Hírek
2020. 02. 11., 20:53Hírek,közlekedésEgy hónapra lezárták a Fiskális út egy szakaszátElőreláthatólag egy hónapra lezárták a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a Jancsár utca felé közlekedő 25-ös jelzésű autóbuszjáratot is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 11., 20:12
Hírek,környezetvédelemTavasszal folytatódik Fehérváron a 10 millió Fa kezdeményezésZöldebb megye, egészségesebb környezet, 10 millió fa – Székesfehérváron és környékén már tavaly elindult az országos faültetés. A jó hír az, hogy idén tavasszal tovább folytatódik az akció.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 11., 12:26
Hírek,szélFejérben is pusztított a Ciara, és újabb figyelmeztetést adtak kiOrszágszerte összesen 475 alkalommal, Fejérben harmincszor kellett vonulnia a Katasztrófavédelemnek a viharos szél miatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 11., 11:16
Gazdaság,innovációErasmus fiatal vállalkozóknak – Fogadjon a Te céged is fiatal vállalkozót!A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség több mint tíz éve a hazai közreműködő szervezete az Erasmus For Young Entrepreneurs programnak, amely kezdő vállalkozóknak kínál lehetőséget arra, hogy Európai Uniós tagországokban dolgozzanak, és tapasztalt vállalkozóktól tanuljanak. A program keret...
2020. 02. 10., 21:35Hírek,jótékonyságHajléktalanoknak gyűjt ruhát a fehérvári Kríziskezelő Központ és a SzékesZöldvárA Kríziskezelő Központ és a SzékesZöldvár szervezete télikabát-, bakancs- és pulóvergyűjtési-akciót szervez férfi hajléktalanok számára. A téli felajánlásokat a központ adományraktárába várják nyitvatartási időben.
2020. 02. 10., 17:36Hírek,rendőrségFelismered ezt a férfit? Táskalopás miatt keresi a fehérvári rendőrségA Székesfehérvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy Fehérváron történt lopás vétség gyanúja miatt keres egy férfit. A rendőrség a lakosság segítségét kéri a kézre kerítéshez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 09., 19:05
Időjárás,időjárásFejér megyére is riasztást adtak ki viharos szél miattA télnek ezekben az utolsó heteiben már csak azok nem várják a tavaszt, akik imádnak síelni, vagy reménykednek még abban, hogy lesz még némi családi szánkózásra, hóember építésre alkalmas havazás a környéken. 
2020. 02. 09., 11:51Hírek,figyelmeztetésKatonai konvoj közlekedik több autópályán február 10-én és február 21-énKatonai erők átcsoportosítását végzi 2020. február 10-én és február 21-én a Székesfehérvár és Táborfalva közötti útvonalon a Magyar Honvédség 93. Petőfi Sándor Vegyivédelmi Zászlóalj állománya.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
2020. 02. 09., 09:35Hírek,közlekedésTélen is folyamatosan javítják az útburkolatokat FehérváronFolyamatos a burkolatok javítása a téli időszakban is Fehérváron. A munkálatok koordinálását a Városgondokság és a Magyar Közút Fejér megyei munkatársai végzik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 07., 19:07
Hírek,értékeinkVasárnaptól újra szól a Vörösmarty RádióFebruár 9, vasárnaptól újra szól a Vörösmarty Rádió. Az ideiglenes folytatásról kedvezően döntött az NMHH.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 07., 10:30
Hírek,veszélyVeszélyek kutyasétáltatás közbenNem csak vegyi anyagok, akár egy műanyag zacskó is veszélyes lehet, ha kutyánk lenyeli. A szándékos mérgezés sem ritka – nemrég a Csónakázó tónál találtak oda nem illő, az állatokra veszélyes kapszulákat.
2020. 02. 06., 19:16Hírek,gasztronómiaFőzőiskola nyílt a Kossuth udvarbanKözös főzőiskolát nyitott Turanitz Gergely barbecue-séf és a fermentációs tanfolyamokat tartó Lencsés-Pál Petra a Kossuth udvarban. Az új fehérvári főzőiskola a Schola Culina nevet kapta.
2020. 02. 06., 15:31Hírek,életmentésÉletmentő fehérvári katona: "Ez egy olyan tudás, amit az életben egyszer kell alkalmazni"Az életmentő fehérvári katona végezte el a Fehérvár AV19 hétvégi meccsén a korongbedobást. A mérkőzés után Sárfi Tamás a csapat honlapjának adott rövid interjút, amiben kitért az eplényi sípályán történtekre is.
2020. 02. 06., 14:03Hírek,jótékonyságRekordmennyiségű adomány gyűlt össze Fehérváron a Nem luxustáska akcióbanLezárult a gyűjtés: több ezer táska telt meg Fehérváron tisztálkodási szerekkel, higiéniás termékekkel. A Nem luxustáska elnevezésű akció idén is sikeres volt szerte az országban.
2020. 02. 06., 11:13Hírek,rendőrségFék, jogosítvány, biztosítás és műszaki nélkül közlekedett egy polgárdi férfi FehérváronAzt sem akarta elárulni a rendőröknek magáról egy 23 éves autós, hogy kicsoda, nem sokkal később az is kiderült, hogy miért. A polgárdi férfi autójával a legkisebb gond az volt, hogy nem kötött rá biztosítást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 05., 15:15
Hírek,balesetHármas baleset az M7-es autópályán, teljes útzár van érvénybenKápolnásnyék térségében egy kamion és két személygépkocsi ütközött össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 05., 09:58
Hírek,ingatlanAtombunker eladó! Ez most Székesfehérvár környékének legjobb ingatlanhirdetéseVégül is bármikor jól jöhet, ha az embernek van egy biztonságos kuckója.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 04., 17:52
Hírek,balesetAz M7-esre dőlt egy kamion pótkocsija BaracskánálEgy kamion üres pótkocsija az erős szélben megdőlt és az út felé dőlve korlátozza az autópálya forgalmát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 04., 10:56
Hírek,fogadóóraUszoda árak, szuper traffipax és a fehérvári buszközlekedés állapota – online fogadóórát tartott dr. Cser-Palkovics AndrásIsmételten rengeteg kérdést intéztek a székesfehérváriak a hétfői online polgármesteri fogadóórán dr. Cser-Palkovics Andráshoz.
2020. 02. 03., 15:52Hírek,benzinCsökken a benzin ára a koronavírus miattA koronavírus terjedése befolyásolja az olaj világpiaci árát, ahogy nő a fertőzöttek száma, úgy csökken a benzin ára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 03., 10:50
Sport,kosárlabdaIsmét Rómába került a Szent István Kupa - Fehérváron küzdöttek a fiatal kosárlabda-tehetségek Az olasz Stellazzurra Rome megvédte elsőségét a székesfehérvári Szent István Kupa U16-os kosárlabdatornán, a római csapat mögött Kína lett a második, míg Irán a harmadik.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!