírek,strandMár a hétvégére kinyithat a dunaújvárosi élményfürdőMiközben izgatott várakozással tekintünk a fehérvári strand néhány héten belül esedékes megnyitása elé, újabb jó hírrel szolgálhatunk a fürdőzni vágyóknak: Dunaújvárosban is felújították az élményfürdőt, és napokon belül megnyitják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 31., 15:55
Hírek,kutatásSzeretnek hűtlenkedni a székesfehérváriak - érdekes felmérés készültA Viszony.hu hűtlenségi térképe szerint bár nem mi vagyunk a legcsapodárabb népség az országban, azért szeretünk házon kívül csipegetni.
2018. 05. 30., 23:05Hírek,felújításPéntek délutánra elkészül a szedreskerti körforgalomJúnius 1-től teljes egészében járható lesz a Ligetsor, ezzel együtt a Szeder köz - Ligetsor csomópontjánál épülő körforgalom is. A felújítás európai uniós forrásból, közel 800 millió forintból valósul meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 30., 19:27
Hírek,gyászMeghalt Kovács Ferenc, a Videoton legendás edzőjeElhunyt Kovács Ferenc, akit mindenki csak Kovács Feri bácsiként ismert. A Videotonnal 1985-ben UEFA-kupa-döntős edző 84 éves volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 30., 14:56
Hírek,tűzoltóságKi kellett üríteni a Skála ÁruházatSzerdán valamivel tizenkettő óra után evakuálni kellett a Skála Áruházat Székesfehérváron, mert az egyik tetőtéri gépházban megszólalt a füstérzékelő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 29., 20:07
Hírek,parkolásJúniustól megszűnik az Árpád-fürdő mögötti parkolóMár csak néhány napig üzemel fizetős parkolóként az Árpád-fürdő mögötti murvás terület. Péntektől azonban megkezdik itt egy társasház építésének előkészületeit, így júniustól már nem lehet az egykori Köztársaság Mozival szembeni foghíjtelken parkolni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 29., 16:09
Hírek,értékeinkTündérkert az Öreghegyen - elkezdődött az Almási-pince új életeŐshonos magyar gyümölcsfafajtákkal telepítették be az Almási-pince kertjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:34
HírektűzÍgy lángolt az autó a Sarló és Gőzmalom utca kereszteződésébenA lángokat a hivatásos tűzoltók megfékezték, személyi sérülés nem történt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárOrszágosan is példaértékű a fehérvári plusz cafetériaAhogy mi is korábban megírtuk, a Közgyűlés legutóbb többek között arról is döntött, hogy több mint háromezer, az önkormányzat intézményeiben és gazdasági társaságaiban dolgozó kap novemberben egyszeri 100 ezer forint kiegészítő juttatást. A Világgazdaság most ezzel a témával is foglalkozik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,szakképzésPROFI-T-ABILITY - társasjáték bajnokság Logisztikai társasjátékban mérték össze tudásukat a régióban élő középiskolások. A Nagyvállalatok Logisztikai Vezetőinek Klubja második alkalommal hívta életre a társasjáték bajnokságot. A legjobbak országos versenyen vehetnek részt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,ingatlanMiért négyszereződött meg az eladó garázsok száma Székesfehérváron?Az országos és a székesfehérvári garázspiac is sokkal élénkebb volt az elmúlt 12 hónapban, mint a lakóingatlanoké – derül ki az ingatlan.com felméréséből. A legtöbb helyen megtöbbszöröződött a kínálat, az ország több pontján pedig jelentősen drágult is a garázsok ára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 17:17
Hírek,biztonságFejér megyében is elindult a LépcsőházŐr programA lépcsőházakba telepített kamerarendszerektől a lakásbetörések és a kisebb rongálások számának csökkenését is remélik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 13:42
Hírek,támogatásMég szavazhatsz a Jancsárkertre - segíts nyerni a közösségnek!Az első helyezett 400, a második 200, a harmadik pedig 100 ezer forint hozzájárulást kap közösségépítő ötletének megvalósításához.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 28., 10:55
Hírek,történelemMathias, aki egy Cessnával adott lökést a peresztrojkánakA fiatalabb generáció biztosan nem ismeri Mathias Rust nevét, aki a "nyugati métely" képviselőjeként épp 31 éve bolonddá tette a szovjet elhárítást és egy Cessnával landolt a moszkvai Vörös téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 05. 27., 20:39
Hírek,időjárásHölgyeim és Uraim: újra itt a nyárOlyan gyorsan repül az idő, hogy szinte fel sem lehet fogni. Nemrég még a hó miatt siránkoztunk, most pedig a túlzott meleg, a hirtelen lecsapódó záporok és zivatarok miatt főhet a fejünk. Mert hát lassan nyár van, és ha már nyár, ahhoz természetesen brutális forróság is dukál. Nem csalás és nem is ...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Nemcsak az egészségért, a közösségért is sportolunk, szintet léptek a pólósok és középpontba került a fenntarthatóság. Kellemes időtöltést kívánunk a 2023.09.14-én megjelent Fehérvár Hetilap olvasásához!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kiszélesíthetik a Móri úti körforgalmat? Megújul a kosarasok csarnoka és köszöntötték a fehérvári gólyákat. lapozz bele te is legújabb lapszámunkba, a 2023.09.07-én megjelent Fehérvár Hetilapba!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fokozott figyelem a közlekedésben, kezdődik az iskola, restaurálják az Aba-Novák-seccót és újra nyitva vannak a tornatermek. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 31-ei lapszáma.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Két új díszpolgárát köszöntötte Székesfehérvár, húszmilliárd forintból újulhatnak meg az oktatási intézmények és Esztergom lett az új testvérvárosunk. Megjelent a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 24-ei száma. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták a Szent István-emlékérmet, tizenhét kilométernyi bicikliút épült Fehérváron és különleges kincsek érkeztek a múzeumba, megnyílt a hadtörténeti kiállítás. Jó olvasást kívánunk a Fehérvár Hetilap 2023. augusztus 17-én megjelenő legfrissebb számához.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lezárult az integráció, állami tulajdonba került a Fejérvíz. Megújul a Rózsaliget és nagy a készülődés, vasárnap indul a Királyi Napok programsorozat. Minderről és persze még sok más, Fehérvárt érintő hírről olvashatsz a 2023. augusztus 10-én megjelenő Fehérvár Hetilapban. Kellemes időtöltést kívánu...