Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 15., 13:06
Hírek,gyászElhunyt Matók JánosHosszan tartó, de a rá jellemző könnyedséggel viselt betegség után csütörtökön elhunyt Matók János, a fehérvári sportújságírás kiemelkedő képviselője.
2018. 06. 14., 19:59Közlekedés,cipzár-elvCipzár-elv: az íratlan közlekedési szabály, amit kevesen alkalmaznakMegszűnik a sáv, de mégsem engednek be a melletted autózók? A Székesfehérváron is mindennapos közlekedési helyzet egyeseknek kárörvendő pillanatokat, másoknak ősz hajszálakat okoz. Pedig van megoldás. A cipzár-elv (vagy másnéven fésű-szabály) alkalmazása felgyorsítja a közlekedést és ideális esetben...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 14., 13:05
Hírek,közlekedésJelentős forgalomkorlátozások lesznek a Hello, Nyár! és a Székesfehérvár Rallye miattJúnius 15-én pénteken a Hello, Nyár!, hétvégén pedig a Székesfehérvár Rallye miatt lesznek jelentős forgalomkorlátozások. A Mátyás király körút és a Palotai út környékét érdemes inkább gyalog megközelíteni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 13., 13:23
Hírek,gazdaságMiért van szükségünk GDPR tanácsadóra?A régi iratok tárolásától kezdve az épületekbe való beléptetésig rengeteg mindent át kell gondolniuk a cégeknek az új adatvédelmi szabályok betartása érdekében. Hogy mire kell figyelni, és miért fontos mindehhez szakember segítségét, közreműködését igénybe venni? Erről kérdeztük Dr. Kozma Gergely ad...
2018. 06. 12., 20:39Hírek,BelvárosSaját költségére javította meg a Virágórát az órásmesterEgy héttel a rongálás után újra működik a Virágóra. Kovács András órásmester felajánlotta, hogy a javítás költségét átvállalja a várostól.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 12., 15:52
Hírek,gyászElhunyt Kozma Ágnes Mély megrendüléssel értesült a Fehérvár Médiacentrum, hogy 2018. június 12-én elhunyt Kozma Ágnes Penna Regia díjas újságíró.
2018. 06. 12., 11:08Hírek,veszélyBaktériummal fertőzött ásványvizet hívtak visszaPseudomonas jelenlétet mutatták a Lidlben kapható Lupilu Szénsavmentes, természetes ásványvízben. Az üzletlánc a weboldalán tette közzé a felhívást a termékvisszahívásról.
2018. 06. 11., 12:32Hírek,közlekedésAmikor szembejön veled egy autó az M7-esen - videó az életveszélyes pillanatrólSzemben haladt a forgalommal egy Suzuki Vitara az M7-esen. A belső sávban nagy sebességgel közlekedő autót még éppen ki tudta kerülni az a sofőr, akinek a fedélzeti kamerája rögzítette a történteket. A hajmeresztő eset az enyingi lehajtónál történt egy hete.
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,biztonságAutópálya-matricát lehet nyerniHarmadik alkalommal indít közlekedésbiztonsági témájú online felmérést a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt., a kérdőívet kitöltők között tíz darab havi autópálya-matricát sorsol ki a társaság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,balesetÁrokba csúszott egy autó 81-esen, félpályás lezárás vanSérülésről nem érkezett hír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,lezárásForgalomkorlátozás lesz a héten egy öreghegyi kereszteződésnélKeddtől még csak félpályás korlátozás lesz, de pénteken és szombaton aszfaltozás miatt a Pozsonyi út–Zsolnai út kereszteződés egyik teljes ágát lezárják majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 11., 11:06
Hírek,lezárásTöbb utcában útburkolat-felújítási munkák kezdődnek - így változik a forgalmi rendGéza utca, Rozsnyói utca, Sajó utca, Túrózsáki út - ezeken a területeken kell majd a következő időszakban fokozottabban figyelni, hiszen a felújítások miatt megváltozott forgalmi rendre, lezárásokra, terelésekre számíthatunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 10., 17:49
Hírek,időjárásFolytatódik a brutális időjárásFullasztó meleg, égszakadás, villámparádé - valahogy így lehetne összefoglalni a ránk váró napok időjárását. A hét elején 34 fok is lehet, de a hétvégére is csak pár fokkal mérséklődik a meleg, legalábbis az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 09., 17:39
Sport,kézilabdaBajnokok lettek a fehérvári seniorokGyőzött a rutin a Fejér megyei női kézilabda bajnokságban, melyet az FKC Senior hölgyei magabiztosan nyertek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 08., 17:27
Hírek,végeredményVéget ért a Mesés Kiskertek szavazásPénteken délben lezárult a szavazás, és megszületett a végeredménye az I. Székesfehérvári Gyermek Kertépítő Versenynek, amelyen összesen 23 fehérvári óvodás csoport épített kiskertet.
2018. 06. 08., 16:57Hírek,balesetBalesetet szenvedett egy kamion Fehérvárcsurgónál, a sofőr meghaltHalálos baleset történt a 81-es főút 16-os kilométerénél. Eddig ismeretlen okok miatt egy kamion letért az úttestről és fának ütközött. A sofőr életét vesztette.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 19:03
Hírek,viharAutóra szakadt faág, vízben álló területek - Székesfehérváron is tarolt a zivatarA heves zivatar, valamint az erős szél miatt Székesfehérváron és a megye több településén is kellett a tűzoltóknak segíteniük szerda délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 17:42
Sport,táncTánc a világ tetejénRemek májuson van túl Pauker Barbara, a Free Spirit táncosa. A fehérvári lány két-két aranyérmet szerzett a mögöttünk hagyott hónapban a zágrábi Európa-, illetve a pulai világbajnokságon.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 06., 16:10
Hírek,GoogleSzékesfehérváron a Google autójaNéhány hete már összefuthattunk a Google térképes alkalmazásának Utcakép funkcióit frissítő autójával Székesfehérváron, szerdán pedig a Kadocsa úton látták fényképezni.
2018. 06. 05., 20:48Hírek,gyilkosságMegölte férjét egy 51 éves szabadbattyáni asszonyA Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást egy 51 éves nő ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásKét gólt is visszavont a VAR, elúszott a Vidi dobogója! A Puskás a bronzérmes.A 90. percben szinte felrobbant a stadion, szabályosnak tűnő gólt szerzett a fehérvári csapat, már mindenki ünnepelt, amikor a VAR és Karakó játékvezető úgy döntött, véget vet az eufóriának.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásDisztl László: Nem voltunk sztárjátékosok, de rengeteget dolgoztunkDisztl László a Vidi történelmének egyik legjobb középső védőjeként igazi legendává vált Fehérváron. UEFA-kupa-döntős lett a piros-kékekkel, első magyarként BL-résztvevő és KEK-elődöntős az FC Bruges színeiben, míg a válogatottal vb-n járt. Ő a főszereplője sportos retro sorozatunk heti epizódjának....
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,kézilabdaMKSZ Érdemérem Madár Imrének - kitüntették a fehérvári kézilabdás ikontSokat tett a helyi kézilabdasportért, méltán kapott elismerést a honi szakszövetségtől Madár Imre.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 18:34
Hírek,tűzJúnius 5-től tilos tüzet gyújtani Fejér megyébenFejér megye területén lévő erdőkre és fásításokra, valamint ezek határaitól számított kétszáz méteren belüli területre, 2018. június 5-től általános tűzgyújtási tilalom van érvényben. Akár 3 millió forintos bírságot is kaphat, aki megszegi a szabályokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 15:29
Közlekedés,felújításA Kégl György utca felújítása miatt változik a forgalmi rendSzerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában, a munkavégzés ideje alatt korlátozzák a behajtást is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 13:23
Hírek,fogadóóraÚj futópálya, Vörösmarty tér 12., Auchan-körforgalom – témák a polgármesteri online fogadóóráról A közlekedés még mindig mindent visz, de több érdekes kérdés és egy szóbeszéd is felmerült a hétfői polgármesteri fogadóórán. A témákból szemezgettünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 06. 05., 10:21
Hírek,rongálásMegrongálták a Virágórát - Frissítés!Hétfőn adták át hivatalosan az Országzászló teret, de kedden reggelre már ismeretlenek meg is rongálták a Virágórát.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emlékhelyek napja Fehérváron is, fecskehotel, madárkert, nyitott műterem Felsővárosban és százéves az ARAK. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 16-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!