Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 18:25
Hírek,MutatványFókapuszi és zsiráftrollkodás - Megérkezett a Magyar Nemzeti CirkuszA fóka a legjobb fej, tőle puszit is kaptam, a zsiráf viszont a legnagyobb troll, szívbaj nélkül photobombol bármikor. Kollégáimmal kimentünk a Vásártérre, ahol már felhúzták a Magyar Nemzeti Cirkusz sátrát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 16:03
Hírek,hétvégeFehérvári programok hétvégére: Hőlégballon karnevál, Váli-völgyi Vigasságok és fényfestés a bazilika homlokzatánElkezdődött a szeptember, és vele együtt sokaknál a munka, diákoknál pedig egy új tanév - nehéz héten vagyunk túl. Szerencsére az időjárás is támogatja mindennek elfelejtését, és szeptember első hétvégéjén is számos szabadtéri program közül választhatunk. A Velencei-tónál rendezik meg a Hőlégballon ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 30., 11:30
Hírek,időjárásA mainál jobb idő egy darabig nem lesz a papírsárkány-eregetésreÉjszaka átvonult térségünk felett mindenféle jelentős csinnadratta nélkül az a hidegfront, amely rövid időre megszakítja, pontosabban kissé visszaveti a nyár végi, szokatlanul magas hőmérsékleteket. Azonban nem lesz hosszú életű a front hatása, mivel a hét második felében ismételten melegszik az idő...
2016. 08. 30., 08:35Hírek,reggelItt a keddi túlélőcsomag: traffipax, időjárás, hírekA kedd egy jó nap, a hétfőhöz képest legalábbis eggyel közelebb vagyunk a hétvégéhez. Ettől eltekintve viszont mára is jól jöhet túlélőcsomagunk.
2016. 08. 29., 18:02Hírek,jégkorongBemutatkozott a Fehérvár AV19 új vezetőedzője, és egy új játékos is érkezettMegérkezett Székesfehérvárra a Fehérvár AV19 új vezetőedzője. A francia-kanadai Benoit Laporte egyelőre csak megtekintette a fehérvári jégkorongcsapat edzését. Hétfőn egy új játékos is csatlakozott a kerethez: a kanadai Adam Courchaine az utolsó igazolás az ősszel kezdődő EBEL-szezon előtt.
2016. 08. 29., 15:22HírekTizenhat éves velencei fiú kér segítsége édesanyja temetéséhez
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 29., 12:39
Hírek,KRESZTanulj meg közlekedni! Új KRESZ-táblát kapnak a biciklisekMai modern közlekedés a következő: a gyalogosok szidják az autósokat, az autósok a bicikliseket (és az összes többi autóst és gyalogost), a biciklisek gyalogosokat. És ott vannak még a motorosok, akiket mindenki utál, és akik minderre magasról tojnak. Ezen a KRESZ-táblák, lámpák, vonalak sem segíte...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 29., 10:54
Hírek,időjárásMa este hidegfront, kedden szél, majd nyárias idővel indul az őszCsak kicsit lesz változékonyabb az idő az előttünk álló héten, mint az előző volt. A hétfő este érkező hidegfront csak kissé borzolja az idegeinket, jelentős és hosszú távú változást nem hoz majd. Igaz kedden szeles lesz az idő, de szerdától, még inkább csütörtöktől ismételten nyárias időjárásra szá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tűzifaFehérvári erdőgazdaság nevével visszaélve ígértek tűzifát a csalókA Vadex Zrt. nevét felhasználva hirdettek olcsó tűzifát csalók, a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) ellenőre telefonos próbavásárlás során buktatta le őket.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásEgymilliót is elkértek a semmiért a székesfehérvári vásárlóktól az online csalókAkad olyan átvert, akitől közel egymillió forintot csaltak ki az internetes bűnözők.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,tolvajSorozattolvaj Fehérváron: egy nappal korábban is lecsapott a Palotai úti táskarablóAz lett a székesfehérvári férfi végzete, hogy szinte azonnal használni kezdte a lopott bankkártyákat.
2016. 08. 28., 22:41Hírek,HétfőÍgy éld túl a hétfőt! - Traffipax, hírek, időjárásCsak semmi kapkodás! Minden fontos infót összegyűjtöttünk, ami segíthet megkönnyíteni a hétfő reggelt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 28., 13:09
Hírek,EMF Euro 2016Kazahsztán nyerte a székesfehérvári kispályás foci-Eb-tTörténete során először lett Kazahsztán a kispályás labdarúgás Európa-bajnoka. A döntőben büntetőkkel győzték le a horvátokat, a harmadik helyen Csehország végzett. A dunaújvárosi Nagy Attila lett a magyar csapat legjobbja.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 28., 10:13
Hírek,időjárásAkár 37 fokosnak is érezhetjük a mai hőségetHógolyó nem más, mint kertes házunk állandó vendége, az idén tavasszal született kis cica. A macskákról tudni érdemes, hogy nem igazán szeretik a vizet. A mi hófehér látogatónknak annyira melege volt, hogy odatelepedett kerti tavunk mellé és időnként mancsával bele-bele nyúlt a vízbe, hűsítve végtag...
2016. 08. 27., 22:54HírekVelence is megtelt az utolsó nyári hétvégénMegteltek a strandok a Velencei-tónál az utolsó nyári hétvégén. Bár az időre nem lehetett panasz, a fürdőzők szerint a víz azért eléggé hideg volt.
2016. 08. 27., 17:00Hírek,EMF Euro 2016Kazahsztán-Horvátország döntőt rendeznek ma este a fehérvári kispályás foci-Eb-n
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 27., 16:10
Hírek,blogKiszúrnál kollégánkkal? Szavazz, mivel töltse az estéjét!A szerkesztőségekben az ünnepnapok és a hétvégék alkalmával a munka általában ügyeleti beosztás szerint történik. Ez azt jelenti, hogy nem dolgozik mindenki, aki viszont igen, az folytonos készenlétben áll. A mai napon az FMC-nél én ülök a gép előtt, amit ugyan önként vállaltam, arról azonban fogalm...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 27., 12:15
Hírek,hétvégeSzombati túlélőkészlet: traffipax, időjárás, hírek, programokEz a nyár utolsó hétvégéje, nem szabad hát csak úgy, felkészületlenül nekivágnunk a szombatnak. Különös tekintettel arra, hogy igazi strandidőnk lesz. Részletek alább.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 27., 02:57
Hírek,időjárásNincs hova futni a hétvégi nyár elől: izzadni fogunk, de kegyetlenülHa valaki azt gondolná, hogy csak itt nálunk, a Kárpát-medencében van nyárias idő, akkor az nagyot tévedne. Bizony a nyár fanoknak igen csak kedvez a mostani időjárás szerte a kontinensen. Bármerre nézünk szét, indulunk el, szinte mindenütt napos, meleg, sőt forró, száraz időben lehet részünk. És, h...
2016. 08. 26., 20:29HírekCsokinyulat karácsonyra?
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,tömegközlekedésTöbb busz, kevesebb átszállás: így változhat a székesfehérvári menetrend januártólEzúttal elsősorban Alsóvárost, Maroshegyet és Fecskepartot érinti a kedvező változás. Az utazástervezőben már tesztelhető a 2025 januárjától bevezetésre tervezett menetrend.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,viharMávinform: fakidőlés miatt késések várhatók Fehérvár és Komárom közöttTöbb helyen is gondokat okozott az erős szél.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,autópályaEnnyivel drágul az autópálya-matrica jövőreKedden közzétették a magyar autópályákon 2025-ben érvényes e-matricadíjakat, szúrta ki a Portfolio.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 26., 20:29
Hírek,EMF Euro 2016Ötöt kaptunk a kazahoktól, Magyarország nélkül folytatódik a kispályás foci-EbMagyarország elbúcsúzott a székesfehérvári kispályás foci-Eb további küzdelmeitől. A nyolcaddöntőben: Magyarország-Kazahsztán 1:5, A magyar szövetségi kapitány 2:1-es kazah vezetésnél kockáztatott, nem jött be. Kiestek a címvédő románok is.
2016. 08. 26., 20:14KözlekedésbalesetIsmét egy baleset, ezúttal a 62-es főútonKét kisteherautó ütközött össze a 62-es főút Seregélyesi úti szakaszán. A balesetben egy ember sérült meg, őt a mentők ápolják.
2016. 08. 26., 17:22Közlekedés,balesetBaleset történt a 63-ason SzékesfehérvárnálEgy kavicsszállító kamion és egy személygépkocsi ütközött a 63-as főúton a 89-es kilométerszelvénynél Székesfehérvár és Aba belsőbárándi településrésze között.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 08. 26., 15:58
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Street Food Show, kispályás foci és Aranybulla Művészeti napokNyár utolsó hétvégéjén számos fehérvári program közül választhatunk. Lesz Street Food Show, ahol még asztalra sincs szükségünk az ebédeléshez, véget ér a kispályás foci-EB (reméljük magyar részvétellel), valamint megrendezésre kerül a 17. Aranybulla Művészeti Napok színházi előadással, koncerttel, k...
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Befejeződött a Sóstó rehabilitációja, folytatódik a Seuso-kutatás, huszonöt éves a Jankovich-emléktábla!! A Fehérvár Hetilap szeptember 12-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy nagy meccsek lesznek az új Arénában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Tanévnyitó a megújult Tópartiban, védelmi gyakorlat a biztonságért, kezdődik a kézilabdaszezon! A Fehérvár Hetilap szeptember 5-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megérkezett Piszkos Fred és Fülig Jimmy Fehérvárra. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Fesztiválgyőztes néptáncosok, Segítség a tanszervásárláshoz, Alba Regia az űrben! A Fehérvár Hetilap augusztus 29-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy új üzemet nyitottak az Alba Ipari Zónában. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Folytatódó út- és iskolafelújítások, Biczó Piroska kapta a Szent István-díjat, Indul a Vasvári felújítása! A Fehérvár Hetilap augusztus 22-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy módosul a buszmenetrend szeptembertől. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Hazatértek Aba-Novák képei, látogatható az osszárium, Szikora János kapta a Deák Dénes-díjat. A Fehérvár Hetilap augusztus 15-én megjelent számában arról is olvashatsz, hogy megnyílt az Ecopark. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődik a Királyi Napok programsorozata, leletek kerültek elő Szent István korából, Erdélyben táboroztak a Fehérvári Versünnep döntősei. Többek között ezekkel a cikkekkel is találkozhatnak a Fehérvár Hetilap mostani számában. Tartsanak velünk!