6 évnél régebbi cikk

Bajszos férfiakat keresnek az Oscar-díjas rendező új filmjéhez
Fehérvár Médiacentrum fotójaBajszos férfiakat keresnek az Oscar-díjas rendező új filmjéhez

Hamarosan kezdődik Nemes-Jeles László új filmjének forgatása. A Saul fiáért Oscar-díjjal jutalmazott rendező új filmjének női főszereplője már megvan, de bajszos férfiakból egyelőre nem állnak túl jól. Itt a lehetőség, hogy te és az arcszőrzeted egyszerre legyetek (világ)sztárok!

Az már korábban eldőlt, hogy a Sunset lesz Nemes-Jeles László következő filmje. A napokban azt is bejelentették, hogy hosszas keresgélés után végül az a Jakab Juli kapta a főszerepet, akivel a rendező a Saul fiában már dolgozott együtt, a férfi főszereplő pedig a román Vlad Ivanov lesz. A film az 1913-as Budapesten játszódik majd, és egy árvaházban nevelkedett fiatal nő életén keresztül mutatja be az első világháború előtti magyar fővárost és a hozzá tartozó valóságot.

Úgy néz ki azonban, hogy még nem minden hely foglalt a színészgárdában, és surranópályán be lehet kerülni a filmbe. Ahogy a szereplőválogatást végző Facebox Casting oldalán megjelent hirdetésből kiderül, május 6-án, szombaton tartanak még egy castingot. Ide 18-55 év közötti bajszos vagy a produkció kedvéért arcszőrzetet növeszteni hajlandó férfiak jelentkezését várják. Tehát ha valaki olthatatlan vágyat érezne, hogy egy igazi Oscar-díjas rendező filmjében szerepelhessen, akkor ez egy igazi most vagy soha helyzet: szombaton délelőtt 11-től ne csináljon magának más programot, hanem legyen ott a budapesti meghallgatáson. Lehetőleg bajusszal. 

A forgatás június 13-án kezdődik és a tervek szerint augusztus 31-ig tart, és a kiválasztottak a megtiszteltetésen túl napidíjat (8000 Ft) is kapnak.

Azért a végére mutatóba itt hagyjuk a Saul fiának előzetesét is, hátha valaki az elmúlt években egy kő alatt élt, és nem hallotta, hogy ezért vehette át a legjobb külföldi filmnek járó Oscart 2016-ban Nemes-Jeles László:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek