Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 24., 12:13
Hírek,autóMiért nem érdemes vezetés közben telefonálni, SMS-ezni és internetezni?Leginkább azért, mert ha elkap a rendőr vagy lefotóz a traffipax, akkor komoly pénzbüntetésre számíthatunk. Gondolhatnánk elsőre, hogy ennél nincs is fontosabb. Pedig van. Egy amerikai mobilszolgáltató videót készített a dolog igazi veszélyéről. És nem, nem azzal ijesztgetnek, hogy balesetet szenved...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 17:45
HírekÉs az megvan, hogy Elvis valójában nem is emlékezett meg az 56-os magyarokról?Mivel az Ed Sullivan, a Sullivan Show házigazdája volt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 15:15
HírekEz történt Fehérváron '56-ban1956. október 23-án, kedden délután a fehérvári diákok a Hunyadi Mátyás Közgazdasági Technikumban tartottak gyűlést, amin huszonöt-harminc középiskolás volt jelen. A gyűlésen a Magyar Egyetemi és Főiskolai Egyesületek Szövetsége újjáalakulásának hatásairól, a középiskolásokat érintő kérdésekről tárg...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 13:38
Hírek,GoogleÍgy emlékezik meg a Google 56-rólSzép meglepetéssel készült a keresőóriás az 56-os forradalom és szabadságharc 60. évfordulójára.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 12:50
Hírek,interjú'Az én ötvenhatom 1989-ben ért véget'1956. a magyar szabadság éve, amikor a nemzet hősei megmutatták: nem félnek a megtorlástól, elég volt az elnyomásból! Szabadok akartak lenni. Együtt kiáltottak: ruszkik, haza! – melybe beleremegett a föld. Schéda Mária tizenöt és fél évesen a leánygimnázium tanulójaként élte át Székesfehérváron a fo...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 23., 11:40
Hírek,relaxStresszes heted volt? Gyógyítsd magad relaxációval és a világ csodáival Túlterhelted az agyad a héten? Vagy zűrös, stresszes időszakon mész keresztül? A hétvégéid is zsúfolásig vannak teendőkkel? Akkor itt az ideje kikapcsolni. Ezt sokan utazással, új élményekkel, esetleg alvással, egy kedvenc sorozat újranézésével próbálják megvalósítani. Ha erre nincs lehetőséged, akk...
2016. 10. 22., 14:00Hírek,Facebookról vett történetekCsalók grasszálnak a megyében és 40 000 forinttal rövidítik meg áldozataikat!Legalábbis erre panaszkodnak többen is a Facebookon. A történet szerint a Gasztroangyal nézettségi indexeire hivatkozva egy négy termékből álló csomagot próbálnak rásózni a lakosokra azok a csalók, akik szürke Audival jelentek meg Fejér megye több településén is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 22., 11:00
Hírek,szemOktóberben ingyenes a szemvizsgálatOktóber a látás hónapja, melynek keretében a programsorozathoz csatlakozó optikákban ingyenes a látásvizsgálat. A kezdeményezés célja, hogy felhívja a rendszeres szemvizsgálat fontosságára a fiatalok és idősek figyelmét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bűncselekményElfogták a napernyőt és kukákat felgyújtó rongálótSzeptember 17-ről 18-ára virradó éjszaka gyújtogatott valaki a belvárosban, előbb négy fém szemetes tartalmát, majd a Liszt Ferenc utcai fagyizó előtti egyik napernyőt gyújtotta fel. A tüzet a kiérkező tűzoltók eloltották, az elkövetőt pedig a Közterület-felügyelet kamerarendszerének segítségével a ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,szemtanúkSzeptember 14-i gyalogosgázolás szemtanúit keresi a rendőrségKeresik a fényképfelvételen látható fehér színű Peugeot személygépkocsi vezetőjét, aki szemtanúja volt a közlekedési balesetnek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 21., 16:52
Hírek,jótékonykodásPlüssmacikat gyűjtenek a Fejér Megyei Szent György KórháznakFacebookon találtunk rá arra a kezdeményezésre, amelynek szervezői plüssmacikat gyűjtenek a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház számára. Az ötletgazdák december 15-ig várják a játékmacikat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 21., 13:21
Hírek,felújításMegszépült az 56-osok tere Az október 23-i forradalom és szabadságharc hatvanadik évfordulója alkalmából felújították az 56-osok terét. A murvát térköves járdák váltották fel, a környező zöldterületet pedig parkosította a Városgondnokság, amely ezekkel a munkálatokkal szeretne tisztelegni a szabadságharc emléke előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 17:37
Hírek,szinkronTudtad? Ezek a fehérvári színészek szinkronizálják a sztárokatLelepleződött egy fehérvári színésznő, aki a Jóbarátok után talán a második leghíresebb sorozat, az Így jártam anyátokkal egyik állandó karakterének kölcsönözte a hangját. Ezen apropóból körülnéztünk a Vörösmarty Színház társulatának háza táján, és további szinkronszínész-világsztár párosításokra is...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 16:03
Hírek,télEzekre a veszélyekre kell odafigyelni a hideg közeledtévelJó, ha a hideg közeledtével több dologra is figyelünk. Fontos például a fűtési rendszerünk szakszerű átvizsgálása, de a szén-monoxid mérgezés megelőzésére is oda kell figyelnünk.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 20., 11:15
Hírek,influenzaVigyázzatok magatokra, az Isten szerelmére, ha jön az influenza!Jövő héttől már bárki felírathatja, vagy beadathatja az influenza elleni védőoltást.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 23:40
Hírek,óraátállításMikor kell átállítani az órát? Eláruljuk a tél kezdetének időpontjátMinden évben szeretnénk kitolni a tél kezdetét, mégis minden októberben előbb-utóbb megérkezik a csípős hideg, a korai sötétedés és a programok szervezésénél is egyre inkább beltéri helyszínekben gondolkodunk. Ez idén sem lesz másként, és most eláruljuk, pontosan mikor is következik be a téli időszá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 21:00
Hírek,érdekességÉletre kelt a halott láma egy burját kolostorbanItiligov láma világhírnévnek örvend, a burját vallási gyakorló ugyanis halála után lótuszülésben mumifikálódott. Ráadásul éjszakánként életre kel és a kolostorban sétálgat. Ami a ruházatát és a csomagjait figyelve azért nem feltétlenül vehető túl komolyan...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 16:35
Hírek,űrIlyen a földfelkelte és a földlemente a Holdról nézveEgy japán űrszonda HD minőségben rögzített képeket a Hold felszínéről. A Kaguya 2007-2009 között készült fotóiból a napokban került nyilvánosságra egy animáció, amelyen először láthatjuk milyen is a földfelkelte és a földlemente a szomszédos égitest felszínéről nézve.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 17., 11:00
Hírek,kereskedelemEzeket az üzleteket hiányolják a leginkább a fehérváriakMaroshegyen elkélne egy éjjel-nappali, egy fogorvosi rendelő, de egy ATM-nek is örülnének az ott lakók. Feketehegy-Szárazréten a pékséget és a fitnesztermet hiányolják a helyiek, legalábbis ez derül ki az egyik nagy kereskedelmi bank által készített interaktív térképről, amelyen bárki szavazhat arra...
Időjárás
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
Időjárás,madárVonulnának, de nem tudnak! Gátolja a fecskéket a hektikus időjárás!Bajban vannak a fecskék! Szinte azonnal az őszbe csöppentünk, rengeteg esővel és hőmérsékletcsökkenéssel érkezett meg a szeptember. Éppen ezért bajban vannak a vonuló madarak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőEsősen indul a hét, majd visszatér a napsütésA jövő hét elején még borult idő várható és többfelé kell esőre készülni. A hét közepétől azonban visszatér a többórás napsütés és az egyre szárazabb időben a hőmérséklet is emelkedni kezd, a hét második felében már 20-25 fok körüli csúcshőmérséklet várható - írja HungaroMet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Időjárás,esőKopogtat az ősz - Fehérvárra is zordabb időjárás érkezik a hétvégénA hétvégétől kabátra és esernyőre is szükség lesz. Eső, szél és lehűlés várható az előttünk álló napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 14., 17:29
Hírek,almaIngyen alma a TescóbanIngyenes almakóstoltatást tartanak a Tesco 30 áruházában, köztük a fehérvári hipermarketben, közismertebb nevén a Nagytescóban is. A kóstoltatás célja a magyar alma népszerűsítése.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 14., 15:52
Sport,SpartathlonAz ember, aki 70 000 kilométert futottMintegy 4500 kilométer után nyugdíjazta egyik kedvenc futócipőjét Lajkó Csaba ultrafutó. Egy átlagos futócipő 1000-1500 kilométerig szolgálja a sportolót. A sztori érdekes része azonban nem abban rejlik, hogy Lajkónak milyen márkájú a cipője, hanem abban, hogy a 4500 kilométert kibírt cipőjét mindös...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 23:09
Hírek,filmDarth Vader is szerepel az új Star Wars-előzetesbenOktóber végére ígérték, de két héttel korábban érkezett az új Star Wars-film végleges előzetese. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet trailerében tizenegy év után újra feltűnik Darth Vader is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 10. 13., 20:05
HírekSúr a legszebb fekvésű magyar falu, Gánt az ötödik lettAz origo.hu olvasói döntöttek: Súr a legszebb fekvésű magyar falu. A győztes település 48 percnyi autóútra van Székesfehérvártól, nagyjából Mór és Zirc között. A szavazáson a Fejér megyét képviselő Gánt az ötödik helyen végzett.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!