5 évnél régebbi cikk

Elefántok fürdenek a Balatonban - 5 program Fehérvár közelében a július 14-i Cirkuszok Éjszakáján
Fehérvár Médiacentrum fotója
nccd.org.uk
Elefántok fürdenek a Balatonban - 5 program Fehérvár közelében a július 14-i Cirkuszok Éjszakáján

Újra jön a Cirkuszok Éjszakája - akár még a cirkuszi kellékeket is kipróbálhatjuk ezen a napon! Nézzünk körül, merre induljunk Fehérvárról, ha jól akarunk szórakozni ezen a napon.

Alig egy órányit kell csak utaznunk Fehérvárról, hogy több helyen is különleges programokon vehessünk részt a Cirkuszok Éjszakáján. Hiszen a résztvevő cirkuszok a fővárosban és a Balaton környékén szórakoztatják szombaton a nagyérdeműt - a hagyományos produkciókhoz képest számos extra élményt felvonultatva. Lássunk öt igazán ígéreteset közülük:

1. Csobbanó ormányosok
Kétségtelenül a legrendhagyóbb program ezen a napon az évek óta hagyományos elefántfürdetés lesz Balatonlellén. A vállalkozó szelleműek fel is ülhetnek az elefántok hátára, a fürdetés pedig ilyen látványosan zajlik a Napfény Strandon:

2. Lessünk be a kulisszák mögé
Városunkhoz legközelebb Siófokon várják a közönséget, itt az Exit Cirkusz látja vendégül a gyerekeket és a felnőtteket. A különleges alkalom tiszteletére az előadások különféle izgalmas kellékeit a látogatók is kézbe vehetik, kipróbálhatják majd.

3. Pörögjünk fel!
Zamárdiban a Richter Flórián Cirkusz Full adrenalin című előadását tárja a nagyérdemű elé. Az előadásban a hagyományok és a leglátványosabb, legextrémebb cirkuszi produkciók keveredésével pörgetik fel a pulzusszámunkat. A műsorból itt láthatsz egy kis ízelítőt.

4. Motorosok a halálgömbben
A Hungária Nagycirkusz Alsóörsre invitálja a látogatókat a Díjnyertesek a porondon című műsorára. Itt sem lesz hiány izgalomban, láthatunk halálgömbben brillírozó motorosokat, afrikai fehér oroszlánt, és nyolc méter magasan egyensúlyozó artistákat.

5. Vízi cirkusz Budapesten
Természetesen a a Fővárosi Nagycirkusz sem marad ki a mókából. Az Atlantic Flight - Vízi cirkusz produkciójuk után egy titkos extra műsorszámmal is kedveskednek a nézőknek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek