Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 16., 14:50
Hírek,csillagászatVideón a Merkúr-vándorlás - lélegzetelállító felvételt készített a NASAAz idei év dúskál a csillagászati látnivalókban, az egyik leginkább várt eseményről, a Merkúr-vándorlásról most lélegzetelállító videót tett közzé a NASA.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 14., 18:52
Hírek,állatokMit kell tenni, ha elgázolt állatot látunk az úton?Elgázolt állatot láttál az úton és fogalmad sincs, hogy mi a helyes eljárás ilyenkor? Így voltunk ezzel mi is. Utánajártunk, hogy mit kell és biztosan mit nem kell tenni ebben a helyzetben.
2019. 11. 13., 12:49Hírek,csalókCsalók gyűjtöttek adományt a székesfehérvári Polgármesteri Hivatal nevében A Hivatal elhatárolódik minden ilyen tevékenységtől, és arra hívja fel a munkaadók és a lakosság figyelmét, hogy ne dőljenek be a csalóknak!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 12., 22:24
Hírek,jótékonyságÖsszefogtak a Fejér megyei tűzoltók is az állami gondozott gyerekek karácsonyáértDecember 1-ig még lehet csatlakozni a tűzoltóság akciójához, melyben állami gondozott gyerekeknek gyűjtenek ajándékcsomagokat karácsonyra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 12., 16:01
Hírek,csillaghullásJönnek a Leonidák: szemkápráztató csillaghullásnak lehettek szemtanúi a hétvégénBár az őszi időszak nem feltétlenül a tiszta éjszakai égboltjairól híres, ettől ez még nem szegi kedvét a látványosan cikázó meteoroknak, akik a vastag felhőrétegek mögött is meg-megvillantják fényes csóvájukat. A szomorkásabb hónapok első égi hírnöke az Orionidák voltak, a hétvégén pedig az október...
2019. 11. 12., 12:48Hírek,veszélyNe vedd fel, ha ezekről a számokról keresnek! - rendőrségi figyelmezetésÚjfajta bűncselekményekre figyelmeztet a rendőrség. Telefonhívásokon és internetes hirdetéseken keresztül csalnak ki pénzt a gyanútlan áldozatoktól.
2019. 11. 11., 12:06Hírek,zeneNew Kids, Lisa Stansfield, no, meg a Faxni: ezt hallgatta a világ 30 éveHódított a New Kids, Lisa Stansfield körbeutazta a világot, tartotta magát a Lambada, no és persze kijött a Fehérváron alakult Faxni első nagylemeze. Zenei időutazásunk célpontja ezúttal 1989 novembere.
2019. 11. 11., 09:57Hírek,buszÁmokfutó fehérvári buszsofőr: a rendőrség és a Volánbusz is vizsgálatot indítottA rendőrség és a busztársaság is vizsgálatot indított az Adonyi út és a Seregélyesi út kereszteződésébe több szabálytalanság után piros lámpánál nagy lendülettel kikanyarodó buszról készült felvétel alapján.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeNapos, nyárias idő várható a hétvégénJellemzően napos, nyugodt, nyárias idő várható a hétvégén, bár a szél élénk lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 25 Celsius-fok körül alakul, de vasárnap akár 31 fok is lehet - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 10., 22:32
Hírek,időjárásEnyhe, csapadékos idővel folytatódik a novemberAkár húsz fok körüli maximumokra is számítanunk kell a héten, hozzá több-kevesebb csapadékkal. Szedjük szorgosan a vitaminokat, mert ilyenkor terjednek legjobban a vírusok...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 09., 15:32
Hírek,fociFehérváron lesz az U21-es foci Eb-döntője 2021-benSzékesfehérváron, Szombathelyen, Gyirmóton és Budapesten, a Bozsik Stadionban lesznek mérkőzések a 2021-es, magyar-szlovén közös rendezésű U21-es labdarúgó Európa-bajnokságon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 09., 11:40
Sport,sportMásodszor mentett életet a játékvezetőValljuk be, a meccseken a játékvezető szinte soha nem válhat hőssé. Závotka Csongor azonban már másodszor igazolta, hogy ez igenis lehetséges, mindkétszer emberi életet mentett a zöld gyepen.
2019. 11. 08., 11:07Hírek,áramszünetÁramszünet lesz november 11-13-ig Székesfehérvár több utcájábanElektromoshálózat-felújítás miatt szünetel a szolgáltatás.
2019. 11. 07., 19:21Hírek,körforgalomEgy siető autós szerint már most is háromsávos az Auchan-körforgalomSietett, ezért a járműforgalom elől elzárt területen előzte meg a kocsisort egy autós a fehérvári Auchan-körforgalomnál. És itt még nem volt vége a jelenetnek, amiről videó is készült.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 07., 15:18
Hírek,KRESZMiért vannak térdig érő KRESZ-táblák a Budai úton?Nem a KRESZ-táblák mentek össze a Budai úton, és nem is valamilyen új szabályozás miatt lepték el Székesfehérvár legforgalmasabb útját a törpe méretű jelzések. A megoldást egészen máshol kell keresni.
2019. 11. 07., 13:23Hírek,vásárlásKözel 50 ezer forintot költenek karácsonyi ajándékra idén a magyar internetezőkA tavalyi 41 ezer forint helyett az idén már átlagosan 48 400 forintot terveznek karácsonyi ajándékokra költeni az aktív internetezők, ami több mint 20 ezer forinttal haladja meg a négy évvel ezelőtti keretet - derül ki az Árukereső.hu és a GKI Digital éves közös kutatásából.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2019. 11. 05., 19:36
Sport,fociDisztl Péterrel nosztalgiáztunk az új Puskás Ferenc Stadion avatómérkőzése apropójánNovember 15-én adják át az új Puskás Ferenc Stadiont, a nyitómérkőzésen pedig nem kisebb csapattal méri össze erejét a magyar férfi labdarúgó-válogatott, mint Uruguay klasszisokból álló legénységével. Hogy felidézzük a stadionban lejátszott egykori meccseket, a Videoton legendás kapusával, Disztl Pé...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 04., 15:54
Hírek,közlekedésLátni és látszani - Fejér megyében is elindult a rendőrség közlekedésbiztonsági kampánya A láthatóság fontosságára hívja fel a figyelmet az ORFK december 15-ig tartó kampánya, melynek során a gépkocsik állapotának ellenőrzésében segítenek a rendőrök Fejér megyében is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,munkahelyA szállítási és fuvarozási munkák is lehetnek változatosak!Talán nem áll olyan távol az igazságtól, ha azt mondjuk, hogy amikor a szállítási és fuvarozási munkák kerülnek szóba, akkor mindenki előtt a következőhöz hasonló kép ugrik be: negyvenes pasas a teherautó volánja mögött, fiatal egyetemista bringán a belváros szűk utcácskáin, ötvenes, morózus kamions...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,vállalkozásAlkalmazottból vállalkozó? Hogyan vágjunk bele?Az alacsony fizetések, a kötött munkaórák és a türelmetlen munkáltatók miatt sokan gondolják úgy, hogy a munkaviszony fenntartása helyett inkább vállalkozásba kezdenek. Ez sokszor valóban jó ötletnek bizonyul, azt azonban vegyük figyelembe, hogy a folyamat sok nehézséggel is együtt jár. A vállalkozó...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,beruházásCsúcstechnológiás nitrogénüzemet adtak át SzékesfehérváronNagyértékű beruházás keretében épített nitrogénüzemet a Messer Hungarogáz az elektronikai gyártással foglalkozó Harman Becker Gépkocsirendszer Gyártó Kft. székesfehérvári gyárának területén.
2019. 11. 04., 12:01Hírek,egészségHalálos is lehet a feketepenészEgyre hidegebb az idő, ezáltal egyre nagyobb a kinti-benti hőmérsékletkülönbség. Az így keletkező pára a falon csapódik le, ez pedig kiváló táptalaja a fekete penésznek. A betolakodótól jobb megszabadulni, komoly bajokat okozhat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 04., 09:38
Hírek,digitális világOkosabb lett az eSzemélyiAki most vált az új típusú személyi igazolványra, már a személyi azonosítót és a lakcímadatot is tartalmazó chippel ellátott eSzemélyit veheti át, sőt, MÁV-bérletként is használhatja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 03., 20:06
Hírek,időjárásEső, eső és még több eső - ízig-vérig őszi időjárás vár ránk a jövő hétenMíg az elmúlt napokban éppenhogy csak kimutatta foga fehérjét az őszi időjárás, addig a jövő héten már komolyabb erődemonstrációra kell számítani: az előrejelzések szerint egy napot sem úszunk meg szárazon, a hétvégéhez közeledve pedig a napi maximumok a 10 fokot is alig érik majd el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 11. 03., 13:03
Sport,sportLendüljünk formába! - Tévétorna a Fehérvár TelevízióbanNovember 4-től indul a nyitott tornatermi foglalkozásokba is betekintést nyújtó sorozat a Fehérvár Televízióban. Naponta tízperces mozgásra ösztönzik a nézőket, így a televíziónézés sem akadályoz, sőt segíthet a rendszeres mozgásban, kondíciónk megőrzésében!
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...