Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 02., 19:04
Hírek,időjárásA héten visszatér a téli időjárás, akár hózápor is lehetA héten visszatér a sokkal inkább februárra jellemző időjárás, így 0 fok körüli maximum hőmérsékletekre, esőre és hózáporra is lehet számítani. Pedig már elhittem, hogy idén korábban érezik a tavasz.
2020. 02. 02., 14:46Hírek,betegségTovább nőtt Fejér megyében az influenzás megbetegedések számaA múlt héten már Fejérben is elindult az influenzajárvány, azóta tovább nőtt a betegek száma.
2020. 02. 02., 11:22Hírek,balesetBalesetet okozott Szabadbattyánban a lopott autóval ittasan és jogosítvány nélkül vezető sofőrTársa kábítószer birtoklása miatt is felelhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 31., 16:54
Hírek,fejlődésVállalkozók számára nyújt fejlődési lehetőséget az új internetes portálA virtuális inkubációs tér egy online portál, amely a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosít mentori támogatást, szakértői segítséget és tudásanyagokat. A vállalkozás fejlesztése interaktív módon, az adott cég életciklusának és problémáinak megfelelően tört...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 31., 10:52
Hírek,iskolaJanuár 31-én lejár a határidő: ma még kérelmezhetik a szülők, hogy még egy évig óvodás maradhasson a gyerekJanuár 31-én még lehetőségük van kérelmezni az Oktatási Hivatalnál a nagycsoportosok szüleinek, hogy még egy évig óvodában maradhasson a gyerekük. Ellenkező esetben a 2014. augusztus 31. előtt születetteknek kötelező szeptembertől iskolába mennie.
2020. 01. 30., 15:18Hírek,Vörösmarty RádióEgy időre elhallgat a Vörösmarty RádióJanuár 30-án szól utoljára a Vörösmarty Rádió Székesfehérváron és környékén, péntektől egy ideig nem lesz adás az FM 99,2-n. A Fehérvár Médiacentrum ügyvezetője abban bízik, hogy a búcsú csak átmeneti, és néhány nap múlva újra szólhat a 25 éves rádió.
2020. 01. 30., 10:59Hírek,tömegközlekedésBécsben tömegközlekedésért cserébe színházjegyet adnak, Fehérváron más ötlet vált beBécsben merőben új ötlet született arra, hogyan lehetne tudatosan csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást: egy mobilalkalmazás segítségével színházjegyet vagy múzeumi belépőt kapnak azok, akik autójuk helyett a tömegközlekedést, a gyaloglást vagy a bringát választják. Utánajártunk, hogy vajon mennyire...
2020. 01. 29., 15:14Hírek,életmentésÉgő lakásból mentették ki az idős hölgyet a fehérvári rendőrökKedden kora délután történt a tűzeset Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 29., 10:25
Hírek,balesetHárom gyalogost ütöttek el 24 óra alattKét balesetben hárman sérültek, egyikük súlyosan.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 28., 16:33
Sport,kosárlabdaPikáns rangadókkal jön a Szent István Kupa - a világ legjobb U16-os kosárlabdázói FehérváronA világ legjobb U16-os kosárlabdázóinak teljesítményéből kaphatunk ízelítőt a január 30-án startoló Szent István Kupa 2020 meccsein, melyek között igazán éles rangadók is helyet kapnak, összecsap egy amerikai és egy iráni csapat is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 28., 14:15
Hírek,életmentésAutomata defibrillátorok segítik az életmentést a fehérvári TescókbanHogy a mentők kiérkezéséig el tudják látni a betegeket, automata defibrillátorokkal szerelték fel a magyarországi, köztük a székesfehérvári Tescókat. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 27., 19:08
Hírek,autópályaPénteken éjfélkor lejárnak az autópálya-matricák!Ne felejtsünk újat venni, mert február 1-én, szombaton már büntetés jár, ha tavalyi matricával hajtunk fel az autópályára.
2020. 01. 27., 15:12Hírek,tűzoltóságSzekrény alá bújva élte túl a lakástüzet a kiskutya NádasdladánybanA tűz eloltása után találták meg a rémült kisállatot a tűzoltók.
2020. 01. 27., 10:03Hírek,életmentőSzékesfehérvári katona mentett életet az eplényi sípályánA fehérvári laktanyában szolgáló hadnagy-testnevelőtiszt a Magyar Honvédség síbajnokságán időmérőként vett részt, amikor ez egyik versenyző rosszul lett.
2020. 01. 26., 18:53Időjárás,időjárásEgy kicsit felengedünk - időjárásMelegszik az idő, hétvégére akár tíz fokig is.
2020. 01. 25., 19:54Hírek,balesetHanggránát robbant a szurkoló kezében SzékesfehérváronVidi-Honvéd meccs előtt történt a baleset.
2020. 01. 25., 17:29Hírek,vásárlásFejér megyében a legjobb boltosnak lenniAzért, mert az elmúlt három évben Fejér megyében nőtt leginkább a vásárlók költési kedve az üzletekben. Megyénkben közel negyedével több pénzt fordítunk vásárlásra, mint 2017 előtt. Budapest a lista hátsó felében kullog.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetBaleset Fehérváron: két autó ütközött össze a Hunyadi utcánálA Seregélyesi úton lassítja a forgalmat a baleset.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,jelzőlámpaSávokon átívelő fehérvári előzés a pirosnál az Adonyi útonNem akarta kivárni a sort, ezért inkább mindenkit megelőzött egy sofőr. Abban a kereszteződésben ez teljesen mindennaposnak számít, csak most videó is készült a manőverről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,ÖreghegySzélesebb és biztonságosabb lett egy fehérvári útkereszteződésKiszélesítették a Verbói utca - Kassai utca csatlakozását. A beruházás mintegy 19 millió forintos önkormányzati támogatásból valósult meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 25., 12:25
Hírek,fejlesztés400 új parkoló - ezt is tartalmazza a most induló kórházfejlesztésA szükséges állami többletforrás bevonásával megkezdődhet a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház nagyszabású fejlesztése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 24., 20:11
BűnügyrendőrségHat ismeretlen holttestet találtak az elmúlt években FehérváronHat olyan holttestet is találtak az elmúlt években Székesfehérváron, akikről a mai napig nem derült ki a személyazonosságuk. A legrégebbi ismeretlen holttest ügye augusztusban lesz 23 éves, legutóbb pedig 5 éve találtak olyan halottat Székesfehérváron, akiről semmit nem lehet tudni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 24., 10:02
Hírek,közlekedésForgalomkorlátozás lesz január 25-én Székesfehérváron labdarúgó-mérkőzés miattJanuár 25-én délután a MOL Fehérvár FC - Budapest Honvéd OTP Bank Liga NB I. labdarúgó-mérkőzés miatt forgalmirend-változások lépnek életbe Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 01. 24., 09:58
Hírek,parkolásA személyes használatú cégautókra is érvényes a kedvezményes parkolási bérlet FehérváronLakossági kérésre módosította a parkolási rendeletet a közgyűlés pénteken.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!