Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 21., 15:08
Gazdaság,állásOtthon a személyszállításban - Csatlakozz egy megbízható csapathoz!A Homm Kft. egyik meghatározó tevékenysége immár több mint huszonöt éve az autóbuszos különjárati szolgáltatás. Egyedi igények alapján, személyre szabottan vállalják cégek, intézmények, turista csoportok, magánszemélyek különjáratainak szervezését, lebonyolítását belföldön és külföldön egyaránt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 21., 14:55
HírekbalesetTeljes útzár az M7-esen Baracskánál, felborult egy kamionSzalagkorlátnak ütközött egy kamion, majd felborult, teljes útzár van az M7-es autópályán, Baracska térségében a Balaton irányába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 20., 14:16
Bűnügy,gyilkosságElső fokon 18 évre ítélték a sárkeresztúri kettős csecsemőgyilkos nőtElőbb 2017-ben, majd két évvel később is megölte újszülött gyerekét egy sárkeresztúri nő. A kétszeres csecsemőgyilkos anyát az elsőfokú tárgyaláson 18 év fegyházbüntetésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte a bíróság. Az ügyész és a védelem is fellebbezett a döntés ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 20., 13:10
Hírek,TescoJövőre 289 ezer forint lesz a legalacsonyabb fizetés a magyar Tescókban2021. február 28-ig két lépésben 289 ezer forintra emeli az elérhető legalacsonyabb bércsomagot a magyar Tesco. A kiskereskedelmi lánc a mostani emelésekkel együtt több mint 7,3 milliárd forintot fordított béremelésekre az elmúlt két évben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 20., 08:44
Gazdaság,állásNyílt napot rendez leendő munkavállalóknak a XOMOX Magyarország február 21-énÉrdeklődő munkavállalók részére tart nyílt napot a nagymúltú cég pénteken.
2020. 02. 19., 21:06Hírek,lezárásVároskapurészlet is előkerülhet a Palotai úti kis murvás parkoló feltárásánál - február 25-től lezárjákA Palotai úton, az Alba házzal szemben lévő kis murvás parkolóban régészeti próbafeltárást végeznek február 25-től, a munkálatok idejére a parkolót lezárják.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 19., 19:25
Hírek,környezetBetiltják Magyarországon is az egyszer használatos műanyagok forgalmazásátA szerdán bejelentett nyolc pontból álló Klíma- és természetvédelmi akcióterv része az egyszer használatos műanyagok betiltása, ahogy az illegális hulladéklerakók felszámolása is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 19., 10:53
Hírek,veszélyKomoly műszaki beavatkozásra van szükség a Vásártéri úti felüljárónál, a Balatoni útinál pedig további vizsgálatokra és súlykorlátozásraElkészült a Balatoni úti töltés vizsgálatának elemzése.
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,tavaszMarad a változékony, az átlagosnál hűvösebb idő április utolsó hetében isLassú melegedés kezdődik, és a hét végén ismét előfordulhat 20 Celsius-fok feletti hőmérséklet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,hétvégeMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégénMarad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
2020. 02. 18., 18:23Hírek,balesetveszélyBalesetveszély miatt lezártak egy járdaszakaszt a Távirda utcábanLezárták a Távírda utcai rendelőintézet melletti járdaszakaszt, mert a lehulló vakolat miatt balesetveszélyes arra közlekedni. Az önkormányzat egyeztet a tulajdonossal, és felszólítja az omlásveszély megszüntetésére.
2020. 02. 18., 12:48Hírek,veszélyHogy kerül a gyerek a fehérvári panelház tetejére?A közös képviselő szerint nem egyedi eset a tetőn ücsörgés Székesfehérváron, de sem jogi, sem pedig fizikális eszköz nincsen a kezükben, hogy megakadályozzák ezt a veszélyes mutatványt.
2020. 02. 18., 10:41Hírek,áramszünetFebruár 20-ig áramszünet lesz Fehérvár több utcájábanA napokban elektromoshálózat-felújítás miatt szünetel a szolgáltatás Székesfehérvár néhány utcájában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 17., 19:04
Hírek,uszoda2000 négyzetméterrel bővítik az uszodát SzékesfehérváronA közbeszerzési eljárás kiírása szerint 10 pályás úszómedence, egy tanmedence és 150 fős lelátó is épül a Csitáry G. Emil Uszodában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 17., 13:11
Hírek,mobiltelefon51 ezer tonnányi ok miatt jöhetnek az egységes mobiltöltőkAz Európai Parlamentben majd egy évtizede téma a mobiltöltők egységesítése, most határozott döntés született egy szabvány bevezetéséről. Az ok 51 ezer tonnában mérhető.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 17., 10:50
Gazdaság,bankMárciustól jön az azonnali pénzátutalásNéhány másodperc alatt megérkezhet az elutalt pénz március második napjától az azonnali átutalási rendszer bevezetésével. A teszteredmények azt mutatják, hogy a tranzakciók nagy része két-három másodperc alatt teljesülhet majd.
2020. 02. 16., 18:28Időjárás,időjárásLesz minden a héten: mínusz és plusz 18 fok, napsütés, eső, hó és szélviharKicsit megbolondul a következő hét napban az időjárás, ha nem is áprilisi lesz, de semmiképpen sem téli.
2020. 02. 15., 17:32Hírek,Valentin-napSzívekkel matricázta tele szerelme autóját egy fehérvári férfi Valentin-napraSzív alakú matricákba botlott Valentin-napon egy székesfehérvári férfi, innen jött az ötlet: telematricázza a vidám post-itekkel kedvese autóját az Alba Plaza mögötti murvás parkolóban. A nő teljesen meghatódott.
2020. 02. 12., 19:09Hírek,korcsolyaBe kellett zárni a Kori LigetetA tavaszias februári időjárás miatt szerdán délután bezárt a korcsolyapálya a Zichy ligetben.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásSzombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt 2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a "Shell" körforgalom és a Borszéki utca között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,útlezárásTeljes útzár van a 81-esen, SzékesfehérvárnálRendőrök irányítják a forgalmat a mentési munkálatok ideje alatt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÖsszeütközött két személyautó az M7-es autópályán SzékesfehérvárnálA járművek a 8-as főút felé vezető lehajtónál akadályozzák a forgalmat, az érintett szakaszon torlódásra, lassú haladásra kell számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 12., 17:45
Hírek,bűncselekményMiért fordítják az oldalára az autót Székesfehérváron?Bár többször volt viharos szél, nem a Ciara miatt került oldalt fekvő pozícióba az autó Székesfehérváron.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 12., 10:54
Gazdaság,pénzKötelező bérmegjelölés az álláshirdetésekben?Lássuk be, senki sem szeret vakon repülni, vagy saját maga alá licitálni fizetési igényével, ugyanakkor a másik oldalnak is jól jöhet a transzparencia.
2020. 02. 11., 20:53Hírek,közlekedésEgy hónapra lezárták a Fiskális út egy szakaszátElőreláthatólag egy hónapra lezárták a Fiskális út Nyitrai utca – Bártfai utca közötti szakaszát. A lezárás érinti a Jancsár utca felé közlekedő 25-ös jelzésű autóbuszjáratot is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2020. 02. 11., 20:12
Hírek,környezetvédelemTavasszal folytatódik Fehérváron a 10 millió Fa kezdeményezésZöldebb megye, egészségesebb környezet, 10 millió fa – Székesfehérváron és környékén már tavaly elindult az országos faültetés. A jó hír az, hogy idén tavasszal tovább folytatódik az akció.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!