Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 12:18
Hírek,fogadóóraPostabezárás, az eltűnt köztéri órák pótlása, parkolás a Sóstói Stadionnál – online fogadóórát tartott Fehérvár polgármestereRekordmennyiségű kérdés érkezett a hétfői facebookos polgármesteri fogadóórára: talán a legtöbben a különböző helyszínek és a városrészek parkolási gondjainak megoldása után érdeklődtek, de ugyancsak sokan firtatták – a többség véleménye szerint rossz – közösségi közlekedés jövőjét, fejlesztési lehe...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 04., 10:16
Hírek,jótékonyságJótékony fehérvári sportolókA sport fontos, de nem minden, az emberség előrébb való. Az idei esztendőben is a SZETA által pártfogolt családokat ajándékozták meg a fehérvári kosarasok és kézisek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 03., 09:56
Hírek,karácsonySzavazz Te is, melyik legyen Fehérvár legszebb adventi koszorúja!Eljött a közönségszavazás ideje: több mint hetven beküldött alkotás fotója közül választhatják ki az fmc.hu olvasói, melyik legyen idén Fehérvár legszebb adventi koszorúja. Szavazni december 4-én, kedden 18 óráig lehet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 02., 16:38
Hírek,időjárásNem biztos, hogy ezt szerettük volna az időjárástól december elejéreEső, ónos eső és néhol havazás, ehhez hideg, itt-ott köd és persze szél – az Országos Meteorológiai Intézet előrejelzése szerint lesz minden a következő napokban, amit a kellemetlen időjárás gyűjtőfogalma alatt megtalálunk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 12. 01., 13:38
Hírek,Az állatorvos válaszolTengerimalac elkaphat embertől megfázást, influenzát?December van, elkezdődik a megfázós, influenzás időszak, amely nem csak ránk van hatással, alkalmanként kisállataink is elkaphatják tőlünk, ha nem vagyunk körültekintőek. Dr. Lorászkó Gábor állatorvost kérdeztük, hogy mi is ilyenkor a teendő.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 30., 09:48
Hírek,lezárásLezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét az Adventi Jótékonysági Futás idejéreA IV. Adventi Jótékonysági Futás ideje alatt lezárják a Várkörút és a Rákóczi utca egy részét, és a helyi járatú buszok is módosított útvonalon közlekednek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 18:53
Hírek,tél50 ezer forint büntetés a járda sózásáért?Bár idén eddig csak néhány lapátnyi havat kaptunk országos átlagban, azért nem árt felkészülni a járdatakarításra, és arra sem, hogy a kormányrendelet szerint csúnyán megüthetjük a bokánkat, ha megszalad a kezünkben a só.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 16:27
Sport,sportIngyenes boksz edzésekkel várják a gyerekeket a Videoton Box ClubbaSzékesfehérváron egyre népszerűbb sportággá válik a boksz, amelyből természetesen a kicsik sem maradhatnak ki. Ezt szem előtt tartva a nemrég megalapult Videoton Box Clubnak köszönhetően ingyenes edzéseken próbálhatják ki magukat a lurkók a szorítóban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgás40 éve indult a Vidi hihetetlen menetelése - programsorozat kezdődik az UEFA-hősök részvételévelA magyar klubfoci utolsó nagy nemzetközi menetelése éppen négy évtizeddel ezelőtt kezdődött a Sóstói Stadionban és nyolc hónappal később a legendás Bernabéu Stadionban ért véget.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 29., 09:58
Hírek,SzékesfehérvárKikerült az új szelfipont, és a fénygömbök is kaptak helyetMár lehet fotózkodni az új székesfehérvári szelfiponttal a Magyar Király Szálló előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 14:15
Hírek,elismerés A legjobb ásványvíz díját nyerte el a székesfehérvári Aqua MathiasNovember utolsó hétvégéjén tartották a Vajdahunyad várában a XV. Jubileumi Újbor és Sajt Fesztivált, melyen a székesfehérvári Aqua Mathias a legjobb ásványvíznek járó elismerést nyerte el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 11:54
Sport,korcsolyaSzombaton nyit a Kori LigetHivatalossá vált: szombaton délelőtt megnyit a Kori Liget a Zichy ligetben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 28., 10:25
Hírek,madáretetésÉrdemes elkezdeni a madáretetéstA hidegebb napok és a hirtelen fagy komoly próbatétel elé állítják a madarakat, de sokan szeretnének segíteni rajtuk. Összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat, hogy valóban segítség legyen a kihelyezett táplálék.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 16:05
Hírek,jótékonyságCipősdoboz-akciók FehérváronA szeretet ünnepéhez közeledve talán legtöbbünk szívesen adakozik, segíti azokat, akik igazán rászorulnak arra. Összegyűjtöttük, hogy Székesfehérváron hol lehet csatlakozni az úgynevezett cipősdoboz-akciókhoz.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 14:09
Hírek,közlekedésElkészült az új kanyarodósáv a Széchenyi utca és a Horvát István utca kereszteződésébenGördülékenyebb lesz ezentúl a közlekedés a Széchenyi út - Horvát István utca csomópontban: november 25-re elkészült az új kanyarodósáv aszfaltozása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 27., 11:48
Hírek,munkaTe is lehetsz hétköznapi hős: tűzoltókat keresnek SzékesfehérvárraTűzoltókat keresnek a székesfehérvári katasztrófavédelemhez. A szakképzés februárban indul, de a fizikai felmérést holnap reggel tartják Szent Flórián körúti tűzoltó laktanyában.
2018. 11. 27., 10:03Hírek,karácsonyDurván drágul idén a lucfenyő, a többi fajta ára változatlanNagyot drágul idén karácsonyra a lucfenyő, míg a többi kedvelt fa ára nagyjából megegyezik a tavalyival. Idén is várhatóan 2-2,5 millió karácsonyfát adnak el az ünnepekig.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 26., 16:02
Hírek,telefonÍgy mobiloznak a magyarokÁtfogó tanulmány készült mobilozási szokásainkról, melyekben jól észrevehetőek a generációs különbségek, ugyanakkor annyira talán mégsem vesztek el a fiatalok a telefonjukban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,adományA hajléktalanok számára várják az adományokat a Kríziskezelő KözpontbanA hosszan tartó melegre tekintettel továbbra is nyári férfi ruhákat gyűjt a Székesfehérvári Kríziskezelő Központ a hajléktalanok számára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan védjük meg értékeinket nyáron?A nyári szünet, a nyaralások időszakának is megvannak a maga veszélyei, ilyenkor nagyon fontos, hogy fokozottan ügyeljünk biztonságunkra és értékeinkre. A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a legfontosabb teendőkre hívta fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,nyárHogyan óvjuk meg házi kedvenceinket a nagy melegben?A nyári forróságban nagyon fontos, hogy házi kedvenceink egészségére is ügyeljünk. Krepsz Gyöngyi, a HEROSZ Fehérvári Állatotthon vezetője lényeges teendőkre hívja fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 26., 09:57
Hírek,űrÉlőben nézheted ma este, hogyan landol a Marson egy űrszondaMa este kilenc óra körül landol a Marson az InSight. Az űrszonda május 5-i indulása óta nagyjából 485 millió kilométert tett meg. A NASA robotja a sikeres landolás után a bolygó felszín alatti részét kutatja majd.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 25., 16:54
Hírek,időjárásVegyük fel a kesztyűt, jönnek a mínuszok!Erősen markoljuk majd a héten kesztyűbe burkolt kezünkkel az esernyőnk szárát: sok csapadékkal, jelentős lehűléssel közeleg a tél. Hétvégén már itt a december.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 24., 12:58
Sport,kosárlabdaBulgáriában folytatja kalandozásait az AlbaÚgy tűnik, a fehérvári kosárlabdázók idén "bolgár szezont" tartanak, a Europe Cup második csoportkörében ismét balkáni riválisok jönnek. Ismerjük meg az Alba kupaellenfeleit!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2018. 11. 22., 13:53
Hírek,sikerVilágraszóló Fejér megyei siker a világ legnagyobb csokoládé szakmai versenyénAz International Chocolate Awardsról, a világ egyik legrangosabb és legfontosabb csokoládé szakmai versenyéről a magyar csokoládégyártók, köztük egy dunaújvárosi, 4 ezüst- és 1 bronzéremmel tértek haza.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!