Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 20., 14:55
Hírek,érdekességA hétfői kilogramm már más mint a vasárnapi voltLehet különbség egy kilogramm és egy kilogramm között? Nos, lehet hogy van, az egyik legtöbbet használt mértékegységünket ugyanis május 20-tól már nem egy természeti állandó határozza meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 20., 13:41
Hírek,techTényleg nem lesz Gmail, Youtube és semmilyen Google-termék a Huawei telefonokon?Nagyjából 1,3 millió magyar Huawei mobiltelefon-tulajdonos pánikol vasárnap este óta: a Google megszakíthatja az együttműködést a Huaweijel. A Reuters értesülését még nem követte hivatalos bejelentés. Mi történt eddig és miért? És főleg: mi lesz ezután?
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 19., 19:08
Hírek,időjárásA jövő héten is folytatódik a csapadékos időjárásNem tudom, mi van ezzel a májussal, de egyelőre nagyon úgy néz ki, hogy évszakot tévesztett, ugyanis nem nagyon emlékszem olyan tavaszra, ahol június elejéhez közeledve még hozzá se szagoltam a rövidebb cuccaimhoz. Komolyan, nyáron meg esni fog a hó?
2019. 05. 19., 13:05Hírek,internetŐket kövesd a Twitteren az európai parlamenti választás ideje alatt!A Twitter az európai parlamenti választás alkalmából új emojit hozott létre, amely az #EUElections2019 és az #EP2019 hashtagek használatakor is láthatóvá válik. És ha már Twitter, akkor megmutatjuk, melyek a választással kapcsolatos legfontosabb Twitter-fiókok, hashtagek és listák.
2019. 05. 18., 15:06Hírek,balesetKényszerleszállást hajtott végre egy kisrepülőgép a Börgöndi repülőtérenTöbb személy is megsérült, amikor egy kisrepülőgép kényszerleszállást hajtott végre a Börgöndi repülőtér mellett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 17., 20:25
Hírek,közlekedésA fehérvári Ikarus is beszáll a kormány elektromos busz gyártási programjábaHat év alatt szeretnének hatezer közösségi közlekedésben működő buszt új generációs járművekre cserélni,egy, a kormány által meghirdetett program keretében. A gyártásban a fehérvári Ikarus is részt vesz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 17., 10:59
Hírek,környezetvédelemTizenöt magyar városban lesz szombaton csomagolásmentes flashmob, Fehérvár egyelőre nem csatlakozottSzékesfehérváron nem lesz holnap csomagolásmentes flashmob, de Gárdonyban igen. Az egy órán keresztül tartó zöldpólós piacozáshoz Budapesten kívül eddig tizennégy város csatlakozott.
2019. 05. 16., 15:37Hírek,földrengés2,4-es erősségű földrengés volt MóronKisebb földrengést mértek a Fejér megyei Móron május 16-án, csütörtökön. A Richter-skála szerinti 2,4-es erősségű földmozgást a lakosság nem érzékelte.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszKopogtat a tavasz: enyhe idő várható a héten, 20 fok is lehetVáltozékony, de nagyon enyhe, tavaszias időre lehet számítani a jövő héten, sok napsütéssel, kevés csapadékkal és olykor élénk széllel. A levegő csúcshőmérséklete a legmelegebb órákban akár a 20-21 Celsius-fokot is megközelítheti - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeEnyhe, de esős, szeles idő várható a hétvégénA megszokottnál enyhébb idő várható a hétvégén is, a hőmérséklet csúcsértéke továbbra is bőven 10 Celsius-fok felett alakul, de többször kell esőre, záporra számítani, és a szél is gyakran lesz élénk, olykor erős - derül ki az HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszItt a tavasz és úgy tűnik, marad isFolytatódik az enyhe, tavaszias idő a következő napokban is, az éjszakai fagyok a hét közepére megszűnnek, és a csúcshőmérséklet továbbra is jóval 10 fok felett alakul - írja a HungaroMet.
2019. 05. 16., 14:50Közlekedés,két kerékTudod melyek a kerékpár kötelező tartozékai? Teszteld magad!Lassan-lassan előkerülnek a sufnik mélyéről a biciklik, és ha az időjárás is úgy akarja, egyre többen választhatják ezt az egészséges és környezetbarát közlekedési módot. Ám mielőtt nekivágnánk az aszfalt meghódításának, nem baj, ha megnézzük, hogy minden a helyén van-e! És persze az sem árt, ha tud...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 16., 12:38
Hírek,adományPlüssállatok százaival lepték meg a kórházban fekvő gyerekeket a Szelíd MotorosokTöbb száz plüss állatot adományozott a Szelíd Motorosok a Zaklatások Ellen csoport a fehérvári kórház gyermekosztályának május 15-én, egy országos akció keretében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 15., 14:02
Hírek,munkaJobban teljesítenek a távmunkában dolgozók, egyre több cég vállalja beA magyarországi cégek is egyre rugalmasabbak, szakemberek szerint 2021-ig akár háromszor annyian dolgozhatnak majd távmunkában, mint ma.
2019. 05. 15., 10:59Hírek,figyelemNe ijedjünk meg, nem jött el a világvége Székesfehérváron, csak légtelenít a MOLAz M7-es autópálya déli oldalán lévő terület környékét érintik a munkálatok.
2019. 05. 14., 12:42Hírek,madárMadárritkaságot találtak Székesfehérváron madárbarátokSzerencsére alig fél napig kellett a Vadmadárkórház vendégszeretetét élveznie annak a havasi sarlósfecskének, akit fehérvári madárbarátok találtak meg.
2019. 05. 13., 16:58Hírek,balesetCserbenhagyásos kerékpáros baleset történt Kisfalud határában Súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba a mentők egy kerékpárost, miután egy másik biciklissel ütközött szombaton délután a Székesfehérvár és Kisfalud közötti kerékpárúton.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 19:22
Hírek,időjárásIdőjárás: a fagyosszentek hozzák a kötelezőtSok eső, szél és lehűlés - bár már május közepén járunk, az időjárás továbbra is csak nyomokban tartalmaz tavaszt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 15:42
Hírek,autóA fehérvári Aldinál is lesz elektromosautó-töltőNéhány hónapon belül Fehérváron is lesz elektromosautó-töltő az Aldi parkolójában. Az áruházlánc és az E.On több mint száz üzlethez telepít töltőpontot. Az első hat oszlopot Nyíregyházán építették ki.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 12., 10:37
Hírek,közlekedésFelújítják a Keleti pályaudvart május 13-tól, a fehérvári vonatközlekedést is érinti a változásA délutánonként Tapolcától Székesfehérváron át Budapestre közlekedő vonatot érinti a változás, aki pedig a Keleti felé közlekedik, május 26-ig számítson fennakadásokra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Közélet,politikaLemondott Balog Zoltán a lelkészi elnöki tisztségrőlLemondott Balog Zoltán a Magyarországi Református Egyház Zsinatának lelkészi elnöki tisztségéről. A Magyarországi Református Egyház törvényei szerint a lemondás a következő Zsinat döntésével válik hatályossá. Az elnöki teendőket mostantól Pásztor Dániel püspök látja el. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,egészségügyFigyeljünk a veszett állatokra!Veszettség, legeltetési tilalom és eb zárlat - a keleti országrészben mindezek jelenleg létező jelenségek. A szakemberek arra hívják fel a figyelmet, hogy amennyiben nem járunk el felelősen, úgy a probléma az ország többi részére, esetlegesen Fejér vármegyére is valós veszélyt jelenthet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,házasság heteEgy család két bölcső - új lakóját várja Fehérvár BölcsőjeIsmét gazdára talált Fehérvár bölcsője. A SZÉNA Egyesület immár 23. alkalommal adta át a bölcsőt, ezúttal egy olyan édesanyának, aki harmadik gyermekét várja, de már első babáját is a bölcsőben ringathatta.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 09., 16:41
Sport,sportNekifutunk a Balatonnak!Május 11-én, szombaton kora reggel kezdődik a XIII. Ultrabalaton, a magyar tengert kerülő, hangulatában semmi mással össze nem hasonlítható nagy futóesemény. A tizenháromezer induló között ott lesznek a Fehérvár Médiacentrum váltójának tagjai is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 09., 12:34
Hírek,utazásJönnek az emeletes vonatok - egyre több kerékpárt szállítunk a Velencei-tóhoz és a BalatonhozTöbb mint tíz százalékkal nőtt a kerékpáros utasok száma a vonatokon 2018-ban a magyar vasúttársaság adatai szerint. A megnövekedett forgalom érinti a Velencei-tavat és a Budapest-Siófok vonalon Székesfehérvárt is, jövőre emeletes vonatokkal növelik majd a férőhelyek számát.
2019. 05. 07., 13:06Hírek,bűnügyIllegális fegyvereket és lőszereket foglaltak le KálozonA Fejér megyei nyomozók a TEK munkatársaival közösen fogták el azt a két kálozi férfit, akik fegyvereket, lőszereket rejtettek el otthonukban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2019. 05. 06., 19:06
Sport,beruházásAlapkőletétellel indult Fehérvár új sportcsarnokának építéseHárom szakosztály találhat új otthonra a Corvinus Egyetem területén felépülő új sportcsarnokban, mely nemzetközi mérkőzések és különböző rendezvények otthonául is szolgálhat.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Béremelés, fejlesztések és tartalék, megújul hat szakképző iskola és nyílt napok lesznek az új arénában. Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február 22-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Optimista a város 2024-es költségvetése, bővül Fehérvár buszhálózata és nyílt napokkal várja az Alba Aréna a látogatókat! A Fehérvár Hetilap 2024.02.15-én megjelenő számában mindezek mellett megtaláljátok a Házasság Hetéhez kapcsolódó programokat és megnézhetitek, hogyan űzték el a telet Mohán.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Optimista a városi költségvetése, meddőségi szakambulancia nyílhat Fehérváron, állatbarát lett a vasútállomás. A főbb hírek mellet a 2024.02.08-án megjelent lapszámunkban a Versünneppel kapcsolatos legfontosabb információk, dátumok is kiderülnek és a hosszú házasság titkáról is lerántjuk a leplet. K...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emelkedik a béren kívüli juttatás, felavatták a kollégium új központját, megújult az orvosi ügyelet és kupagyőztesek a fehérvári alakulat! Számos, fontos, helyi információt találtok a 2024. február elsején megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Átadták az új útszakaszt az Alba Aréna körül, az ókori Kína kincsei a képtárban és Afrikába viszik az adományokat. Lapozz bele a 2024.01.25-én megjelent számba! Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Támogatás érkezik a kórháznak és februárban indul az ügyeleti rendszer. Mindezek mellett olvashatnak a 2024.01.18-án megjelent lapszámunkban arról is, hogy minősített intézmény lett az SZKKK és kiderül az is, milyen programokkal készül a város a magyar kultúra napjára. Kellemes időtöltést kívánunk!