Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 11. 01., 10:11
Hírek,időjárásEzzel a cikkel, meg esővel és köddel kezdjük a novembertAkkor hát ez is eljött: itt van az év utolsó előtti hónapja. Normális körülmények között a november esős, ködös, taknyos és sárral gazdagon tűzdelt. A napot csak ritkán látjuk, és akkor is minek? Úgyis mindenki dolgozik négyig, amikor meg már bőven elkezdődik a napnyugta,. Ilyen lesz vajon ez a nove...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 31., 09:57
HírekA fehérvári Cerbona müzlije a világ leginnovatívabb élelmiszerei közöttA világ 100 leginnovatívabb élelmiszere közé választották a Cerbona gluténmentes poharas müzlijét. A székesfehérvári cég képviselője a világ legnagyobb élelmiszeripari kiállításán, a párizsi SIAL-on vehette át az elismerést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 30., 08:47
Hírek,gasztroFenyő Mellé Cukiság: keressük 2016 legfinomabb karácsonyi sütijét!Lassan közeleg a karácsony, itt az idő leporolni a nagymama receptes könyvét, mert a tavalyi sikerre és a nagy érdeklődésre való tekintettel keressük 2016 legfinomabb karácsonyi édes süteményét!
2016. 10. 29., 13:35HírekBaleset a 63-ason: felborult egy traktor pótkocsija SzékesfehérvárnálA baleset a 63-as főút 88-as kilométerszelvényénél, Székesfehérvár térségében történt. A forgalom irányítás mellett, félpályán halad.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 29., 12:32
Hírek,szerencsejátékDrágul a szerencse: november 6-tól emelkedik a lottó áraUtoljára 2010-ben volt változás a játék alapdíjában, november 6-tól viszont áremelkedésre számítani.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 28., 21:00
Hírek,SeusoSeuso újratöltve: az oknyomozó riporter szerint van reményÚjraindult a „Seuso kedd” sorozat a Csók István Képtárban, melynek ezúttal Dézsy Zoltán oknyomozó riporter, dokumentumfilmes volt a vendége. Középpontba kerültek a rejtélyes halálesetek, a milliárdos műgyűjtők, orgazdák, a titkosszolgálatok, a Seuso-kincs kalandos útja, valamint számos érdekes legen...
2016. 10. 28., 18:32HírekMég egy baleset az M7-esen! Megint összeütközött négy autó!Ezúttal az 59-es kilométernél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 28., 17:20
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: óraátállítás, fehérvári halloweeni bulik és jön DiCaprio filmje a klímaváltozásrólElérkeztünk október utolsó hétvégéjéhez, ami mára egyet jelent a Halloweennel és a halottak napjával. Így tehát a fehérvári szórakozóhelyek mindegyike készül egy halloweeni bulival, a halottak napi hangversenyre pedig Medveczky Ádám vezénylésével kerül sor. Ezentúl lesz még moziünnep a Barátság mozi...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 28., 16:31
HírekTömegkarambol az M7-esenEgy kamion és négy személyautó ütközött össze az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 63-as kilométernél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 28., 13:20
Hírek,ünnepFehérvári menetrendek és nyitvatartások a hosszú hétvégénAz idei utolsó hosszú hétvége áll előttünk, amibe beleesik mindenszentek napja (november 1.) és az egyre népszerűbb, angolszász országokból átvett halloween (október 31.) is. A halottak napja (november 2.) viszont már munkanap lesz. Ráadásul november 7-ig tart az iskolai őszi szünet is. Mindezek ala...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 27., 19:19
SportEgy kis szerda esti rasszizmusKét éve voltam utoljára kosármeccsen, ezért is vártam annyira a szerda estét. Több dolog is eszembe jutott, hogy miről írok majd utána: a meccsről egy jó kis beszámolót vagy netán arról, hogy miért is jó fehérvári kosárszurkolónak lenni. De az meg sem fordult a fejemben, hogy végül egyvalakiről szól...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 27., 14:07
Hírek,halottak napjaOnline sírhelynyilvántartás indultMár interneten is elérhető a városban lévő temetők sírhelynyilvántartása.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 27., 02:28
Hírek,megelőzésBaleset baleset hátán - Erre figyeljünk az utakonTizenhat baleset történt Fejér megyében az elmúlt egy hétben. Többször a gyorshajtás és az elsőbbségadás elmulasztása vezetett karambolhoz, de tizenegy alkalommal a szonda is elszíneződött. Jöjjön pár hasznos tanács, amelyek segíthetnek elkerülni a baleseteket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 25., 12:42
HírekFélelem és rettegés Sárbogárdon - Valaki Sikoly-maszkban ijesztgeti a helyieketA Sikoly című film gyilkosának maszkját öltötte magára az a férfi, aki így kelt félelmet a sárbogárdiakban.
2016. 10. 25., 11:11Hírek,balesetBuszbaleset történt Csákvár és Csákberény közöttMenetrend szerint közlekedő busz ütközött személyautóval Csákvár és Csákberény között kedd reggel. A baleset a két települést összekötő útszakasz 13-as kilométernél történt. A gépkocsi sofőrjét kórházba szállították, a buszon utazók közül senki nem sérült meg.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 24., 14:00
HírekElőzetesbe helyezték a bicskei gyermekotthon felfüggesztett igazgatójátA Székesfehérvári Járásbíróság előzetes letartóztatásba helyezte a bicskei gyermekotthon igazgatóját kiskorúak szexuális molesztálásának vádjával. Az 56 éves férfi sorsáról ma döntött a bíróság.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 24., 12:13
Hírek,autóMiért nem érdemes vezetés közben telefonálni, SMS-ezni és internetezni?Leginkább azért, mert ha elkap a rendőr vagy lefotóz a traffipax, akkor komoly pénzbüntetésre számíthatunk. Gondolhatnánk elsőre, hogy ennél nincs is fontosabb. Pedig van. Egy amerikai mobilszolgáltató videót készített a dolog igazi veszélyéről. És nem, nem azzal ijesztgetnek, hogy balesetet szenved...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,jégkorongA Fradi legyőzésével Szuperkupa győztes a Volán!A magyar bajnok és kupagyőztes csúcsmérkőzésén a kissé fáradt BL-résztvevő fehérvári alakulat időnként felpörgött, szép akciókat vezetett, végül három gólt szerezve meg is nyerte a találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,labdarúgásSorsoltak a kupában: Vidi - DVTK a legjobb 16 közé jutásértAz egyetlen NB I-es párharcot a Sóstói stadionban vívják majd az MK-ban, a Fehérvár FC a Diósgyőrt fogadja október végén.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Sport,atlétikaFehérvári siker az atlétikai csb-n, osztályt lépett az ARAKA döntő tőbbségében utánpótláskorú atlétákkal szereplő fehérvári sportolók a 2. divízió dobogóján végezve feljutottak a csapatbajnokság elitjébe.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 17:45
HírekÉs az megvan, hogy Elvis valójában nem is emlékezett meg az 56-os magyarokról?Mivel az Ed Sullivan, a Sullivan Show házigazdája volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 15:15
HírekEz történt Fehérváron '56-ban1956. október 23-án, kedden délután a fehérvári diákok a Hunyadi Mátyás Közgazdasági Technikumban tartottak gyűlést, amin huszonöt-harminc középiskolás volt jelen. A gyűlésen a Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyesületek Szövetsége újjáalakulásának hatásairól, a középiskolásokat érintő kérdésekről tárg...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 13:38
Hírek,GoogleÍgy emlékezik meg a Google 56-rólSzép meglepetéssel készült a keresőóriás az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 12:50
Hírek,interjú'Az én ötvenhatom 1989-ben ért véget'1956. a magyar szabadság éve, amikor a nemzet hősei megmutatták: nem félnek a megtorlástól, elég volt az elnyomásból! Szabadok akartak lenni. Együtt kiáltottak: ruszkik, haza! – melybe beleremegett a föld. Schéda Mária tizenöt és fél évesen a leánygimnázium tanulójaként élte át Székesfehérváron a fo...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!