3 évnél régebbi cikk

Július a magyar film hónapja a Barátság Moziban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Barátság mozi
Július a magyar film hónapja a Barátság Moziban

Valan - Az angyalok völgye, Drakulics elvtárs és az Oscar-díjas Szabó István Zárójelentés című alkotása - többek között ezeket a remek magyar filmeket is megnézhetjük júliusban a Barátság Moziban, Székesfehérváron.

Több mint egymillió forint támogatást nyert el a Barátság Mozi a Nemzeti Filmintézet által biztosított keretösszegből arra, hogy egy hónapon keresztül népszerűsítse a magyar filmeket. 

Ennek köszönhetően júliusban műsorra kerülnek az elmúlt időszak izgalmas és jelentős magyar filmjei. Megnézhetjük még a hónap folyamán a Drakulics elvtárs című vígjátékot, az Oscar-díjas Szabó István Zárójelentés című új filmdrámája, a Valan – Az angyalok völgye című krimi-dráma, amelynek főszereplője a Vörösmarty Színház színművésze, Krisztik Csaba, és újra vászonra kerül az Oscarra nevezett Akik maradtak című filmdráma is.

A fiatal közönség nagy kedvence volt a FOMO – Megosztod, és uralkodsz című film, amely júliusban újra látható lesz, csakúgy, mint az Apró mesék című, romantikus thrillerbe oltott történelmi film.

Újdonság is szerepel a magyar filmcsokorban: a Lili című ausztrál-magyar-kanadai családi filmet most először vetíti a fehérvári mozi.
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek