Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 20., 11:05
Hírek,életmentésNyaralásuk közben mentette meg a fehérvári mentős házaspár egy férfi életétEgy hatvan év körüli férfit élesztett újjá szeptember 19-én a székesfehérvári mentőtiszt házaspár, Pápai Imre és felesége, Kitti Mallorcán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 19., 13:56
Hírek,forgalomkorlátozásForgalmirend-változások lesznek a Lecsófőző Vigasság és a hétvégi programok kapcsánIgazi programkavalkád várható a hétvégén, és az utakon lezárásokra is kell készülnünk. Szombaton a Fehérvári Lecsófőző Vigasság környékén, vasárnap pedig a Rákóczi úton, Várkörúton tartott kerékpáros piknik és elektromos járművek találkozójához kapcsolódóan lesznek forgalmirend- változások Székesfeh...
2019. 09. 18., 21:16Hírek,balesetVideó: így vágták ki a tűzoltók és a mentők a sérültet a kocsiból ZámolynálSúlyos baleset történt kedden Zámoly és Székesfehérvár között. A sofőr az összeroncsolódott járműbe szorult, a tűzoltók és a mentők közösen szabadították ki. Az akcióról videó is készült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 18., 14:36
Hírek,munkaTovábbra is a feldolgozóiparból hiányzik a legtöbb emberValamelyest csökkent, és összetételében is némileg módosult az üres álláshelyek száma egy év alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 18., 12:53
Sport,búcsúViszlát, Gabi bácsi! Elhunyt Horváth Gábor, a Vidi UEFA-kupa-döntős csapatának legendájaSzékesfehérvár egy újabb legendával lett szegényebb.
2019. 09. 17., 18:38Hírek,balesetHalálos vonatgázolás történt GárdonybanGyalogost sodort el egy vonat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 18:46
Hírek,óriáskerékÓriáskerék lesz a Zichy ligetbenDr. Cser-Palkovics András hétfőn jelentette be az óriáskerék érkezését. A hétvégi Lecsófőző Vigasságon már élvezhetjük is a pazar kilátást a Zichy ligetben.
2019. 09. 16., 14:51Hírek,jótékonyságA Facebookon kér új laptopot egy kutya a fehérvári HEROSZ-nakA HEROSZ kimaxolja a cukiságfaktort: a Fehérvári Állatotthonnak új laptopra van szüksége, de ez sajnos meghaladja a lehetőségeiket. Úgy döntöttek, hogy az emberekhez fordulnak segítségért. Vagyis nem ők, hanem a Kis Tit névre keresztelt szupercuki kiskutya.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,elismerésHaufe Andor, a Fehérvár Médiacentrum gyártásvezetője vehette át idén a Penna Regia-díjatA szabad sajtó napjához kapcsolódó városi elismerést a nemzeti ünnepen adta át a Székesfehérvár polgármestere, aki a véleménynyilvánítás szabadságát, és annak fontosságát hangsúlyozta beszédében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,kórházFogjunk össze ismét a fehérvári kórházért!Tavaly sikerült a célkitűzés, és idén is elindult a BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity Program, amelyen a fehérvári kórház szeretne nyerni, és egy színes programokkal, sportbemutatókkal teli családi napot szervezni munkatársai számára, megköszönve ezzel is áldozatos munkájukat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 12:58
Sport,sportVisszatértek a fehérvári szurkolókÉrdekes összeállítással rukkolt ki a sportstatisztika.blog.hu, mely a 2011/2012-es szezontól kezdve egészen a legutóbbi idényig összesítette a fehérvári élvonalbeli csapatok nézőszámait.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 16., 10:45
Hírek,vadászatErdőlátogatási tilalmat vezetnek be Székesfehérvár környékén isEgy hónapig a biztonság érdekében csak a turistautakat használjuk!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 15., 20:07
Hírek,időjárásÉrkezik a lehűlés a hétenVisszakacsintottunk a nyárba egy kicsit az elmúlt napok 25 fok körüli időjárásával. A hétfő szintén ennek jegyében telik még, keddtől viszont érkezik a lehűlés és legfeljebb húsz fokig emelkedik majd a hőmérséklet.
2019. 09. 15., 10:47Hírek,balesetElütött egy embert a vonat Dinnyés és Székesfehérvár közöttMegnő a menetidő a székesfehérvári vonalon: vasárnap reggel fél 8-kor a Zágráb felé tartó Gradec IC (IC 200) Dinnyés és Székesfehérvár között elütött egy embert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 14., 14:44
Hírek,innovációKiterjesztett valósággal közvetíthetik a jövő évi olimpiátMinden bizonnyal elsősorban a fantasztikus sporteredmények miatt maradhat emlékezetes a 2020-as olimpia, de televíziós közvetítések megújulása is bekerülhet a sporttörténelembe, első alkalommal kaphat szerepet a kiterjesztett valóság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 13., 15:04
Sport,Portré"Akár még katona is lehet belőlem" – beszélgetés Demeter Bence fehérvári öttusázóvalKisfiúként még nem öttusáról és olimpiáról álmodott, inkább az autók és a gokartok foglalkoztatták. Most a sport a mindene, és nem tartja kizártnak, hogy még a 2024-es olimpiát is megcélozza. A távlatokat illetően is őriz bőven terveket a tarsolyában, ezekről is beszélgettünk Demeter Bencével.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 12., 12:48
Sport,sportFehérvári indulók a Budapest–BamakónTegyük őszintén szívünkre a kezünket, s valljuk be bátran: legalább egyszer életünkben mindannyian elgondolkodtunk azon, hogy érdemes lenne nekivágni életünk nagy kalandjának! Van, akinél ez sebességet, felfedezést, varázslatos tájakat és homokdűnéket jelent. Nekik találták ki a Budapest–Bamakót. A ...
2019. 09. 11., 16:30Közlekedés,retróIntelmek az M7-es autópálya használatához a 70-es évekbőlIsmét kifutott egy újabb nyári szezon az M7-esen. Sajnos idén is volt minden, amit nem szerettünk volna: zsúfoltság, baleset, idegállapot, ökölrázás. Mondhatnánk, van, ami nem változik sosem, hiszen a 70-es években készült filmremek hasonló pillanatokat idéz, igaz, itt a főszereplők a KGST autócsodá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 11., 14:51
Hírek,munkaA székesfehérváriak bíznak a munkáltatójukban, de abban is, hogy hamar találnak új munkahelyetEmelkedett a dolgozók munkavállalói bizalmi indexe, és egyre többen gondolják úgy, még sokáig fennmarad az őket foglalkoztató cég, valamint a pozíció, amelyben dolgoznak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,inflációJanuárhoz viszonyítva átlagosan 0,7 százalékkal emelkedtek az árak2024. februárban a fogyasztói árak átlagosan 3,7%-kal haladták meg az egy évvel korábbiakat. Januárhoz viszonyítva átlagosan 0,7%-kal emelkedtek az árak, a járműüzemanyagok 6,7%-kal drágultak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,adóHol kérhetünk adózási kérdésekben ingyenes segítséget?Bár a magánszemélyek jelentős részének a NAV elkészíti az adóbevallását, mégis adódhat úgy, hogy kérdésünk van adózás témakörben. Hol kaphatunk válaszokat ingyenesen? 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,albérletMegfizethetőbb albérletek? A székesfehérvári albérletárakat csak a fővárosiak előzik megA lakbérek és a fizetési adatok aránya alapján nagyon komoly különbségek vannak az országban az albérletek árai között - derül ki az ingatlan.com felméréséből. Ez alapján Székesfehérváron az átlagfizetés 33 százalékából jönne ki havonta egy átlagos albérlet.
2019. 09. 10., 21:21Hírek,gyászElpusztult a Veszprémi Állatkert zsiráfbébijeSzomorú posztban jelentette be a Veszprémi Állatkert, hogy elpusztult a kevesebb mint egy hónapja született zsiráfborjú. Egyelőre nem tudják, hogy miért halt meg a kiszsiráf.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 10., 12:43
Hírek,érdekességMiért virágzik ősszel a vadgesztenyefa Székesfehérváron?A Lövölde úton virágozni kezdtek a vadgesztenyefák, dacolva az ősszel. Szép, szép és az illatos tavaszt idézi, de sajnos nem jelent jót, és még csak nem is a klímaváltozás eredménye.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 10., 10:54
Hírek,figyelemSzeptember 12-től kezdődik az őszi rágcsálóirtás FehérváronFontos: ne érintsétek meg az irtószeres dobozokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 09. 09., 16:29
Hírek,innovációAz RI2integrate projekt záró konferenciája BudapestenA szeptember 30-án záruló projekt fő célja a kiemelt kutatás-fejlesztési infrastruktúrák helyi beágyazottságának támogatása, illetve az ezekben rejlő gazdasági potenciál kiaknázása.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódik a feltárás a Nemzeti Emlékhelyen, ismét beszennyezték a Gugásvölgyi záportározó csatornáját, és elkészült a Rózsaliget beültetése. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 7-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megvannak a Versünnep döntősei, hatmilliárdos iskolafelújítás keretében már javában zajlanak a munkálatok. A február 29-i számban az új aréna nyílt napján is jártunk. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!