Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 01., 18:47
Hírek,időjárásAz igazi tavaszra még várni kellNem lesz hideg, de túl barátságos idő sem március első hetén. A naptárban már tavaszhoz lapoztunk, de az esernyő és a télikabát még fontos kellék lesz a héten.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 03. 01., 15:12
Hírek,repülésJövőre kész lehet az újjáépített Nemere vitorlázórepülőA törzs és a szárnyak már Börgöndön vannak, most meg is mutatták őket.
2020. 02. 29., 21:24BűnügykéselésEmberölési kísérlet Nagykarácsonyban, elfogták a feltételezett elkövetőtEgy hatvannégy éves férfit vett őrizetben a rendőrség február 29-én.
2020. 02. 29., 15:49Hírek,heti tornaÍgy mozgasd át tíz perc alatt a teljes testedet!Minden izomcsoportot megdolgoztat az eheti tízperces tévétorna, egy igazán dinamikus videót hoztunk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 29., 12:57
Hírek,statisztika2019-ben kevesebben hunytak el Fejérben, mint a korábbi évbenA születések száma nem nőtt számottevően, de a halálozásoké csökkent Fejér megyében. A pozitív folyamat azonban csak arra volt elegendő, hogy minimálisan csökkentse a természetes fogyás mértékét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 28., 19:30
Hírek,óriáskerékNem bontják február végén az óriáskereket SzékesfehérváronMárciusban még a magasból élvezhetik a székesfehérváriak a tavaszi panorámát.
2020. 02. 28., 11:41Hírek,gyerekekTöbb mint egymilliárdot kap Fehérvár maroshegyi bölcsődefejlesztésre1,15 milliárd forintot kap Székesfehérvár, hogy bölcsőde férőhelyeket alakítson ki Maroshegyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 27., 21:25
Hírek,filmVasárnap estig ingyenesen elérhető a Lúdas Matyi című film az internetenVasárnap estig ingyenesen elérhető a felújított Lúdas Matyi című film a filmarchiv.hu oldalon abból az alkalomból, hogy 70 éve mutatták be - közölte a Nemzeti Filmintézet csütörtökön az MTI-vel.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 27., 13:24
Hírek,gasztronómiaNem lesz idén Fehérvári Halünnep a Palotavárosi tavaknál a szabadidőközpont építése miattElmarad idén a Fehérvári Halünnep, de ezzel egyáltalán nem fejeződik be a halfesztivál története. Jövőre több programot és nagyobb bulit ígérnek a megszokott helyszínen, a Palotavárosi tavak melletti parkban. Addigra befejeződnek a szabadidőközpont építési munkálatai is, ami miatt a várossal együtt ...
2020. 02. 27., 10:55Hírek,koronavírusKoronavírus: nagy tételben fogynak a tartós élelmiszerek FehérváronLiszt, cukor, étolaj, tartós tej, konzervek - az alapvető élelmiszerek mellett még a vécépapír fogy nagy tételben a székesfehérvári áruházakban a koronavírus miatt. Akad olyan üzlet, ahol csak az étolajos részt napközben háromszor kellett újratölteni, egy másik boltban fél nap alatt egy tonna liszte...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 26., 17:17
Hírek,életmentésAz út szélén mentett életet a szabadnapos fehérvári tűzoltóSomogyi Dávid szolgálatból tartott hazafelé, amikor egy, az út szélén álló személygépkocsira figyelt fel, amelyből az eszméletlen sofőrt próbálták többen kisegíteni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 26., 12:29
Hírek,koronavírusHazajöttek Olaszországból a fehérvári Aranykéz iskola diákjai - ez történik most A Tisztiorvosi Szolgálat által előírt protokoll szerinti eljárásban részesülnek a diákok. Székesfehérvár polgármestere közleményt adott ki a koronavírussal kapcsolatos tájékoztatásról és intézkedéssorozatról.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 25., 16:05
Hírek,kolbászElmarad az idei Fehérvári Kolbásztöltő FesztiválFebruár 1-re tervezték, de végül elmaradt, és idén már nem is pótolják a Fehérvári Kolbásztöltő Fesztivált. A tél végének egyik legnépszerűbb székesfehérvári gasztrofesztiváljához évről évre baráti feltételekkel bérelt rendezvénysátor tönkrement, a szervező egyesületek pedig nem tudták kigazdálkodni...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 24., 18:33
Hírek,érdekességMiért február 24-e és nem 29-e a szökőnap?A válasz naptártörténeti okokra vezethető vissza.
2020. 02. 24., 17:15Hírek,iskolaStatikai probléma a fehérvári Kossuth iskola régi szárnyában, konténertanteremben fejezi be az évet a diákok egy részeA Kossuth Lajos Általános Iskola rendszeres ellenőrzése problémákat tárt fel az épület régi szárnyában található légópince támasztékaiban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 24., 15:34
Hírek,búcsúElhunyt Csukás IstvánSokan nőttünk fel Süsün, Pom Pom-on, vagy a Nagy Ho-ho-ho horgász kalandjain - Csukás István, író, a nemzet művésze 84. életévében hunyt el hétfőn.
2020. 02. 24., 12:19Hírek,közlekedésCsőtörés a Nagyszebeni utcában - módosított útvonalon jár a 40-es és a 41-es busz SzékesfehérváronCsőtörés hibaelhárítása miatt előreláthatólag ma 15 óráig rövidebb útvonalon közlekedik a 40 és 41-es jelzésű autóbusz Maroshegyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,kényelmes munkaMiért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 24., 10:55
Közlekedés,lezárásKedden lezárják a Kossuth utcátFasorfenntartási munkák miatt kedden lezárják a Kossuth utcát a Petőfi utcától a Fő utca irányába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 23., 19:24
Hírek,időjárásNapsütés, viharos szél és zivatar - semmi extra, csak ismételten produkálja magát az időjárásA héten folytatódik a változékony időjárás, amely napsütésre, erős széllökésekre és váratlanul lecsapó záporokra és zivatarokra is számítani kell. Hogy lesz ebből tavasz?
2020. 02. 22., 16:10Hírek,díjÖt székesfehérvári orvos is megkaphatja a Szent-Györgyi Albert Díjat idén, még tart a szavazás!Március 16-án éjfélig lehet voksolni arra, hogy ki kapja a a Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat 2020-ban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 22., 12:44
Sport,pályázatKi a kedvenc játékosod? - Értékes jutalmak az Alba kosár- és kézilabdacsapat rajzpályázatán!Ismét meghirdeti rajzpályázatát az Alba Fehérvár kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC kézilabdacsapata, a legjobb pályamunkákat értékes nyereményekkel jutalmazzák.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!