Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 17., 16:37
Sport,sport182 válogatottság rutinja oktatja a kézikapusokatPéldaértékű kézilabdás együttműködés indult el Szegeden, Sugár Tímea, az Alba FKC és Fekete Róbert, a MOL-Pick Szeged utánpótlás kapusedzőjének vezetésével.
2018. 12. 17., 14:38Hírek,karácsonyMég van idő beszerezni a karácsonyfátIdén is több, mint egy tucat őstermelő kínálja fenyőfáját az Iparcikk Piac mellett a Selyem és a Horog utca kereszteződésénél. Sokan már megvásárolták otthonra karácsonyfájukat, de az igazi roham még csak most jöhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 16., 16:59
Hírek,időjárásMarad a hideg, többfelé újabb hóesés várhatóA hétvégére végre-valahára fehérbe borult a kopár téli táj, ám örömünk nem tarthatott sokáig, ugyanis vasárnapra virradóra már alább hagyott a lelkesedés, és csak porhó maradt a szabadba vágyóknak. Jövő héten is hasonló állapotok uralkodnak majd: marad a hideg, ezért cserébe elszórtan újabb hóesés v...
2018. 12. 15., 13:51Hírek,tűzTűz ütött ki egy székesfehérvári családi házbanA város hivatásos tűzoltói két vízsugárral elfojtották a lángokat.
2018. 12. 15., 10:00Hírek,jótékonyságÚj elektromos ágyakat kapott a fehérvári kórházMúlt héten tíz, most pedig újabb hét elektromos ágy érkezett a Fejér Megyei Szent György Kórházba Németországból. Az eszközök az ápolási osztályra kerülnek a Baptista Szeretetszolgálat adományaként.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 17:56
Hírek,ingatlanSzékesfehérvár leverte az országot paneleladások gyorsaságábanBár voltak hangok, amelyek a piac lassulását suttogták, ezt a piac nem hallotta meg. Székesfehérváron legalábbis biztosan nem, ugyanis nemcsak 2017-hez képest, de az ország többi városához képest is gyorsabban pörögtek a panellakások.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 14., 14:05
Sport,sportA Videoton Box Club versenyzői érmekkel tértek haza az ökölvívók országos bajnokságárólDecember 4-7-ig bonyolították le a Női- Férfi Országos Ökölvívó Bajnokságot, ahol is két fehérvári versenyző, a Videoton Box Club színeiben induló Nagy Angéla és Kiliti Tamás is a szorítóba lépett. Végül mindketten a dobogón végeztek: Kiliti Tamás 56 kg-os súlycsoportban bronzérmet szerzett, Nagy An...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 22:03
Hírek,fociBravúros Vidi-döntetlen a Chelsea ellen, de a BATE jutott továbbA maximum is kevés volt a tartalékos Chelsea ellen. Hiába játszott bravúros döntetlent a Vidi a londoni csapat ellen, a másik meccsen a BATE győzött Görögországban, így ők jutottak tovább a csoportból a Chelsea mellett. Nego a forduló gólját lőtte.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 13., 17:56
Hírek,balesetSúlyos baleset történt a Tesco és a Park Center között a Szent Flórián körútonTöbb autó ütközött össze a Tesco és a Park Center közötti úton. A Szent Flórián körúton történt balesetben egy ember súlyosan megsérült.
2018. 12. 13., 16:11Hírek,parkolásIngyenes lesz a parkolás az ünnepi időszakban SzékesfehérváronMár december 18-án, keddtől, egészen 2019. január 1-ig, szintén keddig díjmentesen parkolhatunk Fehérvár egész területén.
2018. 12. 13., 11:06Hírek,balesetHalálos baleset történt MórnálHalálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2018. december 13-án 9 óra 9 perc körül a 8127-es számú út 6-os kilométerénél, Mór térségében. Egy tehergépjármű és egy személygépkocsi ütközött össze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 18:55
Hírek,közlekedésMár tesztelhető a fehérvári okosparkolási rendszerElkezdődött Székesfehérvár okosítása: száz parkolóhelyen helyeztek el olyan szenzort, amelyek segítségével folyamatosan ellenőrizhetjük a helyek foglaltságát. A rendszer tesztelésére már lehet jelentkezni.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 16:34
Hírek,büszkeségeinkSzékesfehérvári lett az Év LakberendezőjeCsillogás, pompa és elegancia - a székesfehérvári Capolavoro manufaktúra lakberendezője, Kiszely Beáta glamour stílusú tervével nyerte meg az Év Lakberendezője 2018 pályázatot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 10., 07:36
Hírek,versenyTátrai Réka lett Fehérvár TáncosaDecember 9-én, vasárnap este tartották az első Fehérvár Táncosa tehetségkutató verseny döntőjét a Vörösmarty Színházban. A győztes Tátrai Réka lett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 09., 17:41
Hírek,időjárásEsős lesz advent harmadik heteEsővel, ónos esővel és kisebb havazással tarkított napok sorával haladunk egyre közelebb a karácsonyhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 18:01
Hírek,karácsonySajátos nevelési igényű gyerekeket leptek meg Fehérvár angyalaiHatvan sajátos nevelési igényű kisgyermek kapott meghívást a Hiemer-házba, ahol egy ünnepség keretében karácsonyi ajándékokat kaptak és egy mesejátékot is megnézhettek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 08., 16:34
Hírek,babaÚjra gazdát keres Fehérvár bölcsőjeA hetedik kisbabára vár a vándorbölcső, most hirdeti ugyanis hetedszer pályázatot a SZÉNA Egyesület - a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány székesfehérvári képviseleteként.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
2018. 12. 07., 19:16Hírek,tragédiaHalálos baleset történt Sárszentmihály közelében - Csatornába esett egy autóÉletét vesztette az a férfi, aki autójával pénteken napközben, egyelőre tisztázatlan okok miatt beleesett a Nádor-csatorna vizébe Székesfehérvár és Sárszentmihály között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 07., 10:05
Hírek,időjárásFehér lesz idén a fehérvári karácsony?Ebben az évtizedben még nem volt fehér karácsony Székesfehérváron, és a 2000-es években is csak elvétve havazott az ünnepek környékén a városban. Idén javíthat(na) az időjárás, bár az előjelek nem éppen a legkedvezőbbek. Mit jósolnak a legnagyobb időjárási portálok? És a meteorológusok?
2018. 12. 04., 19:54Hírek,versenyMegvan, melyik lett a legszebb fehérvári adventi koszorúLezárult a szavazás, eldőlt, hogy a beküldött fotók alapján melyik lett 2018-ban Fehérvár legszebb adventi koszorúja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 16:07
Hírek,veszélySzékesfehérvári gyártóüzembe is került a méreganyagot tartalmazó zabpehelybőlMéreganyag-tartalma miatt azonnali hatállyal vont ki a forgalomból gluténmentes zabtermékeket a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal. A toxinos zabból egy székesfehérvári gyártóüzembe is került.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!