Hírek
2020. 03. 04., 20:06Hírek,koronavírusKét koronavírusos beteg van MagyarországonKét olyan beteg van Magyarországon, akit koronavírus-fertőzés miatt kellett egészségügyi intézménybe szállítani - adta hírül az mti szerdán délután.
2020. 03. 04., 12:51Hírek,BörgöndZöld lámpát kapott a börgöndi repülőtér fejlesztéseKijelölték a felelős szakminisztériumokat és az első határidőt a börgöndi repülőtér fejlesztése kapcsán.
2020. 03. 04., 10:51Hírek,adományHajlék nélkül élő nőknek gyűjtenek adományokat SzékesfehérváronPéntektől vasárnapig várják az adományokat a Museum Caféban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 03., 20:19
Közlekedés,balesetHa piros, akkor tilos! - Még mindig gyakoriak a halálos balesetek a vasúti átjáróknálMég csak két hónap telt el az évből, de már több halálos baleset is történt Fejér megye vasúti átjáróiban. A rendőrség óvatosságra inti a közlekedőket, mint mondják, jellemzően a gyalogosok és a biciklisek a szerencsétlenségek elszenvedői.
2020. 03. 03., 18:07BűnügykéselésNem hagyhatja el lakását az emberölés kísérletével gyanúsított nagykarácsonyi férfiA Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a március 3-án megtartott ülésen az emberölési kísérlettel gyanúsított nagykarácsonyi férfi bűnügyi felügyeletét rendelte el. A határozat előírja, hogy a gyanúsított a lakhatására szolgáló ingatlant engedély nélkül nem hagyhatja el.
2020. 03. 03., 16:34Hírek,útlezárásSzerdán és csütörtökön lezárják a Beregszászi utca Fiskális úti csatlakozásátA korlátozás március 4-én 8 órától lép életbe.
2020. 03. 02., 18:10Hírek,gyerekekTe tudod, hogy mit néz a gyereked a neten? - Információs oldal indult szülőknekMit jelent a Sharenting fogalma? Milyen veszélyek fenyegetik a kiskorúakat a neten és hogyan használhatják azt biztonsággal? Erről indított el egy információs portált az NMHH.
2020. 03. 02., 10:55Gazdaság,buszEgyre kevesebben utaznak tömegközlekedésselCsökkent a helyi és a belföldi helyközi tömegközlekedést igénybe vevő utasok száma Magyarországon. A 2019-es adatok érdekessége, hogy a kevesebb utas ellenére helyközi viszonylatban nőtt az utazások során megtett kilométerek száma.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaEgy hajszál hiányzott, de idén is "csak" ezüst jutott a MÁV ElőrénekKomoly hátrányból állt fel, közel volt a győzelemhez, ám végül nem sikerült, így ebben az idényben is a dobogó 2. fokára állhatott fel a bajnokságban a fehérvári férfi röplabda csapat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,röplabdaBékéscsabán elúszott a MÁV Előre bronzérmeHiába az újabb szoros csata, nem jött össze a történelmi bronzérem a fehérvári röpis hölgyeknek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongErdély Csanád visszatért Fehérvárra, félelmetes magyar mag alakul a VolánnálBartalis, Erdély, Hári, Magosi, Sebők, Stipsicz, Terbócs - aligha van erősebb hazai gerinc jelenleg bármely magyar csapatnál, beleértve a válogatottat is, hiszen Magosi visszavonult, Bartalis pedig jelenleg nem vállalja a szereplést a nemzeti együttesben. A Volán legújabb igazolása, Erdély Csanád!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 01., 18:47
Hírek,időjárásAz igazi tavaszra még várni kellNem lesz hideg, de túl barátságos idő sem március első hetén. A naptárban már tavaszhoz lapoztunk, de az esernyő és a télikabát még fontos kellék lesz a héten.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 01., 15:12
Hírek,repülésJövőre kész lehet az újjáépített Nemere vitorlázórepülőA törzs és a szárnyak már Börgöndön vannak, most meg is mutatták őket.
2020. 02. 29., 21:24BűnügykéselésEmberölési kísérlet Nagykarácsonyban, elfogták a feltételezett elkövetőtEgy hatvannégy éves férfit vett őrizetben a rendőrség február 29-én.
2020. 02. 29., 15:49Hírek,heti tornaÍgy mozgasd át tíz perc alatt a teljes testedet!Minden izomcsoportot megdolgoztat az eheti tízperces tévétorna, egy igazán dinamikus videót hoztunk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 29., 12:57
Hírek,statisztika2019-ben kevesebben hunytak el Fejérben, mint a korábbi évbenA születések száma nem nőtt számottevően, de a halálozásoké csökkent Fejér megyében. A pozitív folyamat azonban csak arra volt elegendő, hogy minimálisan csökkentse a természetes fogyás mértékét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 28., 19:30
Hírek,óriáskerékNem bontják február végén az óriáskereket SzékesfehérváronMárciusban még a magasból élvezhetik a székesfehérváriak a tavaszi panorámát.
2020. 02. 28., 11:41Hírek,gyerekekTöbb mint egymilliárdot kap Fehérvár maroshegyi bölcsődefejlesztésre1,15 milliárd forintot kap Székesfehérvár, hogy bölcsőde férőhelyeket alakítson ki Maroshegyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 27., 21:25
Hírek,filmVasárnap estig ingyenesen elérhető a Lúdas Matyi című film az internetenVasárnap estig ingyenesen elérhető a felújított Lúdas Matyi című film a filmarchiv.hu oldalon abból az alkalomból, hogy 70 éve mutatták be - közölte a Nemzeti Filmintézet csütörtökön az MTI-vel.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 27., 13:24
Hírek,gasztronómiaNem lesz idén Fehérvári Halünnep a Palotavárosi tavaknál a szabadidőközpont építése miattElmarad idén a Fehérvári Halünnep, de ezzel egyáltalán nem fejeződik be a halfesztivál története. Jövőre több programot és nagyobb bulit ígérnek a megszokott helyszínen, a Palotavárosi tavak melletti parkban. Addigra befejeződnek a szabadidőközpont építési munkálatai is, ami miatt a várossal együtt ...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,napsütésVisszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjéreVisszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
2020. 02. 27., 10:55Hírek,koronavírusKoronavírus: nagy tételben fogynak a tartós élelmiszerek FehérváronLiszt, cukor, étolaj, tartós tej, konzervek - az alapvető élelmiszerek mellett még a vécépapír fogy nagy tételben a székesfehérvári áruházakban a koronavírus miatt. Akad olyan üzlet, ahol csak az étolajos részt napközben háromszor kellett újratölteni, egy másik boltban fél nap alatt egy tonna liszte...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 26., 17:17
Hírek,életmentésAz út szélén mentett életet a szabadnapos fehérvári tűzoltóSomogyi Dávid szolgálatból tartott hazafelé, amikor egy, az út szélén álló személygépkocsira figyelt fel, amelyből az eszméletlen sofőrt próbálták többen kisegíteni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 26., 12:29
Hírek,koronavírusHazajöttek Olaszországból a fehérvári Aranykéz iskola diákjai - ez történik most A Tisztiorvosi Szolgálat által előírt protokoll szerinti eljárásban részesülnek a diákok. Székesfehérvár polgármestere közleményt adott ki a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásról és intézkedéssorozatról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 25., 16:05
Hírek,kolbászElmarad az idei Fehérvári Kolbásztöltő FesztiválFebruár 1-re tervezték, de végül elmaradt, és idén már nem is pótolják a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált. A tél végének egyik legnépszerűbb székesfehérvári gasztrofesztiváljához évről évre baráti feltételekkel bérelt rendezvénysátor tönkrement, a szervező egyesületek pedig nem tudták kigazdálkodni...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!