Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 05., 10:45
Hírek,felújításHétfőn és kedden aszfaltozás miatt forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi úton és a Vörösmarty térenAszfaltozással folytatódik a Vörösmarty tér és a Széchenyi út burkolatának felújítása, emiatt hétfőn és kedden forgalomkorlátozásokat, útlezárásokat vezetnek be két ütemben a Széchenyi út Horvát István út-Balatoni út, valamint a Vörösmarty tér Balatoni út-Budai út közötti szakaszán. A lezárások érin...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2018. 08. 04., 12:58
Sport,kempoPofonok a naplementébenEgy romantikus filmhez nincs szebb helyszín egy vízparti naplementénél. Mondjuk a pofonoknak sem áll rosszul, például egy profi kempógálán.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 13:01
Hírek,sikerSikersztori: egymilliárd dolláros startup fehérvári gyártássalÁtlépte az egymilliárd dolláros érdekeltségi szintet egy 15 millió dolláros tőkebevonási kör után a városunkban is gyártó Formlabs. A startup termékfejlesztéséért is felelős egyik tulajdonosának neve ismerősen csenghet a székesfehérváriaknak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 02., 11:08
Sport,Tour de HongrieAugusztusban Tour de Hongrie! - Itt a székesfehérvári szakasz időpontja és útvonalaA Tour de Hongrie futamának versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg városunkban, a befutót követően pedig a díjátadó ceremóniát a Zichy-színpadon rendezik.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 13:04
Hírek,az ország tortájaA Komáromi kisleány és a Három kívánság lett az ország tortája idénEgy körtés-vaníliás-gyömbéres torta lett az ország tortája 2018-ban. A Komáromi kisleány receptje januárig titkos, de augusztus 18-tól kapható lesz a legtöbb cukrászdában. Az ország cukormentes tortájának idén a chia magos-diós mandulapiskótából, meggyből és a darabos túróból készülő Három kívánságo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 08. 01., 10:42
Hírek,lecsófesztiválMár lehet jelentkezni a Lecsófőző VigasságraAugusztus 26-ig várják a csapatok jelentkezését a 14. székesfehérvári főzőversenyre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 12:56
Hírek,FacebookÍgy dolgoznak a Facebook moderátoraiEddig nagy titoktartás mellett dolgoztak a legnépszerűbb közösségi portál moderátorai, most azonban a Zuckerberg-birdalom érdekes kulisszatitkokat árult el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 31., 10:59
Hírek,tűzKiégett a Ribillió pincéje, szeptember közepén nyitnak újraHétfő reggelre kiégett a Ribillió pincéje. A belvárosi kávézóban elektromos zárlat okozta a tüzet öt négyzetméteren. Szeptember 15-én nyithatnak újra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,régen és mostLesz-e valaha béke a Közel-Keleten? Az október 7-ei terrortámadás változásokat okozott a Közel-Keleten, a palesztin-izraeli konfliktusban. Hogy lesz-e valaha béke a térségben, mi vezetett a háborúhoz? Ezekre a kérdésekre kaphattak választ szerda délután a látogatók a Mathias Corvinus Collegium előadásán. 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,fogadóóraÚj buszmenetrend, a Bakony utca bekötése az elkerülő útba, a volt Depónia-terület hasznosítása - online fogadóórát tartott a polgármesterTöbbszáz kérdés érkezett ezúttal is Cser-Palkovics András polgármester online fogadóórájára, a többségük - ahogy rendszerint - most is közlekedéssel, útfelújításokkal, tömegközlekedéssel foglalkozott, de többen érdeklődtek arról is, mikor történik meg a Bakony utca bekötése az elkerülő útba.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,gazdaságKözéppontban a területfejlesztésAz új területfejlesztési politikáról, Fejér vármegye, Székesfehérvár lehetőségeiről tartott előadást Navracsics Tibor a Székesfehérvár Jövőjéért Egyesület ülésén csütörtökön délután.
2018. 07. 30., 17:00Hírek,jazzHárom napig szól az ingyen jazz Fehérvár belvárosábanHétfőn kezdődik és szerda este ér véget az idei Alba Regia Feszt. A fehérvári nyáresték egyik leghangulatosabb rendezvényén épp egy tucat jazz, swing és blues koncertet lehet ingyenesen megnézni és hallgatni a múzeum kertjében és a Bartók Béla téren.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 14:46
Hírek,ivóvízA hőség miatt felszerelték az ideiglenes ivókutakat isAz öt ideiglenes ivókúttal együtt pedig már közel negyven köztéri kútnál juthatunk ivóvízhez Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 30., 13:29
Hírek,hőségA hőség miatt tovább tart nyitva a strand és locsolják az utakatA hőség ideje alatt egy órával tovább tart nyitva a városi strand és megkezdték Székesfehérvár útjainak locsolását is - írja a városgondnokság.hu
2018. 07. 30., 12:42Hírek,tűzKigyulladt egy családi ház az Akácfa utcábanA terasz és a teteje gyulladt ki egy székesfehérvári családi háznál. Az Akácfa utcai épületben tartózkodók időben elhagyták a házat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 29., 17:34
Hírek,időjárásKánikulával és felhőszakadással búcsúzik a július - időjárásSok napsütés, akár 34 fok, záporokkal és zivatarokkal - ez lesz a heti időjárásmenü, amivel elköszön tőlünk július, és üdvözöl minket a nyár utolsó hónapja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 28., 13:24
Sport,sportIdén is hódított a strandrögbiNyár, napsütés, strand - a nagy többség számra ezek egyenlőek a pihenéssel, láblógatással. De nem a rögbisek számára, akik idén is játékkal töltötték a strandidőt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 17:07
Hírek,vasútSzergej és Nohab Székesfehérváron - nosztalgia hétvégét hirdetett a MÁVIgazi csemegével várja hétvégén a MÁV a vasútbarátokat: Nohab és Szergej mozdonyokkal közlekedtetnek majd vonatokat Székesfehérvár és Tapolca között. Mutatjuk a menetrendet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 27., 15:15
Hírek,veszélyVigyázz az Új Csóri úton, gyakorlatoznak a kisgólyák!Pénteken reggel már bekeveredtek az autók közé a gólyák, de szerencsére nem történt baj.
2018. 07. 26., 20:01Hírek,moziMegérkezett az első teaser az Oscar-díjas rendező Fehérváron is forgatott filmjéhezFelkerült a Youtube-ra az első részlet az Oscar-díjas Nemes Jeles László új filmjéből. A Napszállta (Sunset) egyes jeleneteit Székesfehérváron is forgatták tavaly nyáron. A filmet szeptember végén mutatják be Magyarországon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,körözésSzékesfehérvárnál fogtak el egy török terroristátLőfegyver birtoklásáért, emberölésért, valamint fegyveres terrorszervezetben részvételért adtak ki korábban elfogatóparancsot ellene.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,lopásSzékesfehérvári fogászati rendelő öltözőjéből lopott a nő, hamar elkapták a rendőrök Pénztárcát, iratokat és készpénzt vitt a tolvaj.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,támadásKéssel támadt a mentősre, a Fejér Vármegyei Főügyészség emberölés kísérlete miatt emelt vádatA Fejér Vármegyei Főügyészség közfeladatot ellátó személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a férfival szemben, aki késsel támadt a segítségére siető mentősre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 26., 18:10
Hírek,tudományJön a vérhold, itt a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása - Székesfehérvárról is látható leszMagyarországról, így Székesfehérvárról is megfigyelhető lesz a XXI. század leghosszabb holdfogyatkozása július 27-én. A Terkán Lajos Csillagvizsgáló távcsöves bemutatót is szervez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 26., 17:22
Hírek,FEZENIdeér a FEZEN-re Kowalsky meg a Vega? Lesz csütörtökön este koncert?Váratlan akadály gördült a népszerű magyar együttes FEZEN-koncertje elé.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 07. 26., 14:49
Hírek,pályázatTelefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek a PatikaPlus rajzpályázatán A nyári vakáció egészséges eltöltése a témája a rajzpályázatnak, amit a székesfehérvári székhelyű cég hirdetett. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.
2018. 07. 26., 13:29Hírek,balesetTömegkarambol történt az M7-esen, VelencénélNégy autó ütközött össze csütörtökön délelőtt az M7-es autópályán. A baleset Velencénél történt, a Balaton felé közlekedők csak a külső sávot használhatják. Információnk szerint többen is megsérültek.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Faültetés Palotavárosban, figyeljünk az utcán élőkre és vármegyei focirangadó. Lapozz bele a 2023.11.30-án megjelent számba! Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megnyitott: bepillantást nyerhetsz a kőtár és látogatóközpontba és a Petőfi 200 kiállításra, de ha tovább lapozol mézédes híreket is olvashatsz a 2023. november 23-án megjelent újságban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fehérváron ülésezett a diáktanács, új igazgató a könyvtár élén és hamarosan nyit a Koriliget. Eredményekről, tervekről és újdonságokról is olvashattok a 2023. november 16-án megjelent lapszámunkban.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megjelent a Fehérvár Hetilap legújabb lapszáma (2023.11.09.). Ahogy megszokhattátok az elmúlt hét legfontosabb közéleti és sporteseményeiről olvashattok az eheti lapszámban is, így például a megújult Városházáról, a Márton napról és egy exkluzív képgalériát is láthattok az új multicsarnokról, ahol j...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Ismét lehet pályázni Fehérvár bölcsőjére, keresik a város karácsonyfáját és újjászületik az Aba-Novák secco. Kellemes időtöltést kívánunk a 2023. november 02-án megjelent Fehérvári Hetilap lapozgatásához.

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fehérvár továbbra is népszerű turisztikai célpont. Ha nem figyelünk, akkor nem csak az óraátállítás miatt késhetünk el, a buszmenetrend is változik. Részletek a 2023. október 26-án megjelent Fehérvár Hetilapban.