Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 25., 12:42
HírekFélelem és rettegés Sárbogárdon - Valaki Sikoly-maszkban ijesztgeti a helyieketA Sikoly című film gyilkosának maszkját öltötte magára az a férfi, aki így kelt félelmet a sárbogárdiakban.
2016. 10. 25., 11:11Hírek,balesetBuszbaleset történt Csákvár és Csákberény közöttMenetrend szerint közlekedő busz ütközött személyautóval Csákvár és Csákberény között kedd reggel. A baleset a két települést összekötő útszakasz 13-as kilométernél történt. A gépkocsi sofőrjét kórházba szállították, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 24., 14:00
HírekElőzetesbe helyezték a bicskei gyermekotthon felfüggesztett igazgatójátA Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte a bicskei gyermekotthon igazgatóját kiskorúak szexuális molesztálásának vádjával. Az 56 éves férfi sorsáról ma döntött a bíróság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 24., 12:13
Hírek,autóMiért nem érdemes vezetés közben telefonálni, SMS-ezni és internetezni?Leginkább azért, mert ha elkap a rendőr vagy lefotóz a traffipax, akkor komoly pénzbüntetésre számíthatunk. Gondolhatnánk elsőre, hogy ennél nincs is fontosabb. Pedig van. Egy amerikai mobilszolgáltató videót készített a dolog igazi veszélyéről. És nem, nem azzal ijesztgetnek, hogy balesetet szenved...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 17:45
HírekÉs az megvan, hogy Elvis valójában nem is emlékezett meg az 56-os magyarokról?Mivel az Ed Sullivan, a Sullivan Show házigazdája volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 15:15
HírekEz történt Fehérváron '56-ban1956. október 23-án, kedden délután a fehérvári diákok a Hunyadi Mátyás Közgazdasági Technikumban tartottak gyűlést, amin huszonöt-harminc középiskolás volt jelen. A gyűlésen a Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyesületek Szövetsége újjáalakulásának hatásairól, a középiskolásokat érintő kérdésekről tárg...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 13:38
Hírek,GoogleÍgy emlékezik meg a Google 56-rólSzép meglepetéssel készült a keresőóriás az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 12:50
Hírek,interjú'Az én ötvenhatom 1989-ben ért véget'1956. a magyar szabadság éve, amikor a nemzet hősei megmutatták: nem félnek a megtorlástól, elég volt az elnyomásból! Szabadok akartak lenni. Együtt kiáltottak: ruszkik, haza! – melybe beleremegett a föld. Schéda Mária tizenöt és fél évesen a leánygimnázium tanulójaként élte át Székesfehérváron a fo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kosárlabda„Fiatalabb koromban kosarasnak hittek” – Az Alba meccsén járt Jakabos ZsuzsannaAz Arconic-Alba fehérvár legutóbbi mérkőzésén Jakabos Zsuzsanna végezte el a kezdődobást. A többszörös Európa-bajnok úszóról magassága miatt sokszor feltételezik, hogy egykor kosarazott, de csupán hobbiszinten került közelebbi barátságba a labdával.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,síelésMától újranyit az eplényi sípályaÚjra megnyitják az eplényi síközpontot hétfőn - közölte a Síaréna Vibe Park a közösségi oldalán vasárnap este.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,amerikai foci A Berlin Thunder csapatával mérkőzik meg az ELF nyitófordulójában a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapataPénteken bejelentették a 2023-as European League of Football menetrendjét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 11:40
Hírek,relaxStresszes heted volt? Gyógyítsd magad relaxációval és a világ csodáival Túlterhelted az agyad a héten? Vagy zűrös, stresszes időszakon mész keresztül? A hétvégéid is zsúfolásig vannak teendőkkel? Akkor itt az ideje kikapcsolni. Ezt sokan utazással, új élményekkel, esetleg alvással, egy kedvenc sorozat újranézésével próbálják megvalósítani. Ha erre nincs lehetőséged, akk...
2016. 10. 22., 14:00Hírek,Facebookról vett történetekCsalók grasszálnak a megyében és 40 000 forinttal rövidítik meg áldozataikat!Legalábbis erre panaszkodnak többen is a Facebookon. A történet szerint a Gasztroangyal nézettségi indexeire hivatkozva egy négy termékből álló csomagot próbálnak rásózni a lakosokra azok a csalók, akik szürke Audival jelentek meg Fejér megye több településén is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 22., 11:00
Hírek,szemOktóberben ingyenes a szemvizsgálatOktóber a látás hónapja, melynek keretében a programsorozathoz csatlakozó optikákban ingyenes a látásvizsgálat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a rendszeres szemvizsgálat fontosságára a fiatalok és idősek figyelmét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 21., 16:52
Hírek,jótékonykodásPlüssmacikat gyűjtenek a Fejér Megyei Szent György KórháznakFacebookon találtunk rá arra a kezdeményezésre, amelynek szervezői plüssmacikat gyűjtenek a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház számára. Az ötletgazdák december 15-ig várják a játékmacikat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 21., 13:21
Hírek,felújításMegszépült az 56-osok tere Az október 23-i forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából felújították az 56-osok terét. A murvát térköves járdák váltották fel, a környező zöldterületet pedig parkosította a Városgondnokság, amely ezekkel a munkálatokkal szeretne tisztelegni a szabadságharc emléke előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 17:37
Hírek,szinkronTudtad? Ezek a fehérvári színészek szinkronizálják a sztárokatLelepleződött egy fehérvári színésznő, aki a Jóbarátok után talán a második leghíresebb sorozat, az Így jártam anyátokkal egyik állandó karakterének kölcsönözte a hangját. Ezen apropóból körülnéztünk a Vörösmarty Színház társulatának háza táján, és további szinkronszínész-világsztár párosításokra is...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 16:03
Hírek,télEzekre a veszélyekre kell odafigyelni a hideg közeledtévelJó, ha a hideg közeledtével több dologra is figyelünk. Fontos például a fűtési rendszerünk szakszerű átvizsgálása, de a szén-monoxid mérgezés megelőzésére is oda kell figyelnünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 11:15
Hírek,influenzaVigyázzatok magatokra, az Isten szerelmére, ha jön az influenza!Jövő héttől már bárki felírathatja, vagy beadathatja az influenza elleni védőoltást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 23:40
Hírek,óraátállításMikor kell átállítani az órát? Eláruljuk a tél kezdetének időpontjátMinden évben szeretnénk kitolni a tél kezdetét, mégis minden októberben előbb-utóbb megérkezik a csípős hideg, a korai sötétedés és a programok szervezésénél is egyre inkább beltéri helyszínekben gondolkodunk. Ez idén sem lesz másként, és most eláruljuk, pontosan mikor is következik be a téli időszá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,Ráczné Földi JuditPert vesztett a fehérvári DK-s képviselő, most a Kúriához fordul A Kúriához fordul a DK-s Ráczné Földi Judit, aki kedden pert vesztett Válasz Online ellen. 2021-ben offshore-gyanúval hozták összefüggésbe a baloldali hírportálon a Demokratikus Koalíció elnökségi tagját, aki Székesfehérváron indult az előválasztás során.  
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,interjúCser-Palkovics András: „Nekem itt Székesfehérváron 100 ezer főnököm van”A székesfehérvári polgármester egy interjúban elárulta, hogy szívügye a város közlekedése. A tanárok bérrendezése szerinte nem oldja meg az oktatás összes problémáját. Párbeszédet sürget a magyar politikai életben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,segítségA Kríziskezelő Központ az ünnepek után is várja az adományokatHabár az ünnepeknek vége, a télnek korántsem. A Kríziskezelő Központ továbbra is várja az adományokat a Sörház tér 7-es szám alatt. Most elsősorban meleg cipőkre, csizmákra, bakancsokra van szükség.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 21:00
Hírek,érdekességÉletre kelt a halott láma egy burját kolostorbanItiligov láma világhírnévnek örvend, a burját vallási gyakorló ugyanis halála után lótuszülésben mumifikálódott. Ráadásul éjszakánként életre kel és a kolostorban sétálgat. Ami a ruházatát és a csomagjait figyelve azért nem feltétlenül vehető túl komolyan...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 16:35
Hírek,űrIlyen a földfelkelte és a földlemente a Holdról nézveEgy japán űrszonda HD minőségben rögzített képeket a Hold felszínéről. A Kaguya 2007-2009 között készült fotóiból a napokban került nyilvánosságra egy animáció, amelyen először láthatjuk milyen is a földfelkelte és a földlemente a szomszédos égitest felszínéről nézve.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 11:00
Hírek,kereskedelemEzeket az üzleteket hiányolják a leginkább a fehérváriakMaroshegyen elkélne egy éjjel-nappali, egy fogorvosi rendelő, de egy ATM-nek is örülnének az ott lakók. Feketehegy-Szárazréten a pékséget és a fitnesztermet hiányolják a helyiek, legalábbis ez derül ki az egyik nagy kereskedelmi bank által készített interaktív térképről, amelyen bárki szavazhat arra...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 14., 17:29
Hírek,almaIngyen alma a TescóbanIngyenes almakóstoltatást tartanak a Tesco 30 áruházában, köztük a fehérvári hipermarketben, közismertebb nevén a Nagytescóban is. A kóstoltatás célja a magyar alma népszerűsítése.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik, másfél éven belül teljesen megújul a Tóparti gimi. Életmentő növények, avagy hogyan tartsuk tisztán a levegőt az otthonunkban. Mindezek mellett fiatal tehetségekről is szó lesz. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lassítani kell! Nemcsak a mindennapokban érdemes megfogadni ezt a tanácsot, bizony a közutakon is vissza kell venni a tempót. Maroshegyen legalábbis mindenképp, ha nem akarunk sokat fizetni. A lassulást kezdjük rögtön olvasással, itt a legfrissebb magazin.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Okos tantermekben okosodhatnak a fehérvári diákok, 152 új parkolóhelyet alakítanak ki a vasútállomásnál és tovább zöldül a város, 15 hektárnyi erdőt telepítenek. Minderről bővebben a legújabb lapszámban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ha új év, akkor új szabályok. Legújabb lapszámunkból kiderül, milyen változásokra kell számítani 2023-tól. Kellemes olvasgatást és boldog új évet kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Lezárult az Aranybulla-emlékév, bővülnek a parkolóövezetek és újabb dicsőség a városnak, Szélig Viktor bekerült a Hírességek Csarnokába. Az év utolsó lapszáma hamarosan a postaládákban, de addig is lehet lapozgatni online formában. Békés, áldott ünnepeket kívánunk minden kedves olvasónknak!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új képzések indulnak a fehérvári felsőoktatásban, idősebb Ocskay Gábor élete egy kötetben és közösen díszített karácsonyfa. Ezúttal ez kerül az asztalra, vagyis az újságba. Kellemes olvasást kívánunk!