5 évnél régebbi cikk

Május 9-től lehet átvenni a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázaton nyert növényeket
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Május 9-től lehet átvenni a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázaton nyert növényeket

Rekordszámú jelentkezés érkezett a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázatra, így a városgondnokság meghosszabbítja a növények átvételének eredetileg tervezett időpontját a Bregyó Sportközpontban.

Meghosszabbított időtartamban, május 9. és 12. között vehetik át a pályázók az egynyári palántákat, muskátlit, évelő növényeket, fűmagot és komposztot a Bregyó Sportközpontban. Székesfehérvár Városgondnoksága négy napon keresztül a következő időpontokban várja a Virágosabb és zöldebb Székesfehérvárért pályázat nyerteseit:

  • május 9-én, szerdán 08:00-18:00
  • május 10-én, csütörtökön 08:00-18:00
  • május 11-én, pénteken 08:00-18:00
  • május 12-én, szombaton 08:00-13:00

Idén már nyolcadik éve, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a Városgondnokság növényültetési pályázattal támogatja a fehérváriak parkosítási törekvéseit. A kulturált, és vonzóbb városkép kialakításán túl a zöldfelületek növelése és szebbé tétele is cél. A növényeket személyesen lehet átvenni Bregyó Sportcentrum területén. Újdonság volt, hogy idén az ablakok és erkélyek díszítésére is pályázhattak a társasházi és a családi házakban lakók.

Tavasszal, május 9. és 12. között az egynyári palántákat, muskátlit, évelő növényeket, fűmagot és komposztot, míg ősszel, október 13-ig az árvácskákat és virághagymákat vehetik majd át a fehérváriak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek