Hírek
2021. 08. 23., 14:56Sport,futásFehérvár is versenybe száll a Futókörök NapjánAz ország 11 pontja kapcsolódik össze jövő vasárnap a Futókörök Napján, a cél, hogy a rendszeres sportolás fontosságára hívják fel a figyelmet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 22., 17:33
Sport,vasárnapi szubjektívLetudtam életem első öt kilométeres távját - avagy egy futás pszichológiájaTudom, tudom, nem tűnik soknak, sőt, a legtöbb futó a kisujjából kirázza, ám nekem mégis a világot jelentette. Régóta terveztem, de általában két-három próbálkozás után feladtam. Most sikerült, és sosem voltam még ennyire boldog. Főleg mert eléggé türelmetlen típus vagyok, szóval legyőztem magam!
2021. 08. 21., 16:04Sport,TestszobrászatHalmozzák a sikereket a fehérvári Family Tree triatlonosaiPécsi Triatlon Utánpótlás OB és Sprint Amatőr Kupa, Triatlon Váltó OB, Balaton-átúszás, eXtremeMan Nyílt Hosszútávú Nemzetközi Triatlon Bajnokság… - a Family Tree mindenhol remekelt! Mindemellett Janota Zoltán indulási jogot szerzett az olaszországi Aquatic Runner Világbajnokságra.
2021. 08. 17., 10:55Sport,TestszobrászatA fehérvári Nida Zalán Örs egyre közelebb kerül a súlyemelő EB-hezSzakításban és összetettben is új egyéni csúcsot ért el Nida Zalán Örs a Messzi István Emlékversenyen. A székesfehérvári sportoló így közelebb került ahhoz, hogy induljon a Junior EB-n.
2021. 08. 12., 14:55Sport,büszkeségeinkKik azok a Megszállottak, és kik a fehérvári Megszállottak?A klub idén 30 éves, és elképesztő teljesítmények állnak a tagok mögött, hiszen a Megszállottak Klubjához tartozik többek között Besenyei Péter, Klein Dávid, Piroch Gábor, Kopár István és a fehérvári Gál József is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 10., 21:17
Sport,olimpiaSzép volt, Saci - a tokiói olimpián bronzérmet szerzett öttusázót köszöntötték a VárosházánSzékesfehérvár második olimpiai érmet szerzett hölgyversenyzőjét, a XXXII. nyári olimpián bronzérmet szerzett öttusázót, Kovács Saroltát, Sacit köszöntötték ma a székesfehérváriak a Városháza Dísztermében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 10., 12:07
Sport,TestszobrászatIngyenes futóedzések a Haleszban és a Palotavárosi TavaknálSérült térde ellenére több futóversenyt is tervez az év hátralévő részére Szatzker Csaba, aki a Szondi SE és az Önkormányzat együttműködésének köszönhetően Halász Tímeával és Kovács József Csabával hetente kétszer tart ingyenes futóedzést, tanácsadást a Haleszban és a Palotavárosi tavaknál.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 09., 17:03
Sport,jégkorongÚj edzővel és nyolc új játékossal kezdi meg a felkészülést a Hydro Fehérvár AV19Új edzővel, az amerikai Kevin Constantine-nal és nyolc új játékossal kezdi meg a felkészülést a Hydro Fehérvár AV19 férfi jégkorongcsapata - ismertette a klub általános igazgatója hétfőn Székesfehérváron.
2021. 08. 09., 13:47Sport,olimpiaOlaszország után hazánkban ér legtöbbet egy olimpiai aranyérem EurópábanMíg hazánkban 50 millió forinttal jutalmazzák a bajnokokat a most befejeződött tokiói olimpia után, addig az olaszoknál közel 65 milliót, a franciáknál és az oroszoknál 18 milliót ér az aranyérem.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Play
2021. 08. 07., 10:59
Sport,olimpiaAmikor a sors visszaad valamitAz év legfontosabb fehérvári sportsikereként az Alba Volán SC öttusázója, Kovács Sarolta bronzérmes lett a tokiói olimpián. Az emberfeletti teljesítmény mellé az éremhez szükséges pluszt talán a sors adta Sacinak, a sors, mely korábban elvett tőle valamit egy kutyaugatás formájában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 06., 13:09
Sport,öttusaBronzérmes lett Kovács Sarolta, a székesfehérvári Alba Volán SC öttusázója az olimpiánA tokiói olimpián az újabb érmet székesfehérvári sportoló szerezte Magyarországnak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 05., 06:16
Sport,olimpiaTótka Sándor aranyérmet nyert kajak egyesben 200 méterenTótka Sándor szenzációs versenyzéssel aranyérmet szerzett a kajak egyesek 200 méteres versenyében a tokiói olimpián. A szám másik magyarja, Csizmadia Kolos negyedik lett a döntőben.
2021. 08. 04., 09:55Sport,TestszobrászatLemond a válogatottságról Turós ArnoldVisszaadja válogatott edzői kinevezését Turós Arnold. Az Arnold Boxing Team vezetője azért döntött így, hogy minden energiáját a fehérvári klubra és versenyzőire fordíthassa.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 03., 13:27
Sport,olimpiaAranyeső Tokióban: Lőrincz Tamás olimpiai bajnok lett birkózásbanLőrincz Tamás olimpiai bajnok lett a kötöttfogású birkózók 77 kilogrammos kategóriájában a tokiói játékokon, miután a keddi döntőben 2-1-re legyőzte a kirgiz Akzsol Mahmudovot
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 03., 06:08
Sport,olimpiaTaroltak a magyarok Tokióban: egy arany, egy ezüst K-1 1000 méterenParádés verseny után Kopasz Bálint arany-, Varga Ádám pedig ezüstérmet szerzett kajak egyes 1000 méteren a tokiói olimpián.
2021. 08. 01., 13:45Sport,olimpiaEgymillió emberre hazánkban jut a legtöbb olimpiai aranyEgy különleges olimpiai rangsorban az élen áll Magyarország, ez pedig az egymillió lakosra jutó olimpiai aranyérmek száma. A tokiói játékok előtt hazánk még második volt ebben az összevetésben, de sikerült megelőznünk Finnországot.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 08. 01., 08:26
Sport,TestszobrászatA Family Tree Triatlon SE tagjai nyáron is odatették magukatMogyi Triatlonverseny, Aquatlon OB, Vasi Vasember, Old Lake Man, eXtremeMa - a Family Tree Triatlon SE tagjai az elmúlt hetekben is szépen vették az akadályokat!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 07. 28., 06:14
Sport,olimpiaMilák Kristóf olimpiai bajnok 200 méter pillangónA világbajnok és világcsúcstartó Milák Kristóf olimpiai csúccsal nyert aranyérmet 200 méter pillangón a tokiói olimpia úszóversenyének szerdai napján. A szám másik magyar indulója, Kenderesi Tamás a negyedik helyen végzett.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 07. 27., 20:05
Sport,VidiSallói István lett a Vidi új sportigazgatójaAz 54 éves szakember közel három évtized után tér vissza Székesfehérvárra.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 07. 25., 09:13
Sport,TestszobrászatAz elmúlt időszakban sem pihentek a Sárosdi Kempo SE versenyzőiUWSFK OB, Zen Bu Kan Kempo Központi Edzőtábor, kyu és dan övvizsgák, versenyek, bemutatók és edzések – így töltötték az elmúlt három hónapot a Sárosdi Kempo SE sportolói.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2021. 07. 24., 14:37
Sport,olimpiaSzilágyi Áron háromszoros olimpiai bajnokA kardozó Szilágyi Áron címvédőként aranyérmet nyert a tokiói olimpia szombati versenynapján.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...

Fehérvár Médiacentrum fotója

Új megállók és éjszakai járatok. A 2024.03.27-én megjelent lapszámunkban bemutatjuk a fehérvári buszhálózat bővítését. Spányi Antal megyés püspök ünnepi gondolatai mellett, az Országos Diákparlament üléséről és fehérvári sikerekről számolunk be. Kellemes időtöltést és boldog húsvétot kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Visszatérő rendezvények és sztárfellépők idén, állami kitüntetések fehérváriaknak, újabb fontos leletek kerültek elő, és nagyon jó szezont zártak a fehérvári hokisok. A március 21-i számhoz jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Megkezdődhet az Auchan melletti körforgalom bővítése, új utcajelző táblákat helyeztek ki a Szedreskerten, turisztikai központtá nőtte ki magát a pákozdi katonai emlékpark. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. március 13-án megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívá...