Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 17:04
HírekElhunyt Kovács Jenő, székesfehérvári órásmesterTragikus hirtelenséggel meghalt Kovács Jenő. A székesfehérvári órásmester ma hajnalban hunyt el. Az Órajáték megalkotója 67 évet élt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 15:12
Hírek,családA kórházat perli egy csákvári asszony, mert gyermeke agykárosodással születettAz asszony állítása szerint egy orvosi műhiba miatt született 87 százalékos agykárosodással fia, Kevin. A köldökzsinórban vérzés keletkezett, ezt azonban - a nő elmondása szerint - nem vették észre. Kevin képtelen az önellátásra, még ülni sem tud. Apja fél éve halt meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 12:59
Hírek,internetÚjfajta szórakozás terjed a neten: a Facebookon mozizásAhogy várható volt, a felhasználók rövid idő alatt kitalálták, hogyan nem szeretné a Facebook, hogy használjuk az egyik legnépszerűbb szolgáltatását. A Facebook Live-ot egészen biztosan nem arra találta ki Mark Zuckerberg, hogy filmeket közvetítsünk rajta mindenkinek, aki szereti.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 08., 09:57
Közélet,szavazásSzerinted ki nyeri az amerikai elnökválasztást? Szavazz!Ez a nap úgyis erről szól majd: Amerikában ma eldől, hogy ki lesz a következő elnök. Hillary Clinton és Donald Trump minden idők egyik legemlékezetesebb kampányát produkálta, nem csoda, ha mindenkinek van véleménye róluk. Mi pedig kíváncsiak vagyunk rá. Szerinted ki lesz az Egyesült Államok 45. elnö...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 21:00
Hírek,fűtésHalálos szén-monoxid-mérgezés Zámolyon - Figyeljünk a fűtési szezonban!Még csak néhány hete tart a fűtési szezon, de a tűzoltóknak és a mentőknek már sok esetben kellett tűzesetekhez és szén-monoxid-mérgezésekhez vonulni. Legutóbb vasárnap halt meg egy férfi Zámolyon valószínűleg a színtelen, szagtalan alattomos gáz miatt. Pedig egy kis odafigyeléssel sok esetben elker...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 17:00
Sport,Fa NándorFa Nándor a 21. helyen a Vendée Globe-onEgy nappal a rajt után a 21. helyen hajózik Fa Nándor a nyolcadik Vendée Globe földkerülő vitorlásversenyen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 15:28
Hírek,MagyarországSzívesen költöznek Fejérbe az emberekKözép-Magyarországra, Győr-Moson-Sopronba, valamint Fejér megyébe költöznek a legszívesebben az emberek. Legalábbis ez derül ki egy nagy ingatlaniroda elemzéséből. A térségbe költözés oka, hogy az említett megyék nagyvárosaitól távolabb eső járásokban még érvényesül a kedvező gazdasági helyzet, de a...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 07., 10:52
Hírek,időjárásDurván szélsőséges időjárásunk lesz a hétenElérkeztünk november második hetéhez, de a szokatlan időjárás miatt a karácsonyi hangulat még csak egy-egy pillanatra legyint meg minket. Egyszer esik, máskor fúj, egyszer kisüt a nap, máskor borús az ég. Egyik nap megfagyunk, másik nap megsülünk a kabát alatt. Országszerte ezen a héten is izgalmas ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 06., 20:13
HírekElhunyt Kocsis Zoltán karmester, zongoraművész, a Nemzeti Filharmonikusok vezetője64 éves korában elhunyt a világhírű karmester és zongoraművész, Kocsis Zoltán. A Nemzeti Filharmonikusok fő-zeneigazgatója 2012-ben szívműtéten esett át, Néhány hónapja egy interjúban azt mondta: évtizedek óta fel van készülve a halálra, de addig fog dolgozni, amíg bír.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 06., 15:54
Hírek,balesetKét baleset is történt SzékesfehérváronAz egyik baleset a Szent Flórián körúton, a Park Center közelében történt. Itt három gépjármű rohant egymásba. A Budai út és a József Attila út kereszteződésében, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság előtt két autó ütközött össze.
2016. 11. 06., 13:02Hírek,rendőrségElfogták az enyingi halálos gázolással gyanúsított cserbenhagyó kamionostSzerda reggel halálos kimenetelű gázolás történt Enyingnél. A gázoló segítségnyújtás nélkül elmenekült. A fehérvári rendőrök rövid idő alatt megtalálták és szombat este előállították a szerb kamionost.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 06., 11:27
Sport,vitorlázásFa Nándor ismét megkerüli a Földet - Nézd nálunk élőben a verseny rajtját!Harmadszor vág neki a világ legkeményebb vitorlásversenyének Fa Nándor. A 63 éves székesfehérvári vitorlázó a 29 fős mezőny második legidősebb versenyzője, hajója a hazai fejlesztésű Spirit of Hungary. A 90-100 napos út rajtját élőben nézheted ennek a cikknek az alján.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 06., 01:42
Sport,VidiA Vidi-Gyirmót meccsen kérte meg barátnője kezét az egyik fehérvári szurkolóIlyen sem történt még a felcsúti Pancho Arénában: a szombati Vidi-Gyirmót focimeccs második félideje előtt az egyik szurkoló a gyepen kérte meg a barátnője kezét. A gyűrű és a vörös rózsa bevált, ráadásul a fehérvári csapat is nyert.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 05., 18:33
Hírek,autóEzért nézd meg mindig, hogy behúztad-e a kéziféketSzerencsére Magyarországon nincsenek jéghegyek, ritkák a havas hegyi utak és autópályán sem szokás csak úgy megállni. Így ritkán következnek be olyan balesetek, mint amik Izlandon, Oroszországban és Svájcban történtek a napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 04., 17:02
HírekFehérvári programok a hétvégére: ruhavásár, fényfestés a Deák Gyűjteményben és jön az Aranyélet második évadaMi újat tartogat a hétvége? Nos, most is több dolog közül választhatsz. Lesz ruhavásár, fényfestés a Deák Gyűjteményben, és jön a népszerű magyar sorozat, az Aranyélet második évada. A sportőrültek kosármeccsen tombolhatnak, a bulizni vágyóknak a fehérvári szórakozóhelyek tartogatnak különféle progr...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 04., 14:34
Hírek,balesetKét baleset is történt a 811-es főúton, egy motoros meghaltSzékesfehérvár és Lovasberény között, Pátkához közelebb, a 811-es főúton történtek a balesetek, egymástól mindössze pár száz méterre. Az egyik baleset halálos kimenetelű volt, egy motoros vesztette életét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 03., 19:22
Hírek,madárMiért van ennyi varjú mostanában az égen? Válasz és videó!Esti béke, csönd és nyugalom. Csak a fák levelei susognak, amikor egy kisebb vagy nagyobb lendületű szellő átlibben a környéken. Egyszer csak fülsüketítő károgás hallatszik, és mikor felnézel, azt látod, hogy az addig csak a naplemente meleg színeiben fürdő eget egyszerre tömegesen ellepik a fekete ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 03., 16:51
HírekAlkotók és alkotások: kihirdették a Nemzet MűvészeitÁtadták a Nemzet Művésze díjakat a Pesti Vigadóban. A kitüntetettek között van egy építész, egy szobrász, egy színész és egy operatőr is. Na jó, spoilerezzünk kicsit: az operatőr nem más, mint Koltai Lajos! Következzenek a díjazottak és egy-egy kultikus művük.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 02., 15:18
Hírek,vásárlásTermékvisszahívás: most egy pálinkát kell visszavinni a TescobaÚjabb termékét vonta ki a forgalomból a Tesco, ezúttal a Szatmári ágyas szilvapálinkát kell visszavinni az üzletbe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 02., 11:19
HírekAz Alcoánál dolgozol? Már nem sokáigUgyanis mostantól Arconic Inc. néven működik tovább a vállalat. A székesfehérvári székhellyel is rendelkező Alcoa Inc. aluminiumipari konszern két önálló működési területtel folytatja tevékenységét a jövőben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 02., 10:03
Hírek,2017Tudod hanyadik napja van ma az évnek? Még ennyit kell aludni 2017-igMinden év egy új kezdet. Az újrakezdés napja persze nem mindenkinél törvényszerűen december 31-én történik, hiszen vannak, akiknek a születésnap, másoknak egy évforduló jelenti az új időszak kezdetét. Azonban 2016-nak tagadhatatlanul a december utolsó napja jelenti a végét. Lássuk hát, mennyi van mé...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!